ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 909
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
красива белла, преди време си бях купила подобно ренде и си откъснах половината възглавничка от пръста/леле как го обясних Crazy/.
Рендето отиде директно в боклука. Замених го с малък блендер - куче марка. Върши ми чудесна работа. Поне не режа лук вече. Mr. Green

Нямам идея как ще стигне утре моята на училище. Нашето училище е на баир, та не знам дали ще издрапа до там.
Днес й купих апрески от "Кауфланд" за 30лв. Много съм доволна. Ботушките на "КК'' не са за тези преспи.

# 136
  • София
Станислава днес искаше да отиде по рано,че си правили база със сняг и се разбрали да отидат по рано. На детето му се играе.Заведохме я и оттам хайде на Джъмбо да търсиме подаръци за племенницата.Е щом и оттам си излязохме без подарък не знам къде ще търсиме. Thinking
Нашите са готови-на Станислава и купихме mp4,а на малката за градината си е поръчала пони,а за вкъщи и взехме Дудъл Дейзи.
Ще взема да им забрана да гледат рекламите по детските канали. Mr. Green
Сега съм се загледала в играта "Околосветско пътешествие".Дали е интересна?Някой от вас знае ли нещо?

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 21:40 от suan

# 137
  • Някъде в търсене ............
Не съм я гледала тази за околосветското, но аз и купих Историята по  света ,страхотна игра. Може да се научи много от нея. Днес и аз бях в Джъмбо , взех само за нейните приятелчета по нещо дребно.

# 138
  • София
На моята щерка часовете са били нормални. Но си е била забравила ключа от входа, телефонът без батерия у нас, домофонът явно не работи... рече "2 часа чакам да ми отвориш". Как да й обясня, че звънецът не е звънял изобщо. Беше позамръзнала. Зимните й обувки явно текат. Ще купуваме нови ботуши.
Миналата година взехме ботуши за 50 или 60лв, които на 2рият месец се разлепиха.

моля драснете едно отзивче за тези кристали
Щом не се пише, явно няма отзиви.

# 139
  • София,
И аз поръчах от кристалите за детето на кумата, и аз чакам отзиви,  или ще пиша след нова година какво са отгледали Mr. Green

# 140
Аз на Криси купих още миналата година за 80-90 лева тип алпинистки обувки с кожа   и защитна мембрана  и аз ги нося понякога супер са и са страхотни за такива преспи  Hug хубавото е 4е днес аз си купих също апрески но по скъпи а и на Крис  обувките другата година  ще са само за мен Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 141
  • София
Аз исках да й купя подобни миналата година, на мен ми харесаха. Но тя нещо не се одобри. Като пожела да й ги купя вече ги нямаше в магазина Simple Smile
Ще видим какво има в магазина. Дано има все пак някакво разнообразие.

# 142
Аз исках да й купя подобни миналата година, на мен ми харесаха. Но тя нещо не се одобри. Като пожела да й ги купя вече ги нямаше в магазина Simple Smile
Ще видим какво има в магазина. Дано има все пак някакво разнообразие.
Аз  се чудих многооо време  хубавото е 4е  ги имаше сезоно и лятото и есеннта Peace но само в 2 магазина на ЕКЗАРХ ЙОСИФ  оригиналните такива обувки са около 180-200 ще му купя такива като стигне номера на баща си зада може да си носи той после  newsm78

# 143
Значи се разбрахме след празниците ще се срещнем на сладка приказка.
 Simple Smile
Вики иска Псп и Лего,това било за него достатъчно и най- добрия подарък.
Марчелка,тази костенурка е страхотна,може ли пак сайта,че не ми го отваря.
И нашия бързо се счупи,макър ,че лети над блока.
Хайде лека!

# 144
  • София
Ще го убия това дете!
Кучето му изяде очилата, засега е наказан да си плати ремонта им от собствените му пари и без компютър до НГ.
Не ми се мисли баща му какво ще му измисли, като разбере...

# 145
Деси,идеята с играта ми допада !
Дай малко инфо - цена,колко души могат да играят,от къде може да се купи?
Мисля,че ако не друго ,поне може нещо полезно да се научи,за разлика от "монополи".
Получи я като подарък,играхме няколко пъти ... и в купа при другите джиджявки!
Ксилометазолин,права си - това с рендето е голяма простотия.
Измих,прибрах и по реда си!
Аман от рекламни безумия!
Проблема със зимните обувки съм го решила със зимни маратонки.

# 146
жгмъц ама нали кучето ги е изяло?!
Защо ще наказват детето Flutter Crazy
Не го наказвай баш сега  по Коледа!  Peace

# 147
жгмъц, много е неприятно това с очилата. Знам колко са скъпи и колко неприятно е да избирате пак рамки и стъкла.

Моята вчера ми донесе контролните по английски, математика и български. Удовлетворена е от себе си, както и аз от нея.

# 148
  • София
Ще го убия това дете!
Кучето му изяде очилата, засега е наказан да си плати ремонта им от собствените му пари и без компютър до НГ.
И при нас имаше такъв момент. Гледахме едно улично кученце.
Мъж ми се прибира и го сюрпризирам с факта, че кучето е омело очилата му. Единствено дръжките бяха пострадали, стъклата бяха здрави. Добре, че стъклата бяха здрави, защото бяха не знам си к'ви, с екстри за работа с компютър и т.н.

# 149
  • София
Той е виновен защото знае, че не трябва да ги оставя на масата и то не в калъф. За негово щастие рамката е здрава, само едното стъкло е пострадало, така че авоарите му намаляха само с 40лв. Сега ще му е за урок!
Трябва да си пази нещата и да се грижи за тях, това е целта ми с наказанието.

Общи условия

Активация на акаунт