ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 854
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • bg
Да въпросите са от всякакви дисциплини, но са обединени от една тема и миналата година е била "Улицата".

# 631
  • Linz
Орхидейка, честит празник! Много поводи за радост да ти носи щерката!  bouquet

Моята си падна по Таркан ooooh! Че даже се интересува женен ли е Shocked

# 632
  • у дома
Здравко отиде на състезание "Знам и мога".Стискайте палци! Peace

Някой знае ли нещо повече за това състезание? КОй е организатора?
  Моята се е явила на него и има 58 точки от максимални 60. Днес госпожата й е казала, че се  класира на областното, а аз нямам идея за какво става въпрос. Rolling Eyes

DIVA_ORHIDEQ, да ти е жива и здрава малката кукла! Да е палава, щастлива и много поводи на радост за мама и тати да донесе! nbirthday party041 party002
Ето тук има качена темата от миналата година от областния кръг и критериите за оценяване
Знам и мога 3 клас -областен кръг 2010година - http://bglog.net/nachobrazovanie/37638

# 633
Хайде, кажете какви са въпросите от тази година на " Знам и мога".

# 634
Орхидейка, честит празник! Много поводи за радост да ти носи щерката!  bouquet

Моята си падна по Таркан ooooh! Че даже се интересува женен ли е Shocked
мерси РЕНИ  а ТАРКАН и аз го харесвам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 635
Дива Орхидея, честит празник  / на патерици/, да е жива и здрава щерката и монго да те радва. Извинявам се за закъснението  Embarassed, нашия татко също беше рожденник и изобщо не остана време за нет.
Днес Пепо е на сътезанието ЗНАМ И МОГА.

# 636
  • На черешата
 Иде ми да крещя, мързи я,та я боли. Като кажа да учим, настава драма- рев и тръшкане.
Сълзи, сополи...,аз съм лоша майка и само я тромозя. Тя щяла да става актриса или певица,
за това не трябвало да учи и щяла да изкарва много пари. Говорим, говорим, говорим..., ама
няма кой да слуша. Огледалото и е пръв приятел, реве за всичко... Confused ooooh!

# 637
Торнадо, ние сме на същия хал. От вчера я карам да чете. Резултат- нулев!
Омръзнало ми е да викам по сто пъти на ден. Пришки на езика ми излязоха от повтаряне.
Много ми е тъжно, че няма никакво желание за четене. Сега съм я барикадирала в детската и съм й дала едно книжле, като съм заръчала да се прочете. Tired

# 638
  • На черешата
 С триста зора,много сълзи и сополи реши една страница задачи от сборника. С четенето и преписа на текст няма проблеми, това го прави с удоволствие. Ама някак си всичко е все на бързо и джаста-праста.  ooooh! За английския от както казах, че за да стане актриса трябва да го владее перфектно сякаш се старае малко повече. Crazy Човек и общество и Човек и природа обаче са мъкаааааа. Sad

# 639
  • София
Аз си мислех,че само при нас е драма като кажа за учене,но виждам и че при вас е така.По математика решава задачи с удоволствие,но за четене е кошмар.От снощи съм казала да си преговори историческия материал по Човек и Общество,защото госпожата каза,че ще ги препита и ще направят самостоятелна работа,но...... ooooh! Станислава от сутринта се ослушва.

# 640
  • София
И при нас е същата драма. Нали се оплаках вече.
Вчера се нави да чете като й казах, че без образование може да стане чистачка като циганките по улицата. И че и при ниски оценките положението също няма да е много розово.
Умна е, но е разсеяна и я мързи.

# 641
  • На черешата

Вчера се нави да чете като й казах, че без образование може да стане чистачка като циганките по улицата. И че и при ниски оценките положението също няма да е много розово.

Toва с чистачката го спрягам отдавна, но няма особен ефект. Актриса щяла да става и толкова.  ooooh! Там не и трябвало да знае много-много.  Whistling

# 642
  • София
Торнадо, кажи й че в НАТФИЗ не взимат хора, които не са чели и учили по ЧО, ЧП, математика и т.н.
Аз лично никога не съм имала мераци за там, но знам че мелачката е голяма.
За певица не знам. И в Консерваторията си е съкс.
Чувала съм, че някои и от чалга певиците са минали през Консерваторията, макар и после залитнали в посоката на кръчмарските песни.

Моята пък сега е решила да става дизайнер, уеб дизайнер Simple Smile

# 643
  • ГОре на черешата...
Хъм, аз ли съм най-зла Thinking...
Изпринтила съм сума ти тестове - вчера прави по БЕЛ и Математика, днес - по БЕЛ и ЧО - за следобед съм приготвила още два по математика.
И тъй като по ЧО е позабравил - наложи си да си прочете всички уроци от началото на учебната година до сега Twisted Evil.

# 644
  • На черешата
Ох, съвсем забравих, че в понеделник са във ваканция.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт