Мъж Телец - 2

• 60 766
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
   Обожавах първия си подарък- страхотно красив пуловер. Носех го над 10 години. А твоето колие, ако беше кацнало при мен-хич нямаше да го мисля-обожавам такива неща Simple Smile Облечи нещо семпло като кройка и цвят и го остави да изпъква и властва над теб и настроението ти Simple Smile Колието дее  Joy

Хихихих Simple SmileААААААА не си го давам!  Crossing Arms  Joy Joy Joy
 ти коя зодия беше?! Simple Smile  newsm78
искам само да споделя,че спя с колието/накит - това ми е първия дар от него  Simple Smile Ще търся подходящия тоалет каквото ще да става ще го изнамеря и ще блестя като Коледната звезда ако трябва Simple Smile

# 91
По принцип с хора, които нито ми влияят в живота, нито особено много ги уважавам, понякгоа се държа на ръба на вулгарното, да не кажа и направо вулгарно. Просто тези хора не са ми никакви и нито застрашават благоденствието ми, нито нищо,. Така че си позволявам много волности. Та и от тях често чувам, че съм "луд".
Иначе с хората, на които държа, там е друго, Премерени думи, комплименти умерени, жестове...

Да препокрива се с държанието на моя! А ти бавно или бързо се влюбваш...., макар като гледам щом още на 20 си искал да се жениш... явно си от бързаците  Peace

# 92
Ами от пръв поглед съм по принцип... Това си е най-силната и истинска любов. Ама май вече не е... Поразочаровах се и се промених. Доказателства трябват безброй

# 93
  Овен съм, Аnaximandra. Моя телец никога не е бил вулгарен, освен ако не играе на ПС и не пада часове наред. Тогава може да чуеш ужасно цветисти благословии към целия род и отверствията му  Joy. Но сериозно - може да е дръпнат и неконтактен, но груб- никога  Naughty
Сетих се за няколко негови подаръка, с които съвсем явно е надмогнал природата си. И един, който почти ме разплака , толкова ме трогна.

# 94
Ахааа и ти огън като мене Simple Smile ( аз съм стрелче) .....  Аз леко се поразочаровах от подаръка му, защото ми го връчи с думите, че е нещо мъничко т.е. Аз лично го приех все едно да не си мисля някакви сериозни неща или да си помисля, че е хлътнал по мене и ей такива  Whistling ..... Ето защо и подпитвам ... макар всеки да е в различна ситуация Wink Знам че телците са много сърцати в отношение на подаръците .... , а моя ми намекна,че е скромно ... та се зачудих какво ли иска да ми каже ....  newsm78

# 95
Ами под скромно разбирай я ваза, я скулптура, я колие, я пръстен, няма да е кола или апартамент Simple Smile

# 96
Има резон в думите ти ...  и аз не знам какво очаквах ...., но НЕ съм се и надявала на Сваровски Simple Smile В крайна сметка той ми показа с този подарък колко е земен ... колието е направено от кожа, кафеникави камъни и метални мъниста .... земята си е земя  Peace

# 97
Телецът никога няма да тръгне да подарява нещо, което не е "земно" така да се каже. Аз дае като се замисля никога не съм подарявал нещо свързано с новите технологии. Просто ми се вижда неромантично и неподходящо за подарък на любима жена. Парфюми също не съм подарявал. Но пък съм й казвал кой аромат ме побърква. Много сме сензитивни на тема миризми. Откачаме. Сигурно сте го забелязали. Душене на аромата и веднага желание за гушкане Simple Smile. Такива сме. Simple Smile

# 98
Ха ха Simple Smile Не знам за миризмите... не показва сериозен интерес, но виж към пръстите на краката ми има слабост  Embarassed  Също така към разни аксесоари, шалове, шапки, обеци, гривни, накити и т.н. ... А също така обожава жени носещи мъжки аксесоари .... вратовръзки тиранти шапки и т.н.

# 99
Абе  "Бивол" ти пък вземи всичко им кажи на тея  жени Simple Smile,после ще имат да тормозят мъжете си Simple Smile
Карай го по кротко ,че много "оръжия" ще натрупат срещу нас Simple Smile

# 100
Нека да им се разкрием малко, че нали все реват, че сме потайни и нищо не знаят за нас. Simple Smile

# 101
А, да бе, то щото някои вече не сме ви разкрили.  Laughing Даже и деца сме ви родили.
Бе ядосва ме много понякога, обаче...някакси не мога без него. И не е на сексуална основа. Друго е, казвала съм го, като излъчване е.

# 102
А, да бе, то щото някои вече не сме ви разкрили.  Laughing Даже и деца сме ви родили.
Бе ядосва ме много понякога, обаче...някакси не мога без него. И не е на сексуална основа. Друго е, казвала съм го, като излъчване е.
Като земното притегляне е ...... влече те, не можеш се откъсна. Държи те здраво - все пак си имаш работа с бивол, не с коза Simple Smile

# 103
Момичета, нали ви се тръшках ,че това теле дето ми е станало такава слабост .... изчезна и го няма... и вчера се обади , смеещо се сякаш нищо не е станало... В чудо съм се видяла с него... Какво да го правя ... хич не знам... и съм решила , да оставя всичко ... каквото стане такова... да решава той... Но сега е неприятно , че са празници , но какво да се прави...

# 104
Е казахме ти, че нищо не е станало ... сега го прави каквото искаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт