ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 959
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Дон Домат,Горублянското ханче беше култово заведение в миналото/поради липса на други/,намира се в Бояна и най-малко е подходящо за деца!
При наличието на хубави и модерни пицарии,сладкарници ... това ми изглежда
най-малкото неуместно за девет годишни деца.Празник в кръчмата?!!! Що за хрумване?
С подаръците продължаваме и така ... да идва ваканцията !
Няма да си разменят подаръци,а утре е училищното тържество.
След обяд сме на тържеството на клуба по танци.
2 пъти купувам на КРИС   апрески  едните бяха полугумирани  и 2 та  пропъскаха вода освен тези модели не признавам други  

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 211
Xylometazolin как са апреските, пропускат ли вода? Оказа се, че нашите обувки пропускат и вчера сме били с мокри крака.

don domat, чудни са!  Hug
  Краката й са сухи и топли. Не ги сваля и ако имам време ще ги снимам довечера.
  Вчера сме били на пързалката с шейната близо два часа и през цялото време се търкаляха, като прасенца със сестра й. Като се прибрахме, единствено краката й бяха сухи. Joy

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 18:21 от Xylometazolin

# 212
  • Варна
Mерси момичета   bouquet!
Преди малко говорих с една приятелка по телефона и тя ми каза, че взели апрески и са със сухи крака, ще се ходи значи за апрески Laughing

# 213
  • София
Моята щерка знае какво мислим да й подарим. Явно ни е чула като сме си говорили с баща й. Сега не знам дали е или няма да е изненада. Поне няма да е само това, което тя е "чула" Simple Smile
За сега не говори за ваканцията. Но пък рече "На Коледа няма да ходя на училище!!!" Simple Smile Това след като и казах, че до четвъртък са на у-ще.
Днес сглобявах писта за състезателни коли в детската. Подарък беше на малкия още от миналата Коледа, но не я бях отваряла. Е, каката си игра повече с нея Simple Smile

Joy моята девойка пък си пожела кола с дистанционно. Баба й и дядо й взеха, че й дадоха пари за имения ден и тя реши, че ще си купи с тях колата. Направо умрях от срам в магазина. 
Но сега вкъщи е голямо чудо - и тя и голямата щерка, че даже и мъжа ми се надпреварват кой ще я вземе пръв.  ooooh! Явно куклите и момичешките неща са им омръзнали вече.

# 214
  • София
И аз купих ботуши, но най-вероятно ще се мокрят, защото са велурени. Гледах и апреските, може и такива да взема.
Днес една майка е събирала пари за утрешната почерпка и за подарък на госпожата.

rainbow, моята в яслата си поръча кола с дистанционно. Simple Smile А вчера си игра с пистата на брат си.

# 215
Ето ги апреските, само дето нашите са черно сиви: http://www.rivalstar.eu/bg/products/29/30/40/161

# 216
  • София
Ето ги апреските, само дето нашите са черно сиви: http://www.rivalstar.eu/bg/products/29/30/40/161

Магазин? Или е адреса от контакти? Това почти до нас.

# 217
 AnMary, аз ги купих от "Кауфланд" преди две седмици, за 30.00 лв.
 Нямам представа дали имат фирмен магазин. Rolling Eyes
 Ако ти е близо може да провериш, стига да ти харесат. Peace

# 218
  • в зоната на здрача
И ние сме готови с подаръците.
На Вальо взех едно лего Star Wars, от нас, а от леля му един Nurf.
На малката едно бебе Аморе и един зъболекар на Плейдо, от лелята.
Ще видим бабите, какво са приготвили..

Днеска е раздаването на подаръци в детската, там ще дойде топка за худ. гимнастика,
а на баткото е в четвъртък в Многознайко, но на тях само лакомства ще им раздават.

Веднъж да избутаме днеска и утре, че вече аман...
КЕТРИ КЪДЕ СТЕ НА ХУДОЖЕСТВЕНА КОЛКО ВЗЕ ТОПКАТА

В Двореца на децата, 15 лв е таксата и е в понеделник и сряда от 18 ч до 19 ч .
А топката е от магазина на Алабин, но за цената ще те излъжа, май 22 лв каза мъжа ми..

