ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 950
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Амаретка, не е същата, но е подобна. Има явно и диск някакъв, защото е нарисуван на обложката.  Peace Купихме я от Метро.  Peace

# 91
 Мерси, ще проверя! Мисля, че много ще се зарадва на такъв подарък!

# 92
  • София
Марчела, и моя си пада по фокусите. Това ли е?
Давате ми още една добра идея. Дъщеря ми също си пада по фокуси.

# 93
Марчела  Hug много ти благодаря   bouquet !
А доставят ли ги на адрес в България?
Този сайт ми е непознат ще го прегледам  Peace

# 94
  • Варна
Лени, доставят, да. Моя приятелка ги поръча за мен, нея и още 2 дружки. Не е споделила да има проблем. Доставката е безплатна. Тръгнали са на 12.12. Сигурно ще ги чакаме 40-50 дни обаче, но това за мен не е проблем.  Peace като пристигне ще споделя.  Peace

# 95
  • София
Росен иска хеликоптер с дистанционно и камера на air hogs,но в Бг не се предлага този вариянт има само такъв дето изстрелва стрелички  и незнам дали да го взимам,защото той го иска най-вече заради камерата newsm78 Иска и шпионски очила за нощно виждане,но те са лесни.На дребното взехме острова на вулкана на Гормити.Той много си играе с тях и се надявам да му се зарадва,защото си е поръчал"Най-хубавия подарък",но и количката на Air Hogs ,която следва лазерен лъч и може да върви дори и по стените и тавана,та незнам дали това е най-хубавия подарък или иска да каже или количката или най-хубавия подарък,ще разберем на Коледа Rolling Eyes Незнам как го правят моите деца ,но винаги си поискват нещо,което неможе точно едно към едно да им го изпълним и винаги тръпна в очакване на 25 ти сутринта каква ще е реакцията  Tired На майка ми поръчах да вземе на Росен книгата "Чудовищология",защото си я хареса на панаира,но не му стигнаха парите да си я купи,а и аз не одобрих харченето на толкова пари за нещо,което е само на външен вид докарано,без никаква стойност,но като видях как се разстрои,все пак реших да го изненадаме с това.
Вчера им бяха снимките в училище на тези,които са подготвили нещо за Коледа.Справили са се децата с песента,не са се запънали и то без музика,но незнам дали ще ги дават по ТВ или ще им дадът после на тях диск с участието.Радвам се,че всичко сам си е подготвил организирал и осъществил и че дори ,че не се справя отлично като певец(а пеенето определено не е неговата сила Party ),не се е отказал.Днес им е самото шоу в училище,предполагам,че сега ще трябва да го правят пред публика,но и той не знае. ooooh!

Орхидейке,стискаме палци всичко да е наред fingerscrossed

# 96
Детски проектор за рисуване ,
от 16.ХІІ в "Лидъл" !Разгледах брошурата и специално
за тези мами,които имат и дребосъчета е напрово две в едно -
като омръзне на голямото - преминава към малкото !
А могат и двете децата едновременно да рисуват,
което означа тишина поне за мъничко!
Костенурката е много идейно,но ме спира цената.

# 97
  • Варна
Костенурката е страхотна  Hug искам и аз такава.

# 98
За костенурката - без поръчка ,от къде може да се купи?

# 99
Костенурката я купих от тук:
http://detski-igrachki.com/product_info.php?products_id=3384

тъй като нямам никакво време да ходя на живо по магазините този вариант ми беше много удобен, въпреки че цената е с няколко лева по-висока. Доставката ми беше безплатна. В София съм.
Поръчах я в петък, в понеделник ми я донесоха в офиса. Изчакаха ме да отворя и да проверя всичко,  плюс възможност за рекламация до 7 дни при скрит дефект, доволна съм. Костенурката е с включени батерии освен това.

Не е евтина, наистина, но и не е чак толкова непосилна вече - миналата година я гледах на тройна цена...

Много красиво свети  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 11:38 от joannna

# 100
А има ли някой идея колко е в Хиполенд тази костенурка? Верно е жестока, но в сайта дето даде Марчела вече са вдигнали цената и като ще я чакам толкова .... ако в Хипото е по-евтина мога и от там да я взема и дори мога да купя ако още някой иска и да му я пратя  Grinning

# 101
  • Варна
Колко е в сайта?
На мен ми се видя, че е 6-7 $ или бъркам?
Иначе в хиполенд сигурно пак е скъпа.

ПП bellaа за срещата,ако е в събота или неделя мога да дойда иначе през седмицата съм на работа, пък и тогава децата са на училище кое първа, кое втора смяна и няма да можем да се съчетаем всички.
За места се сещам за "Тримата мускетри"-крепостта и Викиленд, който има други идеи да предлага.

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 13:03 от don domat

# 102
В Хиполенда е 60 лв.  Rolling Eyes Май по-скоро ще поръчам от сайта на Марчела, макар че и там сега е 15 долара.

# 103
За срещата, предлагам да го оставим за съботата и неделята след празниците. Защото преди това има възможност само за тази събота и неделя. Но все пак, кажете и вие...

# 104
  • Варна
Е разбира се, че няма да са седмиците на Коледа или на Нова година, тогава се предполага че всички са заети Laughing

Общи условия

Активация на акаунт