ТРЕТИ клас, уч. 2010/2011 г. - 2

• 38 580
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Значи ще търся да купя и аз. Ние играем усилено на скрабъл Simple Smile

# 301
  • София
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА!!!

Дано е по-добра от предишните и по-спокойна!
Да са ни живи и здрави децата, да са по-отговорни и послушни! А ние да сме по-силни и търпеливи, за да ги подкрепяме!

Под нашата елха имаше само сладки неща, но днес ни изсурвакаха, та си набавиха парички за още подаръци  Grinning

# 302
  • Някъде в търсене ............
Ан, има го в Хиполенд за 35 лв. На други места го намерих по 45- 50 лв newsm78.

# 303
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!

Свършва вече ваканцията. SadДнес ни е ден за учене.Този път я оставих да си почива досега,но вече няма как.
Играхме на околосветското пътешествие и е много интересна.Може да си изкараш 2-3 часа в игра,дълго време се играе.

# 304
  • Варна
Честита Нова Година! Здрава и успешна за децата и за нас!  bouquet
Моята щерка твърди, че се е подготвила с домашните за утре през седмицата дето мина и излезе навън да играе. Времето е чудно- слънчице и няма вятър. Довечера ще я проверя да видя какво са имали и какво е направила.

# 305
  • София
Ан, има го в Хиполенд за 35 лв. На други места го намерих по 45- 50 лв newsm78.
Ние от там взехме скрабълът. А уж гледах за Туистър, но не попитах.

С голяма мъка в сърцето моята остави микроскопа и започва домашните.

# 306
  • Някъде в търсене ............
О при нас от вчера се пишат домашни , сега си довърши сбирника по математика и подрежда чантата Mr. Green.
 Само се пазари за всичко , но не е познала ,след малко ще я поизпитам ,да видя дали наистина е готова.

# 307
  • в зоната на здрача
За много години, момичета..

И ние започнахме да пишем домашните, мъка, мъка...голяма мъка.Simple Smile)

# 308
Значи ще търся да купя и аз. Ние играем усилено на скрабъл Simple Smile
Simple Smile
И ние също, добре че сподели, много ме кефи тази игра./ скрабъла/  bouquet и туистъра е  добра, и е по смешна, но пък скрабъл развива мисленето.
Не виждам смисъл да даваш толкоз пари в книжарницата е по 17-20лв. Чудо велико, че не е оригинална, то самият комплект е от нещо като мушама/ найлон с цветни кръгове  и картон със стрелка, която се върти.

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 17:17 от ogan1

# 309
Хайде,пак на училище!
Мъкааааааа!Трудно написа домашното по математика.
Действително тази ваканция е недостатъчна.
За" скрабъл" - действително е интересна,но при нас цената
в книжарницата е 29 лева.

# 310
  • София
Аз не помня колко струваше скрабъла. Купувахме доста неща от Хиполенд. Цената трябва да е под 30лв. И играта се казва "Бланко".
На кутията пише сайта на вносителя, http://mbgtoys.com/, но не намерих информация за играта.

# 311
Честита Нова Година и от мен! Да са ни живи и здрави дечицата, да имат успехи в учението, да бъдат любознателни и жизнерадостни цяла година! Ние също да сме живи и здрави, да им се радваме!

До сега писахме домашното, голям зор.
 От сега се чудя, утре как ще ги вдигам моите толкова рано, като свикнаха да си поспиват. Ваканцията ни дойде много добре, чувстваме се свежи и отпочинали. Simple Smile
 Успех утре на всички!  bouquet

# 312
  • у дома
Аз не помня колко струваше скрабъла. Купувахме доста неща от Хиполенд. Цената трябва да е под 30лв. И играта се казва "Бланко".
На кутията пише сайта на вносителя, http://mbgtoys.com/, но не намерих информация за играта.
Играта Бланко http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.3921

# 313
Да ни е честита Новата Година! Здраве, късмет и повече усмивки!
Ние имахме книжка за ваканцията, освен останалите домашни. В книжката задачите са разпределени по дни- точно десет. Аз обаче го натиснах и я написа за три дни преди нова година, та успя и де почине малко.

# 314
  • ГОре на черешата...
Айде, легнаха ли третокласниците Mr. Green?
Моят май вече захърка, като преди това 2 часа ме умори от бой на Европолия - Вариант на монополито, получи я  вчера от леля си и е много хубава, голяма краста даже и за мен. Само 2 пъти го хванах да ме мами  Whistling Twisted Evil.
Днес си написа домашните по математика и бълг.език, както и по ЗИП бълг. Извънредни нямаха, затова го оставих в последния ден, иначе чете цяла ваканция - 3 книги + енциклопедията.
Обаче му порязах мераците да иде с новия смартфон и ми е леко сърдит.

Лека нощ и успешна да е новата година в учението на децата ни Peace!

Общи условия

Активация на акаунт