Мъж Телец - 2

• 60 800
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Иронията е, че наистина ние, мъжете Телци, имаме по много жени, но как всички до една ни лъжат. Не мога да си го обясня. Най-хубаво е да сме само с 1 жена, но просто не се е родила още. И така ще е, ще ги менкаме, и така ще си мине живота... Дано поне някоя се навие да ни роди дете и ще й бия шута и на нея. Сам ще си гледам детето

Хехехех, Вие си се шегувате , но телето , което ми е слабост ... сегааааааа...
Първо съпругата му го е зарязала ... не питам защо пък и не ме интересува...разведен е както съм споменавала...
Минали са няколко жени след нея...
След това си е намерил постоянна... и какво мислите тя е направила ... Laughing ... хехехех... така е направила, че сега си има бебче от него... а той я е оставил, защото тя не е поискала да махне бебето.И сега телето чака бебчо да стане на годинка за да прави тест за бащинство...
И сега мацката като го кара да ги посещава , той недоволства...
Само не разбирам , защо е необходимо да си изкарва злобата върху мен..., ааааааааа

# 166
Ами значи аз първо го попитах дали наистина не е забелязал, че не ми е безразличен, при което той каза, че не ги разбирал мн тия неща и бил склонен да отрича очевидни неща. И тогава аз му казах еми тогава повярвай. И той каза, че винаги бил подозирал, че съм имала симпатии към него, но не бил сигурен, че е чак така. Joy После каза, че всички му казвали, че го харесвам, ама той не искал да приеме очевидното (гледай какво самочувствие само) Wink И после вика, че според него това било мимолетно и с времето щяло да отмине. И аз му казах, че ако за него е мимолетно, за мен не е. И после се почна-че тая год завършваме, той щял да замине нз си къде, аз пък другаде. И само ме подпитваше какво ще правим. Аз му казах, че нз. И се ядосах малко, щот е мн бавен, само мисли и не се решава. И аз му викам айде аз ще ставам, виждам, че си объркан, не искам да те притискам, ти ще си прецениш и така се разделихме Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 17:38 от ps1

# 167
Много бавен ,много  Laughing

# 168
Нали? Bcdd ти тва с ирония ли го каза? Thinking

# 169
Хора, влюбен съм. Не знам какво ми стана покрай тая нова година. Преспах с едно бивше гадже (по-скоро ме изнасили) и нещо превъртях. Досега не ми се беше случвало да контактувам с бивши гаджета, па какво да кажа за нещо повече. Нещо не съм добре. Момичето е Козирог. Откачил съм нещо много здраво.

# 170
Щом е коза ще ти е трудно  Grinning ,а  в крайна сметка нали ти е била бивша имаш някакви впечатления

# 171
Не знам. Толкова странна работа ми се случва за първи път. Изобщо не се разбираме, само караници и на контра, а не можем един без друг. Нещо ни стана...

# 172
Бивол Ами вземи повтори,че да си сигурен дали става или не става Simple Smile

# 173
Според мен не обръщай внимание на "Аnaximandra" ,тя е стрелче нека само тя  да си троши главата по няколко пъти  Laughing

# 174
По принцип, след като веднъж вече е имало раздяла, нещата никога не могат да са същите и често след втория опит следва разочарование. Ноо никой не може да ти каже ако не пробваш  Peace И как въобще може да ги обмисляте нещата толкова, когато сте влюбени/хлътнали, не мога да разбера.

# 175
Bcdd  не разбрах коментара ти за моя случай Simple Smile Кажи сега какво е твоето мнение като телец? :>

# 176
Моето мнение не е важно за теб,аз не съм влюбен в твоя човек ,аз не съм ти . Прави си нещата ,както си ги умееш ,както си ги разбираш и чувстваш.Аз не съм човекът,който има право да ти се  меси в нещата за да ме питаш за съвети ,въпреки че в неудържимият ми  стремежът да помогна го направих ,но така ги чувствах нещата преди време (временни изблици),после осъзнах че нито ти ще ми налееш акъл ,нито аз  Cry ,което и преди знаех ,но нали ме влече да помогна...

# 177
Не, аз питах за коментара ти, че моето теле било мн бавно? Туй не можах да разбера? Simple Smile В какъв смисъл го каза?

# 178
В смисъла на бавно и бързо ,бавно значи ... бавно ,какво значение има аз какво мисля ,действай си.. и ще получиш някакъв резултат

# 179
ама много ви е забавно тук бе Simple Smile яя и аз да се присламча от Рачешката тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт