ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 849
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Ваканция ! Обичаме я !
За София - кога са на училище ?

# 646
  • нейде там, където ....
Хъм, аз ли съм най-зла Thinking...
Изпринтила съм сума ти тестове - вчера прави по БЕЛ и Математика, днес - по БЕЛ и ЧО - за следобед съм приготвила още два по математика.
И тъй като по ЧО е позабравил - наложи си да си прочете всички уроци от началото на учебната година до сега Twisted Evil.
Не  Laughing И аз съм разпечатала няколко теста, решаваме задачи и от "Математическата читанка". С четенето нямаме проблем - сутринта си взе книжка и си чете, докато се събудят и останалите, за да не ни пречи. След малко почваме "Европолия"-та.

# 647
  • София
Ваканция ! Обичаме я !
За София - кога са на училище ?

Във вторник, нали има и междусрочна ...

# 648
  • София
В понеделник им е междусрочната,във вторник са на училище.

# 649
  • София
Белла, моята щерка са на у-ще във вторник, със промяна на смяната. Изобщо не ми е ясно кога ще се готви. И аз мразех втората смяна.

mari_eta, и аз вчера я налегнах моята да прочете всички уроци по ЧО. Тя по едно време мрънкаше, че новите уроци (невзетите) й били по-интересни.

# 650
  • sf
Моята си остава втора смяна и втория срок. Вече свикнах, даже ми харесва,че сутрин не препускам да гоним час за училище. Като се стопли обаче ще е кофти, ще се разкъсва разходката на малкия с прибирането й от училище.  Rolling Eyes
Написа си домашните още минялия уикенд и не е пипала нищо. Днес и утре висят с баща си в залата,че има състезания и пак няма да пипне. В понеделник ще я стягам.  Mr. Green

# 651
Втората смяна е ужас,малката вече не спи и иска да играе с бати,пък той това и чака.Само подвиквам.И при нас четенето не е особено на почит ,чета само ако е много забавно и смешно.Прочете последно Макс и Мориц.Хареса му Патиланско царство и Патиланци.

Моля,дайте идея за подобни книги!!!

# 652
  • Linz
И моята е пощуряла да става актриса- това е най-новата мода. Врънка ме да я водя на прослушване и да я запиша на курс по актьорско майсторство. Ако не актриса, може и певица, но трябва да е известна и да я дават по телевизията Laughing

# 653
Втората смяна е ужас,малката вече не спи и иска да играе с бати,пък той това и чака.Само подвиквам.И при нас четенето не е особено на почит ,чета само ако е много забавно и смешно.Прочете последно Макс и Мориц.Хареса му Патиланско царство и Патиланци.

Моля,дайте идея за подобни книги!!!

Вечер баткото чете на малката Доктор Дулитъл, и двамата се забавляват много.

# 654
  • София
bellaa, Ерих Кестнер, Роалд Дал, Михаел Енде, Астрид Линдгрен,...
Като малка много харесвах Ян Бибиян. Дядо ми имаше едно старо издание, което накрая почти се разпадна в ръцете ми от четене.
За разлика от щерката обичах да чета.

# 655
Да ,във вторник са на училище .
Днес ще се опитам да го убедя да напише домашните ,
защото в понеделник е и на англ.език,но ...
С нова програма са през втория срок,но има само за вторник

# 656
  • На черешата
И моята е пощуряла да става актриса- това е най-новата мода. Врънка ме да я водя на прослушване и да я запиша на курс по актьорско майсторство. Ако не актриса, може и певица, но трябва да е известна и да я дават по телевизията Laughing

Същата работа  Joy

# 657
РЕни ако толкова иска заведия на едно такова прослушване нека сама се убеди за някой неща,а пък и нищо няма да загуби.Не се знае може детето наистина да има талант?А що се отнася за уроците то май всички се сблъскваме с тяхното нежелание

# 658
  • Linz
Ще я заведа, че да миряса. Казали й, че е артистична и си го е навила на пръста.
Торнадо, ако искаш да ги заведем заедно на прослушване.

# 659
  • София
В нашето училище учат всички само първа смяна, така че поне за това няма да го мисля. И на мен нещо втората смяна не ми харесва. Иначе не съм го карала да прави нищо тази седмица. Чете само една книга - Трон, явно някаква адаптация. Важното е, че има желание. Днес започнахме и задачи от сборника.

Общи условия

Активация на акаунт