Мъж Телец - 2

• 60 798
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
да... и аз знам, че все някъде избива - я храна, жени, коли, лукс, алкохол, секс - има нещо с което прекаляват. Хитлер е телец, който е бил вегетарианец, не е пиел алкохол, не е ходил по жени... и го е избило... на избиване Grinning

# 151
Бъркаш много ,телеца е миролюбив ,Хитлер е на 20 април и е по-скоро овен  Simple Smile
Плюс това телеца не го избива на храна, жени, коли, лукс, алкохол, секс , той си ги обича всичките по много ,просто изпитва удоволствие от всичко ...

# 152
  • Варна
така бях чела, но факт че не проверих за датата Simple Smile сега видях и си прав, ама не съм съгласна, че обичат всичките по много или по скоро си прав за многото, но не е по равно - имате си по нещо дето си ви е най-голямата слабост Simple Smile

# 153
От всички телци, които познавам, а те са много, за нито един не бих могла да кажа, че обича алкохол  Thinking

# 154
Тоя твоя нещо се е побъркал да спре това удоволствие ...
Трябва много да внимаваш  с него,че ще избие другаде.
Хехехехе , знаеш ли , че си прав...
Алкохол- рядко, коли - пилот от всякъде погледнато... а жените ги сменя като носни кърпи ... при това те са му виновни... Не знам или не ги подбира правилно , или не знае кво иска... но в интерес на истината казва -вие жените .... и почва да недоволства от нас... така съм му ядосана и бясна ,че ... може и да приключи цялата история ,но съм решила да си кажа всичко дето съм натрупала...
Дадох му един месец време да си каже вижданията по въпроса за живота, аз си мълчах и много внимателно слушах , е разбрах ги, в общи линии - той е най-велик ..., и довечера ще е разговора на високо ниво, тогава аз ще кажа мойте.
Но много ме е ядосал ... не може само жните да са му виновни за всичко .... хубаво може да са го лъгали, мамили и др. глупости , но не всички жени са такива...

# 155
Абе ,вие жените ,като незнаете какво искате така ще е ,като беше добър не го харесвахте ,а сега като е лошо пак същото,момчето е обърнало другата страница  Grinning

# 156
Иронията е, че наистина ние, мъжете Телци, имаме по много жени, но как всички до една ни лъжат. Не мога да си го обясня. Най-хубаво е да сме само с 1 жена, но просто не се е родила още. И така ще е, ще ги менкаме, и така ще си мине живота... Дано поне някоя се навие да ни роди дете и ще й бия шута и на нея. Сам ще си гледам детето

# 157
# 158
Аз пък нямам много жени ,даже не искам много ,а само една ,само че май са ми много изискванията и колкото повече научавам ,толкова повече стават,а хич не ми се иска да "менкам",но ако ме лъжат и не случа ,ще се наложи... не ме интересува ,който се държи лошо му отвръщам с лошо ,просто и ясно.

# 159
Аз да се похаля-споделих на моето теле, че съм влюбена в него. Но той си го изпроси така да се каже-подпитваше ме, не знаел защо толкова съм го уважавала, нищо не разбирал, тва онова. ПОсле ми каза, че съм била постъпила правилно като съм му признала чувствата си, но оттогава нищо. Мисля, че е объркан Sad Казах му, че не искам да го притискам. Според вас до колко време трябва да реагира?

# 160
Най-накрая да направиш нещо разумно Simple Smile ,ще изчакаш малко да реагира ,не е толкова объркан ,по скоро е радостно объркан:) и още не може да реагира както трябва... Не би следвало да чакаш много:)

# 161
Bcdd защо си толкова сигурен? Simple Smile Мн бих се радвала, ако си прав. Той ми каза, че оценява това, че съм била искрена с него Simple Smile А дано стане нещо Simple Smile

# 162
И аз съм сигурен в щастливата развръзка... Правилно е постъпила ПС1. Рядко срещан интелект у жена. Респект!

# 163
ps1 Браво! Смелчага Simple Smile Сега остави нещата да се развият, защото той има нужда да асимилира ситуацията Simple Smile А иначе ти като му каза ... той как отвърна, какво точно направи? Wink

# 164
Абе още не съм видяла баща сам да си гледа детето от тия, около мене, ма мое ти да си първия. Пък и ако кажеш, че ще релактираш, за да кърмиш, ще ви призная, телците. Laughing

Моето Теле най-инатски отказва да отиде на лекар, а е болен!!! Добре поне че успях да го накарам сироп да пие, да си пръска гърлото с един спрей и така. И командировка замина.

Общи условия

Активация на акаунт