ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 811
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
След много кандарми - написа !
И в нашето училище се учи само до обяд ,което е добре.
Не одобрявам на две смени ,особено втората ,но където се налага - няма как.

# 661
  • На черешата
Рени,нямам нищо против.  Simple Smile

# 662
Втората смяна е ужас,малката вече не спи и иска да играе с бати,пък той това и чака.Само подвиквам.И при нас четенето не е особено на почит ,чета само ако е много забавно и смешно.Прочете последно Макс и Мориц.Хареса му Патиланско царство и Патиланци.

Моля,дайте идея за подобни книги!!!

Синът ми чете в момента Хари Потър- подарък му е за РД. Книгата е интересна и днес я подкара от  8 сутринта.

# 663
Синът ми чете в момента Хари Потър- подарък му е за РД. Книгата е интересна и днес я подкара от  8 сутринта.
И у нас... Взех я от библиотеката за себе си, а сега се бием кой да я чете...

# 664
  • София
Росен до сега беше втора смяна и сега направо незнам как ще ставаме толкова рано,като дори дребното неуспявам да вдигна преди 8 за градина Tired Сега всички трябва да ставаме към 7ч,дори и утре,че е на английски от 8.
Иначе за писане го мързи,но няма проблеми,а за четене дори трябва да го карам да остави каквото е подхванал.Понякога направо се вманиачава.Вчера му купихме слушалки и му накачурихме песни на старата ми мр3 и от тогава се разхожда непрекъснато със слушалки в ушите и крещи(защото си мисли,че не го чуваме hahaha )

# 665
ОООО ние предпочитаме да ставаме рано от колко да сме на обед на училище........ Заниманията по английски ще са ни 8 без 10 това означава 4е 7,30трябва да е излязал от наз а до сега толкова рано не е излизал newsm78 newsm78

# 666
  • Някъде в търсене ............
Нашата класна ме изненада много приятно, изпратила е имейли до всички с програмата за вторник и цялата седмица.
Вече ще сме втора смяна от 13.10ч последният час ще свършва в 18.10
Още се двоумя дали да я пускам на занималня или не newsm78

# 667
Ние сме само първа смяна и по принцип е добре, само понеделниците са трудни за ставване, и добре че сме с униформа, защото избора на дрехи е другият ни проблем. Малкият мъж иска винаги да е различен и "мноо готин"..

# 668
Ние продължаваме втора смяна.Много се надявах от утре да са първа, но явно ще трябва да мине още седмица- две за да ни сменят.Ианче днес почива сина ми - нещо като междусрочна ваканция.Всички ли почиват така?

# 669
Да, всички
Моята в новото училище ще е 2 смяна, малко кофти, но какво да се прави
Днес й се наду пак ръката, и то дясната. Ще трябва да обяснявам утре на новата госпожа да не я товари от първия ден  ooooh! Ама че късмет

# 670
Вярно ли е , че за Варна продължава грипната ваканция до петък?

# 671
  • Някъде в търсене ............
"Само ако се случи нещо извънредно, може да се обяви отново ваканция", заяви министърът.

Засега няма данни от РИОКОЗ за увеличение на грипната епидемия, но след 10,00 ч. ще се получат последните данни, добави Игнатов.

Министърът съобщи, че в Стара Загора 35 000 ученици ще са в грипна ваканция до 4 февруари, а за Варна са чака решение.

това е отпреди малко

# 672
  • Варна
Да, вярно е.
Преди малко прочетох, за Варна грипна ваканция се удължава до петък включително.

# 673
"Само ако се случи нещо извънредно, може да се обяви отново ваканция", заяви министърът.

Засега няма данни от РИОКОЗ за увеличение на грипната епидемия, но след 10,00 ч. ще се получат последните данни, добави Игнатов.

това е отпреди малко

И аз четох това, но СРИОКОЗ вече излезе с данните - нивото на заболяемост е скочило с около 10% за миналата седмица спрямо предишната. Вече е 240,88 на десет хиляди, а беше 219,44 на десет хиляди. Като гледам една друга информация на сайта на РИО София, май няма надежда да удължат ваканцията - "отложения, поради грипна ваканция, училищен кръг на състезанието „Знам и мога” ще се проведе на 02.02.2011 г. /сряда/"

# 674
  • Варна
http://www.moreto.net/novini.php?n=119143

Общи условия

Активация на акаунт