# 219
Нашият празник е утре. Ще ходят в пицария и ще са само те. Госпожата е забранила пушенето на празника и могат да присъстват само майки, които не пушат или които ще издържат без цигари. Аз съм непушач- отговарям на изискванията. Подготвила им е малък сценарий, ще си разменят подаръци и ще хапнат. Лошото е, че от 13.30 сме на училище. Празникът е до обяд, а след обяд имаме контролно по ЧО. До края ще ги тормозят.
Аз съм му сърдита от вчера. Яви се на състезанието на СБНУ и писал, че Омуртаг създал България! Вярно, че не са почнали историята, но не знам колко пъти са гледали филма за Аспарух и са коментирали с баща си. Той си мислел, че тогава България била вече създадена. Ужас, добре, че не беше при мен като разбрах- сестра му ми се обади да го "похвали".
Нищо не съм купила за Коледа и още нямам представа какво да е. Утре ще трябва да мисля бързо.

# 220
  • София
Нашият празник е утре. Ще ходят в пицария и ще са само те. Госпожата е забранила пушенето на празника и могат да присъстват само майки, които не пушат или които ще издържат без цигари. Аз съм непушач- отговарям на изискванията. Подготвила им е малък сценарий, ще си разменят подаръци и ще хапнат. Лошото е, че от 13.30 сме на училище. Празникът е до обяд, а след обяд имаме контролно по ЧО. До края ще ги тормозят.
Аз съм му сърдита от вчера. Яви се на състезанието на СБНУ и писал, че Омуртаг създал България! Вярно, че не са почнали историята, но не знам колко пъти са гледали филма за Аспарух и са коментирали с баща си. Той си мислел, че тогава България била вече създадена. Ужас, добре, че не беше при мен като разбрах- сестра му ми се обади да го "похвали".
Нищо не съм купила за Коледа и още нямам представа какво да е. Утре ще трябва да мисля бързо.
А защо има въпроси от историята, след като децата, които учат по учебниците на "Просвета" още не са стигнали до този раздел?

# 221
Там е работата, че с тези различни учебници един учи едно, друг друго. Какво да се прави- система.

# 222
Вчера бяхме на коледното тържество на клуба по спортни танци.
Невероятно танцуват децата !
Доставиха ми истинско удоволствие!
Направи ми впечатление,че нямат момчета,явно с тях е по-сложен въпроса или
са по-незаинтересовани от танците,а колко е хубаво да научат някой движения !
Госпожата отново ме подразни - иска да отговорим писмено "какво за нас е дарението и
ще дарим ли пари за училището?" Отказах да давам обяснения.
От класа 7 родители са "дарили" по 20 лв.Не се научиха ,че дарението е доброволна
форма и няма цитирана сума.Грозно е.

# 223
  • София
Днес погледнах въпросите от състезанието "Аз и природата" на СБНУ за 3 клас. Направи ми впечятление, че някои от въпросите са като за деца от детската градина "13. Кое животно се придвижва като плува?
а) риба
б) орел
в) катерица"
Други въпроси, като този за хан Аспарух и най-вече в частта за годината на създаването на държавата не са подходящи за децата, които не са започнали с историята. Предполагам и че част от географските въпроси не са учени от децата, които не учат по учебниците на "Просвета"
Според вас въпрос 2 относно кръговрата коректен ли е и как трябва да се номерират частите?

"2. В таблицата са написани петте  части на кръговрата на водата в природата. Номерирай частите в последователността, в която се случват.

Водните  пари се издигат във въздуха   
Водата се влива в морето   
Водата се изпарява от морето   1
Водата пада на земята като дъжд   
водата се втечнява и образува облаци"   

# 224
  • Варна

Много са хубави.

Master мисля, че подредбата  трябва да е:1.Водата се изпарява от морето
2.Водн. пари се издигат във въздуха
3.Водата се втечнява и образува облаци
4.Водата пада като дъжд
само за водата се влива в морето не мога да реша на последно място ли трябва да е или на първо

Общи условия

Активация на акаунт