Мъж Телец - 2

• 60 803
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Толкова е забавно тука ,че даже понякога да ти стане тъжно  Simple Smile Страшно забавление - разбити сърца ,недоволни домакини ,объркани студенти ,разни самонадеяни телци Simple Smile и рачешката чувствителност за десерт Simple Smile

# 181
В крайна сметка се получава следната работа.
Мъжът Телец и жените от другите зодии:
1. с жена Овен - бива. Въртим си ги на малкия пръст. Огън, ко да ги правиш.
2. с жена Телец - до толкова сме еднакви, че се дразним.
3. с жена Близнаци - нищо друго освен секс.
4. с жена Рак - тези жени са уникални. Задължително за сериозна връзка.
5. с жена Лъв - абе това жени ли са, бе - това са мъже с вагини
6. с жена Дева - те ти го бингото в живота. Безоблачно бъдеще и синхрон във всичко
7. с жена Везни - като опитам, ще ви кажа. Подозирам, че има некво бъдеще, най-вече щото са търпеливи и толерантни.
8. с жена Скорпион - който мъж е истински ТЕЛЕЦ, поне веднъж в живота си трябва да види какво е това жена в пълния смисъл на думата.
9. с жена Стрелец - Само напълно отчаян от живота Телец може да се занимава с такива откачени и несериозни жени
10. с жена Козирог - Начи всичко е наред горе-долу, но с много караници, сексуално са незадоволими.
11. с жена Водолей - Прекалено умни за Телеца. Неизбежна катастрофа. Водолеят е по материалист и от нас
12. с жена Риби - ако вече ни е писнало от приключения, Рибите са добре дошли. Имат слабост тези воднести към нас.

# 182
Но И ВИЕ имате слабост към Рибите. Laughing

Аз успях, направих го, пробих! Успях да го накарам да отиде утре на лекар, аз лично му запазих час!

Рибите сме с висок праг на търпимост и...сме от малкото, които могат да понасят рогата телешки. И ината, де.

# 183
а какво ви впечатлява вас, телците? че сте страхотни, уникални, невероятни и незаменими(почти колкото рачетата)- разбрахме  Wink да видим що за жена може да е капката в канарата- както казва моята любимка Линда Гудман. Според мен- може и да греша- хресвате тихите жени- не много буйни, послушни - или поне привидно такива. Мили, с чувство за хумор. Дви разсмиват и да се заяждат мъъничко с вас(колкото да ви разсмеят, а не да изкарат пушек от ушите и ноздрите ви) Simple Smile) права ли съм? някак си не мога да си предтавя огнена или въздушна жена с телец...не ми изглежда съвместимо, макар че някои от момичетата тук май си живеят happily ever after с теленцето си.
аз смятм че най добре бих се чувствала с телец  Laughing Simple Smile)) макар че не съм имала връзка с такова животинче.   newsm78

# 184
  Веднъж питах защо е с мен- аз съм толкова огнена, бърза, контактна, вихрена..дори и доста луда. Той отвърна, че точно това го е привлякло. Дали пък не е както е огъня за пеперудите-въвлича ги в самоубийствен танц?  Laughing

# 185
"огнена, бърза, контактна, вихрена"
Е ,това го привлякло,ама помня че ти сама каза ,че като "полудееш" те пуска на воля да правиш САМА каквото си искаш ,пък той си чакал смелото момиче в къщи,ако следваме някаква логика значи него не го влечат много лудориите ти .

# 186
А може би изживява лудориите чрез нея защото той самият по някаква си причина не се навива да направи - тя е неговата гордост - т.е. личността, която е направила всички онези неща които той никога не е имал смелостта да направи. Понеже Телешката природа е толкова спокойна .... скачане с едно бънджи малко би разтърсило това спокойствие, но виж неговата любов ги изживява тези неща и явно му е достатъчно. За сметка на това тя получава душевното спокойствие, което да балансира лудориите й  Wink ..... аз поне така си ги обяснявам нещата! bowuu

# 187
  • Варна
разисквайки телците и техните половинки, ще се включа с призива "прочетете Love Signs by Linda Goodman" защото е повече от добре обяснено. Книгата (на англ.) ми я прати Ео от рачешката тема, и ако някой я иска ще я разпращам и на вас, само ми пишете на лс е-мейла си Simple Smile много забавно и изкючително точно са описани връзките там. Peace

# 188
разисквайки телците и техните половинки, ще се включа с призива "прочетете Love Signs by Linda Goodman" защото е повече от добре обяснено. Книгата (на англ.) ми я прати Ео от рачешката тема, и ако някой я иска ще я разпращам и на вас, само ми пишете на лс е-мейла си Simple Smile много забавно и изкючително точно са описани връзките там. Peace
Веднага ти пиша. А ти за Еовин ли говориш?

# 189
И аз ти писах, ще ми е интересно да прочета  bouquet

# 190
  • Варна
Жозефина, именно! coldasice пращам Grinning

# 191
  Анаксимандра е права  Hug Точно така е. Допълваме се и се уравновесяваме.
Чела съм като библия направо "Слънчевите знаци на зодиака" от Линда Гудман и се забавлявах с всеки написан от нея ред. Едно времено поднесено адски сочно и точно.
М/у другото тя е овен  Grinning Но това виждам, че е друга книга и тъй като английския не ми е на ниво ще си я потърся на бг.

# 192
  • Варна
издадена е на български, но нещо я няма по книжарниците. ако я откриеш някъде, сигнализирай Simple Smile и аз я искам

# 193
има я на Славейков, 25 лв с твърди корици. Даже един човек, който продава книги на старо, я имаше и я продаваше за 20, но ми се видяха множко. Поне се радвам, че я получих на английски за което МНОООГО БЛАГОДАРЯ! ще си я дъвча така- слава богу доста го учехме навремето езика Simple Smile
Има я и на пазара на Красно село- на една от сергийките.

# 194
  • Варна
ами на мен във варна нещо ми убягва, а пък я искам в книжен вариант, защото много ми е изморително да чета книги на компютъра... но го правя де...
и за да се върна към темата - много е вярно писаното за жена рак и мъж телец Simple Smile особеното е, че аз съм имала връзка с две телета, които много си приличат, и даже се радвам, че с първото не се получи, защото така срещнах моето си най-любимото (настоящото)... но ми е странно все пак. Peace

Общи условия

Активация на акаунт