Мъж Телец - 2

• 60 823
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Незнам. незнам.незнам. къде, какво, кой,защо,как..... Какво ще стане, ще стане ли..... като че ли се уморих от такива мисли и емоции. Бебчо не излиза, а искам . То ще ми запълни не само времето,но и мислите. БНД(бащата на детето)? Ще се боря за него както се казва, защото още имам чувства към него,и заради бебето. Колко време,докога,незнам. Може след време да се откажа ако усетя че няма смисъл,че не ми се отвръща и че няма надежда;може и той да осъзнае че ме иска близо до него,че не съм вече същата и да ни вземе с бебо; може вече да е намерил друга но да не смее да ми каже преди раждането; може той да иска след време да се съберем,но аз да не искам вече, аз да съм се променила,а той-не, и да не искам да живея с него. Всичко е възможно, но никой не знае какво ще се случи. Почнах да мисля най-лошото,че няма да се съберем,но не мога да свикна с тази мисъл,защото не мога да я приема. Но по-добре да не очкавам нишо от него, и по-малко да страдам. Тежко е.... Да, Бивол, някъде съм оплескала нещата. Но зашо той на 4-ия ден след като не съм при него, си създава профил в сайт за запознанства??? .....Незнам дали не е късно да опитам да оправя нещата, по-точно себе си, но най-малкото съм длъжна да опитам. И ако аз се променя, и му го покажа,той дали ще се промени? Хубаво е и давамата да се променяма.  Не смея да мисля за по-далечно бъдеще....
А, и Бивол, явно може да се откаже. Казва че е изстинал към мен като жена, като чувства....но според мен се чувства твърде много наранен и озлобен към мен, и в момента мисли егоистично, и не осъзнава че все още изпитва топли чувства към мен. Може да го е хванала и предбащина паника, знам ли...  Надеждата че ще се съберем като семейство ще умре последна!!!
Стана много дълъг пост,сори, но пишем за телците. аз съм лъв, явно нещо куца между нас.  и явно има и такива телци, такива мъже, като него. Момичета,опичайте си акъла с тези мъже!

# 226
Проблемът при лъвовете е че не виждат по далече от гордoстта и себелюбието си Sad
Според мен щом в такъв момент не сте заедно ,то после не виждам как ще се роди любовта и разбирателството и дали ще е искрена и ще се задържи,струва си да се опита ,но и тоя човек не е добре  "си създава профил ..." ,другото е лошо ,че ти имаш съмнения ,че сте сбъркали някъде ама незнаеш къде ,но ти пожелавам да родиш едно здраво и интелигентно малко човече,което да донесе истината в живота ви и съм сигурен че ще е така

# 227
 Hug  Hug  Hug Chopi,
Не ГО МИСЛИ!!!!!!!! И разбира се само позитивни мисли в главата си приемай!
За един телец да не поеме башинските си задължения малко ми се струва невъзможно , но ако той наистина не предприеме нещо към двама ви - просто продължи напред, не знаеш какво друго те чака зад ъгъла.    Само ми кажи ти или той взе решението да се разделите и от колко време сте били заедно?!?! Всеки има проблеми във връзката си, но това не значи,че трябва да бягаш при пречките пред вас, а да се опиташ да се пребориш. Ти не се предавай, но и недей да го натискаш. Наистина не е добър индикатор,че се регистрирал в сайт за запознанства, но ти си майка на детето му и трябва да си приоритет. БЪда истинска жена и прекрасна майка... това би трябвало да му напомни защо сте били заедно!  bouquet

# 228
Не искам да се ровя в причините ...... Както написах, ще се опитам да си го върна, ако не стане- да сме живи и здрави. Живота продължава..... Ако едната му цел е да ми потъпче гордостта и всичко в мен- е, успя. браво на него. но дава ли си сметка че всички емоции,които преживях ги усети и нероденото му бебе?
Към мъжете тук- моля, за момента се въздържайте от негативни коментари към мен, моля ви. все оше съм емоционално не добре, и се опитвам да се успокоя вътрешно и да имам сили да си родя бебчо и да го гледам. Знам къде съм сбъркала, но вместо да гледам назад, искам да мисля за настоящето. Благи думи врати отварят! Има такава поговорка. Е, старая се да говоря мило и спокойно като съм с него. Той и да ми се нерви и да критикува, негова работа. Ще отвърна на лошото с добро. Ако с любовта ми, детето му и с това добро не иска да сме семейство  Stop   
И само да вметна- майка му,която също е телец(баща му също), също е против това ние с бебето да сме при него!  no comment
Стига вече за това.

# 229
Чопи аз не питах за причините, но както и да е! Peace
МОля те да се успокоиш и просто да следваш пътя си!!! Мисли позитивно ( знам,че се повтарям) .... повтаряй си само позитивни фрази, защото бебето всичко усеща. Посрещни новата фаза от живота си щастлива и нещата сами ще се подредят! Simple Smile   bouquet

# 230
Chopi, мила, успокой се, не мисли за него. никой тук няма да те съди. концентрирай се върху щастливото събитие което ти предстои и не си позволявай и една негативна мисъл. ще имаш време да мислиш като се роди бебчо. а сега мисли САМО за бебчо и как всеки твой коментар тук(понеже е силно зареден емоционално), всяка негативна твоя мисъл му се отразява. не заслужава, нали?
сега на първо място сте ти и бебо, а после ще решваш. казваш, че си знаеш грешката- и той явно е разстроен и не е на себе си в момента. дайте си време, смятам, че, като му мине малко яда, сам ще се върне. а докато му даваш време- не мисли за нищо освен за бебо! и още нещо... щом не си готова да коментираш своето поведение, май не е много честно да обсъждаме и неговото, а? защото така ще сме пристрастни и няма да можем да те посъветваме точно съобразно ситуацията.  Hug  Hug  Hug с теб сме!

# 231
  bouquet Здравейте на всички ! Присъединявам се и аз към темата за Телците .От известно време само  ви чета да понатрупам информация за тях , че и аз срещнах преди няколко месеца един Телец и много ме интересува всичко свързано с тях . За протокола аз съм Везни с асцендент Дева . Забелязвам ,че тук май не се среща често такава комбинация - някое момиче  с подобна ако има би ли споделила как са нещата . Благодаря и успех с Телците ! Heart Eyes

# 232
Охоо, още една загазила с нас хахаха Simple Smile Много народ бе, много Simple Smile
Везни с асц. Дева + типичен Телец е много добра комбинация. Само малко притеснително е, че ти като въздушна зодия ще му се правиш на много умна, и вероятно с право, но това много ще дразни Телето. Ако си лелка (35+) вече асцедента е на предна линия и връзката направо заспива.

# 233
 smile3521 Направо съм бабка на 46 съм и какво от това -сега ми излезе телето насреща съдба какво да се прави. "Любви все возрости покорньи!" Благодаря за отговора ! Обнадеждена съм ! newsm53

# 234
Действай, действай. Докато птичето не отлети на друга върба. Simple Smile

# 235
Ако си истински телец, трябва да знаеш, че Телето току така не отлита.

Разбира се, ако Е решило, че това е жената за семейството му.

# 236
Не, не съм истински Телец, лъжлив съм и не се познавам хич...

# 237
Бивол, на коя дата си? само ме интересува майски ли си или априлски Simple Smile

# 238
Майски. На една дата сме със Стиви Уондър.

# 239
Николи, като за начало - вадиш сички тигани, тави, рецепти, подправки и почваш.
Лично изпитано!
После...му осигуряваш тихалък, спокойствие, СВОБОДА - дори и ти да се измъчваш какво точно прави през свободата си - и.....така.
Девета година... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт