Мъж Телец - 2

• 60 811
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
тъй като ни подканваш, аз да кажа - моето теле окончателно ме взима (то аз повече се дърпах де Simple Smile ) да живеем заедно! дано е на хубаво...  Praynig Heart Eyes

# 211
Честито Радост Неземна и ти пожелавам също като ника си да изпитваш радост неземна  милиони пъти с твоето теле Simple Smile   bouquet
Едвам изведох моето теленце днес на разходка и сега за благодарност ще му правя вкусна вечеря  Mr. Green

# 212
Пък аз съм си без теленце Sad . След трезв размисъл и повторна среща с обекта, прецених, че, повлияна от други емоции, съм решила, че изпитвам нещо повече от приятелски симпатии и уважение. И тъй като не съм готова да се боря за мъглива цел- се оттеглям от бойното поле, преди да съм стъпила там Simple Smile. Но поздравления за всички които са си уловили теленца! теленцата са страхотни! Wink)

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 13:28 от M5

# 213
тъй като ни подканваш, аз да кажа - моето теле окончателно ме взима (то аз повече се дърпах де Simple Smile ) да живеем заедно! дано е на хубаво...  Praynig Heart Eyes

Heart Eyes Party Heart Eyes Crazy Йееееееее айде браво на вас! Сега определено ще се научиш да готвиш Simple Smile хехех
И как стана я разкажи Wink

М5 как така се даваш без бой бе? Шубето ли те хвана? Какво лошо има да харесваш някой?

# 214
предполагам- нищо Simple Smile но когато има индикации за симпатии и от отсрещната страна (идея нямам защо като пиша излизат такива сложни думи!) та искам да кажа- няма нищо лошо, но ако се самонавиваш и нямаш достатъчно контакти за да опознаеш човека- е безсмислено. а нашите контакти няма да станат нито повече, нито по- лични. затова се оттеглям овреме. за да не се връщам после пак в рачешката черупка  Wink
ако щете шубе го наречете- шубе си е  Mr. Green

# 215
при телците се иска постоянство! Whistling

# 216
постоянство, като иамте връзка нали Simple Smile? а за какво постоянство говорим като почти нямате допирни точки.  Rolling Eyes Sad

# 217
Намерете си такива, как ще разбереш дали си е заслужавало ако дори не си опитала?  newsm78 Wink

# 218
  • Варна
ами решихме се, въпреки че и двамата ни е страх... но по неговите думи "рано или късно ще стане" така че избрахме да е рано Grinning а пък рой не може да готви, та двамата се учим Grinning Heart Eyes

# 219
Еха, колко много сте писали. Прегледах отгоре отгоре, има нови хора тук, супер. Бивол, някои твои изказвания ми се сториха малко крайни, но...всеки има право на мнение и коментар.
С мойто Теле не живеем заедно вече почти месец, на 21 ще стане месец.  Ако някои помнят, бременна съм, термина ми е на 19 януари, т.е. във всеки момент бебчо ще реши да излиза. Няма да ви пиша какво чувствам, какво преживях и прочие от раздялата ни, която в началото беше временна, до раждането, но впоследствие се оказа че с бебо ше сме тук, при родителите ми. Ужасно е преживяното от мен,но няма да задълбавам. Случило се е,не мога да върна времето назад и да променя нещо. МИсля за предстоящото раждане и събирам сили за бебето. Това е от мен,за сега. Незнам дали ще ви чета редовно, но вие продължавайте да си пишете. Живот и здраве като родя,ще ви кажа.  И не се опитвайте да ме питате кое,какво и как се стигна до това мое положение- искам да престана да го обсъждам и предъвкам, че ми става още по-болезнено.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 220
chopi, не те познавам, но  Hug

# 221
Ох, просто нямам думи!  #Cussing out

chopi, имаш и от мен голям гуш  Hug

# 222
chopi, дано всичко се нареди по най-добри яначин за теб и детето! Прегръдка и от мен  Hug

# 223
chopi, някъде много здраво си оплескала нещата с твоя телец. Един телец не се отказва току-така с обичаната жена и бъдещото си дете. Ако не е твърде късно, можеш да оправиш нещата.

# 224
Chopi,
миличка сега е момента в който най-малко трябва да се предаваш! Предстои ти нещо уникално и съдбовно ... това малко същество ще заеме 101% от времето и живота ти .... така, че един телец не може да те изплаши!!! Спомням си,че нещата не вървяха при вас и в случая ако твоя телец е избрал да си починете един от друг - дай му малко въздух (може би това е някаква предродителска паника знае ли се).... Каквото и да е .... след раждането на бебенце би трябвало по друг начин да стоят нещата! Не го притискай - ти имаш нужда от мъж, който да желае да бъде до теб и до бебето, а не някакъв пъзльо!  Naughty
Сега се съсредоточи върхо голямото събитие, бъди изпълнена с любов и я дай на малкото същество Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт