ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 914
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Ан Мари,ферма за мравки?
Мравките истински ли са? А ако излязат извън фермата?!!!!

# 121
  • Варна
Ох, и ферма за мравки съм купувала. И пак за сина ... студент беше вече  Crazy какво да ви кажа...
Голяма борба и ловене на мравки беше, но истината е, че нашите мравки не могат да живеят по ферми и просто умират вътре. Бях ровила и чела...мравките също са специални, бях се засилила дори да купя няколко/защото се продават/ но не ги пращаха извън щатите. С две думи - на картинка беше добре, но на практика не. Говоря за такава , и осветление имаше...

# 122
  • sf
Божеееееееее, а аз живея в заблуда,че мравките се продават с фермата  Joy мислех по едно време да търся,а то какво било  hahaha
Вчера гледах в Била- как да си направим разсадник- в една кутия, не можах да чета обаче точно какво е,защото малкия беше с мен,но ми се видя интересно.
В сайта дето Анмари беше дала, имаше комплект за бонсай,моята поне много се занимава с такива неща, постоянно сади леща и боб в буркани  Joy

# 123
  • София
Ан мари,страшен сайт Peace Много интересни джаджи си харесах вътре.

# 124
  • Варна
дон домат аз затова не искам да давам толкова пари за хеликоптер или кола прради тази причина до сега не съм купила такива неща въпреки 4е от маък мечтае Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed малко ме е срам но не ми се дават толкова  пари на вятъра предпо4итам да взема игри за псп то
Ами то наистина не си струва при положение, че се развалят на третото-четвъртото ползване. Ние тази година няма да подаряваме никакви играчки само телефон и игра за псп.В писмото си до Дядо Коледа искаше някаква играчка Нърф, която струва 69лв.- в Кауфланд я гледахме, но няма да стане. Stop

# 125
  • София
Значи да се откажа от мравките? Точно такова е, което е показала и Флаш. Е, остава и мравки да внасяме от Щатите  hahaha

# 126
  • нейде там, където ....
Аз още не съм измислила какъв ще да е подаръка, но ми развързаха ръцете  Mr. Green В разговор се стига до реплика от страна на мъжа ми, че децата в момента са като джуджетата на дядо Коледа. В отговор на това баткото почва да развива теория, че може и да са джуджета, ама са джуджета в стачка, защото дядо Коледа не им плащал достатъчно за работата, която вършели  Joy На което аз реагирах, че в този случай ще трябва да разчитат, че другите джуджета, които трябва да поемат и тяхната работа, няма да са им много сърдити и ще им остане време да сглобят по нещо. Но няма да могат да си изберат, а за каквото са им останали части и време на другите джуджета hahaha

# 127
  • Варна
Ан Мари, не знам, не е и съвсем евтино. Гого първо слага няколко пъти софийски мравки. Примамваше ги с храна  Laughing обаче не щат да копаят и мрат. После ходи при баба си в Етрополе, да хваща здрави балкански мравки/че софийските хилави нали излязоха/, ама и те се изложиха и умряха. Rolling Eyes

# 128
Аз съм решила да им купя по един M - pod. Друго няма да купувам, щото нет  деньги . Mr. Green

Омръзна ми да купувам разни играчки, които задържат вниманието им точно две минути, да не кажа и по - малко. Confused
С подаръците за родата съм готова. В "Лидл" купих плетени дамски шапка и шал за 8-ем лева комплекта. Много са свежарски. Crazy

Трябва да водя каката на пиано, а на вън трупа ли трупа.  Mr. Green

# 129
  • София
Флаш, значи съвсем забравям идеята за фермата. Тя Дияна иска от много дълго време, но все забравяме да отидем на лов за мравки.
И да, фермата никак не е евтина.

# 130
  • София,
И аз днес го бях определила като ден за пазаруване на подаръци  Wink, е пазарувах де, но не от Хиполенд както си бях наумила - ами от НЕТА, да е жив и здрав чичко Гугъл  Mr. Green и този дето е измислил онлайн пазаруването. Само дето доста ще ми олекне джоба, ама какво да се прави, пък и то не са само нашите деца, но пък нали трябва да ги зарадваме. Ученикът ще се сдобие с китарата без струни, последно на това се спря, онази вечер даже си написа една песен сам - първо на български - после си я преведе в гуглето на английски, че и мелодия и измислил и цяла вечер ми стърже по нервната система,  Mr. Green. Дребната пък ще разхожда едно чичо Бело БЕБЕ, голяма мечта - дано наистина да играе с него. Деца какво да ги правиш. От две седмици откак сме извадили украсата и сме украсили тя разнася едно огромно джудже с акордеон, с него става, с него ляга, навсякъде го мъкне, даже и яде с него, добре че поне в банята не го вкарва, че тогава нито ще пее, нито ще свири, още е сдраво де, чудя се как оцеля горкото от толкоз тормоз Embarassed. Ние с таткото ще се  разминем без подаръци, а и Коледата ще е една Коледа Confused, важното е да сме здрави само пък другото ще се нареди.  Peace

# 131
  • Варна
Аз пък се ядосах, звъни ми Сиси че им намалили часовете и в 16 часа ще свършат. Тя пък си забравила ключовете наобяд като излизала та да ида да я взема. На работа съм.
Как може при няколко сантиметра сняг и Т над нулата да намаляват часове. Вчера беше по-студено. Crossing Arms

# 132
  • Варна
И Деяна свърши в 16 часа.И при тях са били намалени часовете.Ходих да я прибера към 17 часа, за да се наиграе-ей,голяма радост този сняг. Mr. GreenДостраша ме да приближа и я виках отдалече, че отвсякъде хвърчаха снежни топки. Mr. Green
Ако продължи така да трупа, няма да се учудя утре да не са на училище.

# 133
Мъжът ми погледна костенурката и каза "за 65 лв. ще направя цялият таван,аман от
джиджявки" така,че отпада.
Днес купих ренде от "Лидл",оказа се,че на обикновеното се справяме по-добре и
то е китайско,а не немско.По този повод съпругът ми коментира за костенурката,
че ако е като рендето ... да светне няколко пъти и да замине в купа при другите ,
абе  .... той е по-рационален и му предоставих възможността да се изяви.
Прав е,че всичко е боклучаво,но децата нямат вина,че идват празници !

# 134
моля драснете едно отзивче за тези кристали

Общи условия

Активация на акаунт