Мъж Телец - 2

• 60 756
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Бивол, нищо лично, но мисля че имаш още какво да видиш от човешките взаимоотношения ...., защото за телешката вярност може много да поспорим, да не говоря, че тук не е само зодии... има го и човешкия фактор и още много планети, които ти влияят!!!
Жозефина и Coldsice са много прави в постовете си, те са го изживяли и най-хубавото е, че са го осъзнали. Момичета - станалото станало - не сте слепи и сте си взели поука,но знайте, че има много по-зле мъже от телците - нямате си и на идея на какви глупаци съм попадала  ooooh!
Само не се ядосвайте, каквото ви се е случило не е случайно! Сега са празници, мислете позитивно и желайте само добро на вас и ближните ви. Wink   bouquet

# 76
Знаете ли момичета и Бивол , че такова чудо не съм виждала...
За това , че примерно преди 6години и после преди 8 месеца , някой го е излъгал или е преживял раздяла /незавършваща със смърт разбира се/ означава ли , че трябва да става лош, подозрителен и т.н. към всички жени
Защо не могат да разберат нещо ,което им се предлага така... с чисто сърце и поднесено на длан...
Защо примерно се приема като курвенлък , ако си си легнал с него още на втора среща или преспал при него цяло нощ..., просто защото си имала нужда да си близо до него...., да го чувствш много близък...
Това е тъпо...
Не са велики , но примерно аз ... не можах да се въздържа и да се гушна в него, да си го цункам и т.н.
 И като капак на всичко ... просто изчезна ...е това е ... гадно е , тъпо е ,....
И сега просто ми е газно , много гадно...

# 77
Хех!
и аз за подобно нещо говорех, но отпреди повече години...

# 78
Тая попара с миналото и аз я сърбах със следващия! Ама да не пренасям предната тема тук, вече съм го разказвала. Истината е, че често сами са си виновни, че губят любимите си, защото ги отблъскват постоянно.

Жози, накичих си стената във Фейсбука с подписа ти  Wink

# 79
Хехе, радвам се, Колда.  bouquet
Ами така де....в унисон с личната ми титла БКК.

# 80
  • Варна
След Коледното плюскане и аз се понадигам... с въпрос към бивол  Wink чудех се дали да не задълбая в някакви стари рани и болки, но по-скоро ми се ще да знам, лично ти как разбираш дали си влюбен и как се държиш с момичето тогава, защото тук доста се дискутира въпроса за непоказването на чувствата...  newsm78 та ми е интересно още една гледан точка, пък и мъжка...  Peace

# 81
Как разбираме, че сме влюбени? - Като всички хора, може би. Постоянно мислим за този човек, вдъхновява ни, идеализираме го. Хубаво ни е, но и малко ни е страх от това чувство. Телците просто го изживяваме много гадно. Страх ни е от отхвърляне, може би защото сме големи егоисти. Но аз не виждам да е лошо да си егоист.

А как го показваме? това би трябвало да е много лесно за възприемане. Щом търсим компанията ви, щом ви правим подаръци, обаждаме ви се с повод и без повод, правим ви привидно неутрални намеци (това пак с цел да не бъдем отхвърлени), всичко това означава, че сме си паднали яко по вас.

# 82
Хмм  newsm78  newsm78  newsm78 а ако един Телец каже на жената с която се среща " не се влюбвай в мен!" ..... според теб наистина ли го има предвид... или се прави само? newsm78

# 83
И аз го казвам почти винаги това "не се влюбвай". Иначе означава "много искам да се влюбиш в мен, но съм голям особняк и ще ти е трудно с мен"...

# 84
Я виж ти какви сте хитруши Simple Smile Дано си прав, все пак това е твоя гледна точка Simple Smile Я да видим друго ..... Ти мил, възпитан и грижовен към всички приятелки ли си или само към специалните??? ... как се държиш с жените, които просто познаваш и как с тези, които харесваш ( просто харесваш, а не си влюбен до уши)  Thinking

# 85
Чета внимателно подписа на Анаксимандра и почвам да си мисля, че....моето Теле наистина ме обича.

Защото...ние сме ама мноооого различни! Laughing Аз съм шемет 40-годишен, обичам да пея, да беснея, музиката на мах, СПА центрове, да се смея с пълен глас и да флиртувам. Flutter
Какво още?

# 86
Чета внимателно подписа на Анаксимандра и почвам да си мисля, че....моето Теле наистина ме обича.

Защото...ние сме ама мноооого различни! Laughing Аз съм шемет 40-годишен, обичам да пея, да беснея, музиката на мах, СПА центрове, да се смея с пълен глас и да флиртувам. Flutter
Какво още?

Аз съм луда авантюриста, ненормална адреналинка, най-контактния човек, когото познавам, открита, вечно ухилена  Laughing Ааа, слушам готик метъл и се обличам в огнени цветове.  Joy

# 87
 Hug  Hug  Hug Хехехе Жози, радвам се, че съм ти отворила очите  Wink В крайна сметка, двама еднакви особняци как биха се понесли на едно място Simple Smile Ти му даваш това, което той самият няма как да има ... такава си му е природата!Допълваш го! А и вероятно и той тебе Simple Smile ...дори те е измъкнал от вашите хе хе хе  Crazy Няма по -хубаво от това да те приемат с различията и дори да те обичат макар всичките ти особености в хард и софтуеъра  Crazy И аз съм една авантюристка, все с компании и партита, обожавам да пътувам, много съм контактна и отворена към света ...., та явно си ги влече  Heart Eyes

А тези дето имат по-голям опит моля споделете какъв беше най-първия ви подарък за рождения ви ден от Телеца..... питам щото моя мина наскоро и се чудя как да реагирам - получих от него с думите " Взел съм ти нещо мъничко!" едно странно колие, което не е много мой стил, но има интересни камъни ( да кажем има африкански стил)  сега се чудя как да го съчетая с дрехите........, но колкото повече го гледам толкова повече почва да ми харесва  newsm78  

# 88
   Обожавах първия си подарък- страхотно красив пуловер. Носех го над 10 години. А твоето колие, ако беше кацнало при мен-хич нямаше да го мисля-обожавам такива неща Simple Smile Облечи нещо семпло като кройка и цвят и го остави да изпъква и властва над теб и настроението ти Simple Smile Колието дее  Joy

# 89
По принцип с хора, които нито ми влияят в живота, нито особено много ги уважавам, понякгоа се държа на ръба на вулгарното, да не кажа и направо вулгарно. Просто тези хора не са ми никакви и нито застрашават благоденствието ми, нито нищо,. Така че си позволявам много волности. Та и от тях често чувам, че съм "луд".
Иначе с хората, на които държа, там е друго, Премерени думи, комплименти умерени, жестове...

Общи условия

Активация на акаунт