ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 880
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • Варна
Включвам се и аз да потвърдя за фермата за мравки - не оживяха и нашите Crossing Arms Събирахме на няколко пъти - от двора - от гората, нищо не стана. Само дето  измъчихме гадинките ooooh!

За Коледа след много триумене Виктор си избра точно определена игра за ПСП-то. Определено има съмнения относно това кой носи подаръците, ама му е по-удобно май да вярва,че е дядо Коледа. Иначе каза,че тази година щял да спи под елхата, за да го видел като ги оставя Laughing Дребната преди няколко дни ми разясни,че няма никакъв дядо Коледа, ние сме ги лъжели и ние сме купуввали подаръците.Това й го обяснила една отворка, от съседния двор още през лятото ooooh! Аз й казах,че дядо Коледа го има само за тези, които вярват в него, че аз вярвам,че го има, и всеки си избира дя вярва или не. Подаръците ние му ги поръчваме, а той решава дали и какво на кого да донесе... След известен размисъл и тя реши,че вярва Wink
 Взех и им по един куфар на колелца за пътуване, че отдавна искаха и двамата, вътре ще наслагаме джунджуриите и така

# 152
  • София
Моята щерка не е сигурна дали са на училище другата седмица.
Проверих графика за ваканциите, би трябвало коледната да е от 24ти, което значи, че другата седмица би трябвало да са на у-ще.
"Чух учителката да казва 'не сте', но не знам дали отговаряше на мен".
Днес са учили със заместник. На тяхната учителка й се е наложи да излезе спешно. Дано не се е случило нищо лошо с някой неин близък.
Децата естествено не разбират, помислили, че ще отменят часовете и "били радостни".

# 153
  • Варна
Нашите са на училище до четвъртък включително Peace След това 'чак' на 3-ти януари...

# 154
  • София
Нашите са на училище до четвъртък включително Peace След това 'чак' на 3-ти януари...
И аз така мисля, моята щерка не е разбрала на кой и какво отговаря учителката.

# 155
  • Варна
Деяна също твърди, че днес е бил последния учебен ден за годината.И аз съм в недоумение и май ще звъня на госпожата.

# 156
Днес е последният учебен ден за седмицата !
На 23.ХІІ ще имат само БЕЛ и математика,а след това дискотека
в актовата зала.

# 157
  • София
Днес е последният учебен ден за седмицата !
На 23.ХІІ ще имат само БЕЛ и математика,а след това дискотека
в актовата зала.

И при нас така, но не е дискотека а музикален театър.  Wink

# 158
  • София
Не знам нашите как ще учат другата седмица. Коледно тържество, размяна на подаръци, не са планирали.

# 159
А можете ли да ми кажете откъде купихте шоколадовата фабрика, защото и аз искам да подаря на моя племенник. Видях я в един онлайн магазин, но гледам, че е Варненски и не знам кога ще пристигне.

# 160
  • нейде там, където ....
Аз май се спрях на мр4-ка, за Нова Година и за която ще знае, че си е от нас и нещо с дистанционно - според последната заявка, а знам, че няма да им е интересно и бързо ще премине в кюпа непотребности. Но пък ми се иска да е нещо различно ... толкова много неща харесах, а и децата - като ги споменавам ... но не мога да се спра на нещо конкретно, а и не ми се иска да ги затрупвам  newsm78 С голямо любопитство следя вие какво сте избрали, пък дано го измисля.

# 161
  • София
ralligp,шоколадова фабрика има в Хиполенд/32.90лв./и в Карфур/29.90лв./
Днес взехме играта "Околосветско пътешествие",чудих се в магазина дали да е тя или Игра на думи,но накрая все пак нея взех.Ще видим после дали ще й е интересна.
Станислава другата седмица ще учат до сряда,а в четвъртък са на дискотека.

# 162
Тук има Шоколадова фабрикаhttp://rayatoys.com/search.php?cat=16 Вчера купих подаръците за Роси - тенис ракета, раница " с черно по нея, черепии да е на Габол"  ooooh! и един шпионски комплект - вземане на пръстови отпечатъци, торбичка за събиране на доказателства  и пр  Mr. Green

# 163
Сега погледнах, че и този сайт е на варненски магазин. ooooh!

# 164
  • София
Росен ще учат до вторник.В сряда  им е купона в студентски град,после от 18ч има в училище представление,в което ще участва техния клас и може да присъстват и родители и после Ваканцияяяяяя newsm68

Общи условия

Активация на акаунт