Идеи за бизнес - 11

• 77 525
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Цитат на: Каспър
Първо - никой няма да си каже идеята тук
ето - аз си имам разни идеи, но няма как да ги напиша тук, защото не знам кой чете и нямам на идея да си изтипосвам плановете
Второ - идеята е нищо без реализацията - всяко нещо трябва да се премисли до последния детайл, да се пробва и да се действа...
Да но темата се казва така - Идеи за бизнес. Не е казано всеки да си сподели най - съкровенното. Някои неща се реализират много бързо даже от ден за утре.
Аз по - принцип никак не обичам да се сблъсквам с негативно настроени хора, които пречат и на ентусиаста на другите. Смятам, че това се отразава деструктивно на всички.

# 151
Лейди Heart Eyes
Момичета, момчета!
Щастлива Коледа! Hug

http://vbox7.com/play:03f331fc

Joy Joy Joy

# 152
Smilie, с гол ентусиазъм, успешен бизнес не се прави.
В последните две мнения (НА Таня и Каспър) има толкова полезна бизнес информация, колкото не се среща на последните две страници на темата. Ето затова чета и пиша тук. Който има очи, за да я "види", значи има усет за бизнес.
Май трябва да направим нова тема - за действащия бизнес, защото Smilie е права, темата е за идеи, а повече се обсъждат проблеми на даден реален бизнес. Как мислите, по-добре ли ще е да се разграничат нещата?

Маргало  Hug

Весели празници и успешно реализирани идеи на всички тук!

# 153
Весели празници и от мен! Няма нужда и от друга тема. Споделеното от хора в бизнеса също е от полза. Иначе имам очи не се притеснявай. Това за личното отношение го бях казала още като обсъждахме павилиона. Сещам се и за един друг важен принцип никога не подценявай ближния (клиента, конкуренцията). Права си, че само с ентусиазъм бизнес не се прави, но смятам, че е движещата сила на успешния бизнес. Току виж изникнал някой готов да инвестира в нов бизнес.  People Santa santa2

# 154
  • най-шареното място
Весела Коледа, дами и господа!
Успешен завършек на тази година и много просперитетна, късметлийска и бизнес удовлетворителна да е следващата година! И мноооого здраве и щастие!

ПС И аз на подобно мнение за готовноста на пазара. При мен е важно и и от опит мога да го потвръдя.

# 155
  • софия
запис

# 156
Чесита Коледа!
На всички пожелавам здраве, щастие и успехи!

# 157
  • LOST
Честита Коледа, здраве и сбъднати мечти пожелавам на всички тук  love001 !

# 158
Преди време имах странни усещания за магазин под нивото на учлицата. Та да попитам, стъплата надолу качват ли оборота?

Качва качва, и още как. Педи години слязохме в една механа тип изба. След всеки неуспешен опит да излезем сядахме и поръчвахме отново. Joy

# 159
Преди време имах странни усещания за магазин под нивото на учлицата. Та да попитам, стъплата надолу качват ли оборота?

Качва качва, и още как. Педи години слязохме в една механа тип изба. След всеки неуспешен опит да излезем сядахме и поръчвахме отново. Joy

Joy
Предполагам, опитите продължават.

# 160
  • София
аз бих писала и за всичко друго...
Опитах на лични, но не става. Mr. Green
Харесвам идеите ти, бих обсъдила.

# 161
Весела Коледа и успешна Нова Година на вас и семействата ви.

# 162
10, "дофторския туризъм" е много добра идея, движението там е многопосочно, но  са я узурпирали  големите компании, не знам доколко може да се влезе в този бизнес. Ти имаш ли някакви наблюдения?

Пп. Срока за пререгистрация е удължен до 31-12-2011., разгеле.

# 163
  • София
Минзухар, специално за хората с репродуктивни проблеми, доколкото аз зная, силни са Сдружение ЗАЧАТИЕ. Те предлагат подобни услуги, медиация и т.п. Не зная дали е платено.
За други не се сещам, но и не съм правила проучване. Аз също много харесах идеята. Имала съм подобна в тази посока, но за "изнасяне" на специалисти. Mr. Green

# 164
  • Пловдив
Минзухар, специално за хората с репродуктивни проблеми, доколкото аз зная, силни са Сдружение ЗАЧАТИЕ. Те предлагат подобни услуги, медиация и т.п. Не зная дали е платено.
За други не се сещам, но и не съм правила проучване. Аз също много харесах идеята. Имала съм подобна в тази посока, но за "изнасяне" на специалисти. Mr. Green

Фондация "Искам бебе". Работят изцяло в тази насока. Моя позната е кординаторът им за Пловдив, ако някой се интересува за повече инфо мога да дам кординатите й. Със сигурност би помогнала на всеки, кото е решил да работи в тази, ако мога да е нарека "деликатна област". Радвам се, че все повече хора мислят, а дори и работят по решаването на репродуктивните проблемите на много голяма част от двойките в страната ни.

Общи условия

Активация на акаунт