Отговори
# 375
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ирчик, нещо път към София да ти се задава???

# 376
Вейке, бях в Сф  Blush ама нали за бебата да се погрижим, да понакупим туй-онуй.... да омилостивявам баби и дядовци... и накрая РД на моето чааве да отбележим...
След седмица/10 дни пак ще идваме (ако не ме е излъгал мъжът) и задължително ще се обадя  Hug

# 377
  • София
Честит трети рожден ден на Нели, Ангелина и Джулия ! Да са Ви   живи и, здрави и много да ви слушат! newsm59  bigdance2

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 17:40 от juju1

# 378
С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ, БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ ЗА МОЕТО РОЖДЕННИЧЕ!

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ЯНУАРЧЕТА ЗА ТРЕТАТА ИМ ГОДИНКА, ДА СА НИ ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ТАЛАНТЛИВИ И УМНИЧКИ! ЧЕСТИТО И НА ВАС МОМИЧЕТА!

Говорихме си с Вей и Никитали да направим общо РД на децата, но този грип нещо ме отказва поне на този етап! Предложете дати и удобни места, мислехме си за клубче в централната част, за да е удобно за всички Simple Smile Може да направим нещо средата на следващия месец !

Ние иначе сме добре, Саши свикна с детската и ходи с желание, но се уморява не му стига съня. Като се прибере е доста раздразнителен и тропа, вика Simple Smile Когато е спокоен и сме си вкъщи е много интересен, говори разни неща, все нещо разказва. Игрите са строене на разни неща и измисляне какво са, пее негови си песни, танцува пак някакви странни Сашковски танци Simple Smile Знае песничките но не иска да ги повтаря и възпроизвежда, стрнно човече! Много обича да ми "помага" да гледа какво правя и все иска да го включвам, в готвене чистене. Съблича се самичък но за обличането още не се сеща, то си е трудно при нас от начало. Гоня го по цялата къща за да го облека Simple Smile Това най-общо за нас към момента, ще Ви изчета назад и ще пиша конкретно по темите който сте обсъждали!

Аз отново минах през препядствия този Януари и още не мога да се съвзема, все се скатавам, осамотявам, и да не си признавам вероятно влязох в някаква лекичка депресиика. Което е някакъв начин да се извиня, че не влизам във форума често и не съм в час с обсъжданото.  Embarassed Simple Smile

П.С. Поздрави на мамите с нови попълнения в семействата, здрави и спокойни бебчета!

# 379
привет Simple Smile ние се въртим в някакъв порочен кръг от сополи и кашлици, сега е мой ред Confused ама като ви чета... чукам на дърво, че е само това

за копчетата не мога да кажа, щото нямаме дрехи с копчета. за оцветяването - в учебните тедрадки от градината всяка картинка за оцветяване има забележка "не излизай от очертанията" или "не драскай, а оцветявай" Embarassed ама аз съм го забелязала, че като се старае, оцветява без да излиза, ама това старание доста бързо му омръзва и почва да драска навсякъде. ама и мен хич ме няма в рисуването. виж, да преброи до 100 не му омръзва Wink

ремонтът в нашата градина няма изгледи да свърши скоро, а Емо взе да подивява много вкъщи и аз го пратих в понеделник на градина. сега са много малко деца и приспособяването му в сборната група стана лесно и приятно. батковците и каките от 3-та група, с която са смесени, са добри и се грижат за по-малките.

ирчик, честита племеничка, да е здрава и щастлива! успяхте ли да вземете количката? къде празнувахте рд на Габи?

Ане, какво е станало?

и честит празник на всички пораснали януарчета, които съм пропуснала! да са здрави и много да ги слушате Hug

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 21:25 от Пипи

# 380
Замисляли ли сте се,че дечицата ни направиха 3 годинки и вече идват и първите им спомени?

Да, при нас сега е много актуално да се питаме една друга: "Ти помниш ли ......?". Днес Моника ме пита помня ли нещо си с влак. Като я поразпитах повече, разбрах, че ми говори за едно влакче, с което се возихме в Хисар. Попитах я татко беше ли там, тя ми отговори, че е бил на работа. (така си беше). И други такива неща  Simple Smile Спомни си даже какъв е бил цвета на един надуваем басейн на едно детенце, с което един единствен път играха заедно през лятото.

