ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 650
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Аз пък влизам да се оплача на контролното по ЧО -4-ка, на контролното по математика 5=.   CloseПочваме Новата година зле. Sad
Виждам, че децата ви са доста напред с историята - по кои учебници учат? Дъщеря ми е по Просвета и тепърва започнаха втората част с историята.
  Белмекенска и ние сме така.

# 436
И двете ми деца са с тежък грип, вече цяла седмица не можем да се преборим. Сега ще ги водя при педиатърката на преглед, дано няма усложнения! Praynig
Висока температура, болки в гърлото и корема, упорита кашлица, малката повръща - цяла седмица не съм спала. Tired
Моля ви, стискайте ни палци да се оправим.

А, материала как ще наваксваме, нямам идея, като гледам колко се е натрупало. ooooh!

# 437
  • София
Писана, стискам палци да се оправите по-скоро  Hug

# 438
Стискам палци на писанка!

Ами пак повърне сутринта, а сега даже и разтройство има.Явно сме лепнали някакъв вирус, но дано малкия не се зарази,че е много мъничак.... Praynig Praynig

# 439
  • нейде там, където ....
Да оздравяват всички болни  babydust7

При повръщане съм давала "Вомитус хил" или нещо подобно като звучене. Мисля, че е хомеопатично сиропче, попитайте в аптеката. До сега винаги ни е помагало.
При разстройство - чай от камшик. Има го в аптеките, мисля, че се запарва 1 чаена лъжичка от билката с 2 чаши вода. Прецежда се и се пие след като изстине.

# 440
Сърдечно благодаря!

Аз преди малко се върнах от аптеката , взех деган и лопедиум.Но ще купя после да направя и чай от камшик. Peace

А за гнойна ангина някой чувал ли е за слагане на извара на гърлото?Имам някакъв спомен такъв, но не се сещам как се правеше.

# 441
  • ГОре на черешата...
Момичета, почерпете се за здравето на моя пораснал 10 годишен син:

# 442
mari_eta, да ти е живо и здраво момчето! Много късмет и щастие на цялото семейство! newsm59 newsm59  
party023

Бързо оздравяване на всички болни. Не подценявайте обезводняването и вземете радикални мерки. Peace

# 443
  • София
mari_eta, да ти е живо и здраво момчето. Късмет и успехи му пожелавам.

Днес Дияна ме  Shocked
Развръзка от случая с висулката (за мобилен телефон)
Въпросната особа от класа й казала "Беше на една приятелка, която ми го даде. Много го харесвам и искам такъв. Скрих го и те излъгах, че е мой".
Дияна добави "само дето не ми каза 'защото ти се връзваш'".

Тези два дена бях претрупана с работа, но в понеделник смятам да се видя с класната.
Въпросното момиче има родители. Майката съм я виждала само в у-ще, не ми харесва. Може да не е лоша жена. И тя да не дава пари за глупости.

А въпросният боклук струва 5,50лв.

Последни реплики на хлапето към щерка ми "не искам да те виждам повече" или нещо такова.
Моята ако още веднъж и се върже не знам какво ще я направя. Голяма куха лейка е горката.

# 444
Днес Дияна ме  Shocked
Развръзка от случая с висулката (за мобилен телефон)
Въпросната особа от класа й казала "Беше на една приятелка, която ми го даде. Много го харесвам и искам такъв. Скрих го и те излъгах, че е мой".
Дияна добави "само дето не ми каза 'защото ти се връзваш'".

mari_eta, честит да ти е рожденикът, да е здрав и щастлив!

AnMary, по това, което цитираш, Дияна вече е прозряла с що за дете си има работа и не ми се вярва да се върже вече на номерата й. Браво на нея, че е осъзнала всичко, което си й обяснявала, и е успяла да го изрази. Този опит е безценен - аз винаги така обяснявам подобни ситуации, децата ни се учат как да реагират по-нататък в живота и днешните безобидни ситуации им дават модела за успешно справяне с къде-къде по-заплетени случаи, когато вече са големи хора. Убедена съм в това.

# 445
  • София
Белмекенска, дано си права. Само времето ще покаже.

# 446
mari_eta, честит десети рожден ден! Да е жив и здрав рожденика и весело празнуване!

Ние се оказахме с пневмония, усложнение от грипа. Скоро няма да ходи на училище, доста е зле, едва си дойдохме от поликлиниката. Ще ви следя редовно, за да съм в крак с уроците и изпитите.

AnMary, съгласна съм с Белмекенска, това е урок, който дава горчив, но безценен опит за бъдещето. Моята дъщеря също получи първото си голямо разочарование от едно момиче. Поне разбра, че не бива да бърза с доверяването на лични неща. Неприятното е, че такъв опит носи болка, защото моята още страда и не може да повярва, че така се е излъгала, но такъв е живота. Аз помагам със съвети, доколкото мога я успокоявам и подкрепям. Със сигурност знам, че трудностите тепърва предстоят, та да се стягаме от сега!  bouquet

# 447
Мариета Peace живо и здраво да ти е порасналото момче!
Писанка да се оправят болничките, явно грипа е ужасен - около мен трети ден вече валят новини за болни  Shocked и възрастни и деца!
Чета ви, обаче наистина за третокласните вълнения съм си сложила малка спирачка, защото сега 7-мо класните вълнения засега надделяват  ooooh!

# 448
Писанка да се оправят болничките, явно грипа е ужасен - около мен трети ден вече валят новини за болни  Shocked и възрастни и деца!
Чета ви, обаче наистина за третокласните вълнения съм си сложила малка спирачка, защото сега 7-мо класните вълнения засега надделяват  ooooh!

Благодаря Lennyhbouquet

Е, поне, като ни дойде до главите ще имаме човек "врял и кипял" по проблемите на седмокласниците. Hug

# 449
  • София
mari_eta нека да ти е живо и здраво момчето! Да расте умен, щастлив и усмихнат! Весело празнуване!  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт