Мъж Телец - 2

• 60 756
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Повярвай, с него ще си меко казано щастлива. Това е качествено нов живот, разбираш ли? И не преувеличавам. Това е просто живот близък до този в рая, и то тук, на земята... Успех, и бъди щастлива!

# 61
  Потвърждавам всяка думичка на Бивол Simple Smile Начина, по който те прегръща е все едно иска да слее и последния атом с теб и да те защити от страшния свят навън.  Heart Eyes

# 62
Никога не съм била с телец и ще ми  е интересно да разбера какво е усещането да си обичан от телец. На този етап ми изглежда студен, но знам, че е точен и това ме кара да не се отказвам от него и да съм максимално търпелива Simple Smile Дано наистина ме харесва, че ще е мн кофти за мен после. Но няма да отлагам повече, просто няма смисъл да се измъчвам- 2 години са достатъчни. Аз му бях казала преди 1 год, че го харесвам, но той тогава ме отряза-каза,че не бил готов, аз съм била добро момиче и съм щяла да си намеря друг. И аз му казах, че не искам да си пишем повече, щот за мен няма да е лесно, след като знам, че не ме харесва и той почна-ама ти мн бързо се отказваш,... и т.н. И ето ни сега след толкова време още не сме се изяснили и мисля,че е крайно време да го направим. Просто до сега ме спираше това, че ми изглежда някъв надут и не ми се иска да се подиграе с мен и само да си вдигне самочувствието с мен Sad

# 63
Телецът никога и с нищо не се подиграва! Той само отмъщава! Задължително и неизменно. Нараниш ли телеца, не ще остане хубав живот за теб... ФАКТ!

# 64
Значи ако е искал да ми отмъсти за нещо съм щяла да разбера? За сега се държи точно с мен само дето на моменти ми пили нервите като например го чаках 1 мес да ми даде приятелство във фейсбук, или пък още нищо не е казал за среща след като мина 1 мес  откакто се видяхме последно:( Той след срещата ме попита "Пак ще се видим,нали?" и аз му казах "Може" и май за това сега се инати и не ме кани на среща.

# 65
Ми нали това казах - много трябва да се внимава какво му говориш на негово величество Телеца. Изрази с двойно значение или с неопределено обикновено ги приемема откъм недобрата страна. Т.е. както си му казала 'може' , за него това означава 'абе с тоя не беше кой знае какво, може да пием по едно кафе след месец в някой скучен следобед'. Точно това означава. Трябваше да му благодариш за срещата и буквално да потвърдиш кога ще се видите следващия път. С други думи женските номера не вървят. Никак даже.

# 66
Ще се поправя, разбрах си грешката. Но не съм му правила номера, просто аз така си казвам. За мен "може" е положителен отговор.  Но вече ще внимавам занапред. А ти ка ме съветваш бивол аз ли да го поканя за срещата, че като гледам той няма да ме покани. Аз викам да го поканя на кафенце и да си поговорим с него хубаво Simple Smile как мислиш? Ама последно като го бях поканила ми се дърпаше и каза, че му е контузен крака и едва като се оправи ще излезем.

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 02:12 от ps1

# 67
Кафето е прекалено елементарно за Телеца като че ли. Мое мнение де. Или ако ще е кафе, нека да е в някоя по арт сладкарница, нещо такова. Уютна обстановка. Разбира се най-добре на ресторант де. Ще му светнат очите,. Само че некъв повод трябва да измислиш, щото ще узнае какво ще му кажеш, щом там ще го водиш. Излъжи го, че си спечелила 2000 лв от тотото и затова искаш да го заведеш на ресторант. Ще хапне въдицата. Гаранция. Там вече му кажи кавко ти е на сърцето, а и ако пуснеш некоя сълза от любов, направо си го пленила.

# 68
Бивол благодаря ти за идеята. Малееееееее, страшен си! Wink Ще го изненадам, даже мисля да му поднеса, че го харесвам по някакъв нестандартен начин. Е, сълзи няма да има, не мога, тъпо ми е... Не искам да ме съжалява, ако ме харесва, харесва, ако не... Насила не мога да хо накарам да ме обича Wink

# 69
Това със сълзите го казвах заради един мой случай. Момичето искаше да бъде искреня, тя наистина беше, де. Личеше й, че ме обича и че ми го казва недвусмислено, но аз такъв като стоях като камък, все едно ми говори телевизора в 20:00 часа новините и тя малко се шашна и просто сълзите й сами тръгнаха. Това направо ме уби. Много дълго се обичахме с нея.

Казвам ти, Телецът е голяма работа и наистина висока летва. Ей за тва повечето жени като цяло нямат никаква представа за нас какви сме. Щото ние си стоим в ъгъла леко на живота, в нашия си ъгъл, добре си ни е, а в тоя ъгъл няма особен женопоток. По курви не ходим, не изневеряваме. Изобщо мъж само и единствено за 1 жена.

Simple Smile Успех още веднъж и да се похвалиш

# 70
Вие сте точно stone face Sad Той ми каза като бяхме излезли на срещата, че трудно си изразява чувствата. И аз си викам " За кво ли ми го казва пък тва..." Ама аз мн си го харесвам, даже си го обичкам,но не искам да го уплаша. Аз толкова време си го харесвам и още не съм се отказала от него. Ще видим, то ще си покаже. Дано стане всичко и да имам повод да се хваля Simple Smile После май и теб ще трябва да черпя Wink

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 02:42 от ps1

# 71
После обаче като стане работата, забравяш за курвенлък и се оставяш изцяло на него. Иначе - лошо Simple Smile

# 72
По курви не ходим, не изневеряваме. Изобщо мъж само и единствено за 1 жена.

Simple Smile Успех още веднъж и да се похвалиш
Тук смея да изразя сОмнения, при това - силни.

# 73
Биволче, нещо много си си повярвал ми се струва  Laughing

Първо, бих желала да ти съобщя, че ВСИЧКИ хора страдат по изгубената любов, точно толкова силно, колкото Ваше Величество телците! Мда, толкова е силно и болезнено, както го описваш, че и повече! Ама вие сте такива егоисти и толкова заети със себе си, че не можете да го видите и да повярвате. Сигурно и в момента не ми вярваш.

После, това за мъж за една жена ... айде моля ти се.  Stop 8 години бях с теле, с което се разделих по безброй други причини. Като жена търсеща най-вече сигурност в партньора си, се оставих да повярвам, че мога поне на вярност да разчитам и това ме караше да крепя връзката толкова време. Последните 4 години прекарах, стояща вкъщи да го чакам да се прибере от командировка със седмици и месеци, защото работата му беше свързана с много пътуване. Мда, стоях си вкъщи, защото ми се втълпяваше, че като излизам да се видя с приятели, харча пари. И съответно съм лоша. Известно време, след като се разделихме, за да си изчисти съвестта ми сподели, че е спал с друга или други, не знам колко точно, щото не ме интересуваше вече и не съм разпитвала. Май на мъжки курвенлък ми намирисва  Thinking Къде тук виждаш телешката сигурност и лоялност???

И трето. По някакъв отвратителен начин, карате половинките си да бъдат постоянно психолози, за да предвидят чувствата ви, щото разбираш ли, не можете да си ги изразите. Колко удобно  Crazy На вас сърчицето да ви е на сигурно и топло, а отсреща че някой кърши пръсти и се опитва да види някакъв знак, че чувствата му са споделени, въобще не ви пука. Тука колко жени вече го потвърдиха. В любовта освен да грабиш, трябва и да да даваш, мой човек.

И що ли въобще още влизам в тая тема, само да се нервирам се чудя.

И в заключение. Честито Рождество! Желая много щастие, мир и любов в сърцата на вас и любимите ви хора!   bouquet

# 74
Особено последната ти третина от постинга е мнооого вярна.
Не психолог, направо с кристалното кълбо понякога трябва да действаш. Толкова прикрити, че чак...тотално скрити. И що?
Страх ги е? От какво? Призраци от миналото? Да не би сега да им се качат на главата?

Ма не ми се разказва, че е твърде лично..

Общи условия

Активация на акаунт