Ане,  Hug

# 381
Честит рожден ден на Нели! Да е много здрава и щастлива Hug Герито, весел празник  bouquet

blueeyes, Боби помни като слон, направо ме изумява понякога Simple Smile Като пътуваме всичко наблюдава, следи, гледа откъде минаваме и един път му е достатъчно да мине и го е запомнил мястото. В София откъдето и да минеме все бърбори с кой е ходил точно на това място и какво е имало Laughing И като тръгнеме нанякъде ме пита къде отиваме и ми казва накъде да завивам и накъде да карам Laughing

Пипи, радвам се че Емо бързо е свикнал в сборната група. Първите две седмици от януари Боби беше в сборна група и много му харесваше, сутрин с кеф ставаше и няма търпение да тръгне докато се облека и аз. Ама сега покрай тия грипове и тая Т от 40.1 дето ми я вдигна миналата седмица ме е страх и ще си кротуваме още седмица вкъщи.

Ане, как си, какво е станало, надявам се да не е нищо сериозно Praynig Hug

# 382
Емо помни повече от мен Embarassed лятото се учудвах какви неща помни отпреди сума ти време, вече свикнах да ме затапва с помнене Mr. Green помни неща и отпреди година.

маце, редактирах се, че нещо си прозвучах грубо като се прочетох Embarassed нищо лошо не съм имала предвид Hug пазете се, че Емо като не ходеше на градина пак се осополиви, въобще не разбрах откъде, по цял ден беше с мен, не се беше виждал с никой болен Rolling Eyes
дано не се повтаря този кошмар с температурата, ужасно звучи, и на никого да не се случва!

# 383
Тюх, всеки втори пост мой  Embarassed
И ние сме малко хремави, ама дано с това се разминем, че като ви слушам  Crazy За това и не дочакахме бебата да я изпишат (пък и мъж ми нали е най работния  Whistling).
Пипи, мерси  Hug Взехме и предадохме возилото.
РД празнувахме в една чудна пицария в Овча купел с детски кът. Мина добре предвид липсата на организация...
И Габи помни много, разказва ми неща от преди 6м. / 1г. Понякога си украсява според желанието  hahaha Сега е на тема кой е приятел и кой не е  ooooh!

# 384
И ние сме към леко сополиви, Мърко не е ходил на ясла вече цяла седмица, защото го спрях като обявиха епидемията, иначе можеше да заформи цял месец без отсъствие Winkно интерсното е, че пак успяха да провлачат сопола, хем не сме излизали от неделя. Направо се побърквам вече аз, децата се държат още доста прилично за еднообразието, на което са подложени, само гледаме през прозореца и мечтаем за пролетта:-)

# 385
  • София
Здравейте момичета. Grinning
Честит рожден ден на нашата сладка Миша- умница. Честит празник и на Калоян - на патерици.
Честит празник и на днешните рожденици - Илия и Яна.

Честит празник и на всички, които пропуснах през изминалите дни.
Ние за сега се държим всички геройски. На Алекс му давам Изопринозин, и аз пия същото. А Косето набляга на цитрусовите плодове.  Laughing

# 386
  • София
Честит рожден ден на Миша!
с тули и Калоян се видяхме вчера на живо Simple Smile
честито и на днешните рожденници!
всички да са здрави и усмихнати   bouquet

# 387
 newsm59 на днешните януарчета !!!

Ние засега сме здрави, аз като някой падар в ДГ само питам има ли болни, има ли контрол и всякакви такива. Но много ме е страх да не се разболее  Sick

# 388
Дойде и моя ред да почерпя за рожденния ден на Илия:

Дама, Светлушка, Слънчи благодаря за поздравите. Hug Hug Hug

Честит рожден ден на всички януарчета, които съм пропуснала. А те наистина са много. Да са здрави, щастливи и усмихнати деца.
 newsm59 newsm59 newsm59

Аз от работа нямам време за четене какво сте писали и не мога да се включа по темите. Да чукна на дърво засега държим фронта и сме здрави всички вкъщи.

# 389
  • Бургас

Честит Рожден Ден на всички ЯНУАРЧЕТА, на които и аз съм пропуснала да честитя!
Бъдете много здрави и много щастливи, мили дечица!!!

Всеки път като спра Ксения от яслата и ми се разболява  ooooh! Миналата седмица не ходи по мое желание, тази - вече няма как: кашля, очите и са зачервени  Crossing Arms Мен ме наболява гърлото, тати и той нещо не бива - отиде да купува лимони и мед преди малко.

Общи условия

Активация на акаунт