Мъж Телец - 2

• 60 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Радосвета, благодаря! Сега се разрових, можеш да си я поръчаш из интернет-книжарниците. Не знам дали няма да е реклама, ако постна линк, но я има за около 23 лв. Май ще си я поръчам  Party

# 196
Ох ама съм и аз, Радост неземна...изобщо не погледнах че си от Варна. Не можеш ли да си я поръчаш в някоя книжарница? едва ли ще им пречи да я заредят... а как се запознахте с твоето теленце Simple Smile как ви се получиха нещата? Хвърлила съм око на едно Телешко...засега само око съм хвърлила, но ми е много интересно какъв трябва да е подхода. то, милото, и хабер си няма  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green та- приемам съвети всякакви за първоначална обработка Simple Smile (макар че май първо трябва да проверя дали някой не ми го е капарирал  Thinking, няма надпис "продадено" ама... знае ли човек.)   Rolling Eyes

# 197
Аз ще си я чета на английски, тъкмо да повдигна нивото. Благодаря на Ради за мейла.  bouquet

МС, трудно ми е да дам съвет, защото мене ме намериха, на практика. Laughing В сайт за запознанства, разказвала съм го.

# 198
  • Варна
хехе, мерси момичета... то е близко до акъла, ама акъла като е далече...  Laughing поръчах я току що Simple Smile даже има и другите. благодарностите ви са за Еовин, която ми я прати на мен! М5 по моя богат (цели 2 телета)  Crazy Wink опит мога да кажа, че със сигурност трябва да те опознаят доста, за да им мине през ума че може да има някаква емоция - първо приятелска и чак тогава може да подбутваш за повече... но никакви женски номерца не им минават - винаги трябва да си буквално искрена, ясна и точна. никакви намеци и подтекстове не се котират.  ooooh! пример от книгата за рачка и теле (по спомен): тя казва "имам нужда от теб!" и той разбира "искам да си тук!" и пример от тази сутрин: аз (замислено) "трябва да идем на кино, отдавна не сме били" той "ама  нали щяхме да вечеряме с приятели днес" ooooh!  hahaha

# 199
приятели, казваш...хм. нямаме много допирни точки. даже хич не се познаваме добре.... но имам мн приятни впечатления от малкото контакти...харесва ми.  Mr. Green май да си взимам окото доде е време, че ако отиде и другото при него, съвсем ще ослепея...

# 200
Абе, Радост Неземна, как въобще смееш да променяш плана в последния момент  Joy  Joy  Joy
Аз прочетох от книгата часта за зодиите ни .... с него ще правим много добри пари! Това ако не е стимул за моето теле тогава не знам хахах Simple Smile Ще си философстваме с кеф, а той ще ми се радва на слънчевата личност - така е според г-жа Гудман Simple Smile

М5 .... ако ти не настъпиш, той дори няма да забележи,че имаш мерак .... макар да те оглеждал тайно! Действай! Simple Smile

# 201
Anaksimandra, направо ми усмихна деня Simple Smile) ще помисля върху стратегия, върху "за" и "против". (асцендент- везни-моят  Mr. Green ) и ще го измисля Simple Smile.

# 202
И да пишеш после какви ги свърши! Simple Smile

# 203
Ами засега никакви.  А и доколкото се познавам- ще си се скрия в черупката и никой няма да забележи докато ми мине. трябва ми по- инициативен мъж- не мога аз да действам Sad а е сладурченце... голяма душичка. един кротък и мил и внимателен... и възпитан...
защо сте такива това телците?! Simple Smile))

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 13:26 от M5

# 204
Защото сме такива. Защото сме номер 1. Която иска, ще намери начин, търпение и нерви, и ще ни има. Курвите не ни заслужават.

# 205
Ей, Бивол Simple Smile) скоро не се беше произнасял компетентно Simple Smile))

# 206
Още малко ако се изкажеш, че ви нароча за най-мързеливите мъже  Laughing
Брей, нали това било съществената разлика м/у половете- мъжът -ловец и жената-жертва. Сега какво стана тя  Laughing

# 207
Ние ловим от засада бе, госпожа. Жертвата сама идва в трапа...

# 208
  Абсолютно не съм съгласна с теб. Говори в единствено число  Mr. Green

# 209
Каква е тази мълчина???? Къде избягахте  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт