Отговори
# 540
Катеноче, аз го измислих! Ще направя шапчица с човка и фракче! Купих платове и ще му направя на гърдичките перца за да е като пиленце, дано стане добре, после ще покажа Simple Smile

# 541
Честита баба Марта!

На 12-ти не се ли отработва почивния 4-ти март?  Thinking Мимозето ми зададе този въпрос и аз взех да мисля по темата.  Blush

При нас на фронта всичко е спокойно. Имаме си някакви сополи, но колкото да не сме капо. Явно им е важно на децата да са им влажни нослетата.
И да се похваля тихичко - започнаха да заспиват сами. Слагам ги по леглата, целуваме се, прегръщаме се и се тупаме по гърбовете като политически лидери от соцблока, казваме си колко много се обичаме, гася лампата и излизам. Тишина! Много е хубаво, а и стана без стрес, рев и протести от тяхна страна. Това е: 2 месеца след като си останах вкъщи те се успокоиха и проумяха, че мама няма да избяга и на сутринта ще си е вкъщи. На излизане обаче Яна все още ме предупреждава да си седя у дома и да я чакам да си дойде от градина.  Naughty Simple Smile

# 542
  • София
Аз съм За събирането, но днес с Крис имаше доста сериозен инцидент и ако сме наред ще се присъедимиме. Ане, мерси, че ме информира, но не мога да съм категорична.

# 543
  • Варна
Теди, на 19ти се отработва  Peace

Габи, дано всичко е наред с Крис  Praynig

# 544
  • София
Здравейте.
Нали знаете, че нет в къщи няма...днес влизам.
Какво стана, запазили Ане клубчето?
Ние си оставаме с двете деца да сме на линия.
Децата от вчера си имат ново обзавеждане в детската стая и снощи всеки спа по леглата. Косе по едно време се тупна на земята но в просъница май не разбра много какво стана. Аз чак от другата стая, вероятно интуитивно го усетих и притичах веднага. Тръгнах и той още спеше...ще видим и довечера как ще е.  Grinning

# 545
  • Варна
Да ви известя :

"Днес в 16:30 ч. следобяд изплака нашия юнак Виктор с мерки 4000 гр и 52 см  Много съм щастлива, раждането беше нормално със спинална упойка  Поздрави на всички майчета!
мама matza83"

да е жив и здрав Виктор!!!!

Честита Баба Марта!! Всчики да сте много здрави!!

# 546
  • Пловдив
Йеее   bouquet Браво!
Честито!!! Да е жив и здрав Виктор!  Hug

# 547
  • до една звездичка
Честита ти рожба, matza83!

Да ти е жив и здрав!!!

Hug  bouquet

# 548
Иеее, супер новина! Честит малък Виктор, Маце! baby_neutral нека бъде много здрав   bouquet Бързо възстановяване и на теб  Hug

ЧЕСТИТ 3ТИ МАРТ!
Габи, как е Крис  Hug Дано всичко е наред  Praynig Hug
Дамче честити придобивки  Hug И ние, живи и здрави, за новата къща на есен ще купим големи легла и ми е притеснено как ще са децата, ще следя как са твоите юнаци  Hug

Ние за празниците дружно се разболяхме, повръщане, отпадналост, слава богу на децата им се размина  Praynig Но аз бях като изцедена...кошмар. Явно беше вирус, за 2-3 дни преминава и вече всичко е наред.
Стефан кашляше малко, но и той вече е добре. От утре живи и здрави е на градина.

# 549
matza83, ЧЕСТИТО ! Да расте здрав и послушен Simple Smile

# 550
  • Бургас
matza83, Честито ти бебче Виктор!
Да е жив и здрав!!!
Бързо възстановяване!

# 551
ЧЕСТИТО НА MATZA83, ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! ЗДРАВ И ДОБРИЧЪК ВИКТОР

ЗДРАВЕЙТЕ,
ОТЗИВИТЕ ТУК, НЕ БЯХА МНОГО ГОЛЕМИ И 200 ЛЕВА МИ СЕ СТОРИХА ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЗА ДА ГО ЗАПАЗВАМ. ЕДНА ОТ МАМИТЕ МИ КАЗА ЧЕ КЛУБЧЕТО Е МАЛКО И 8 ДЕЦА ВЕЧЕ СИ ПРЕЧАТ, А АЗ СЕ НАДЯВАМ ДА СМЕ ПОВЕЧЕ! ЗАТОВА ЩЕ ПОТЪРСЯ ДРУГО ИМАМ ЕДНО В ПРЕДВИД НО Е ЗАЕТО, В КРАЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СМЕНИМ ДАТАТА ТАКА ЧЕ ОРГАНИЗАЦИЯТА ДА Е СПОКОЙНА И ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПОВЕЧЕ МАМИ.

http://www.miki-club.com/ceni.html
МАМИТЕ ОТ ЛЮЛИН КАЖЕТЕ СИ МНЕНИЕТО ЗА ТОВА КЛУБЧЕ, СТРУВА МИ СЕ НА ДОБРО МЯСТО ЗА ВСИЧКИ А Е И НОВО! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЗАСЕГА Е АНГАЖИРАНО ЗА 12-ТИ НО АКО ГО ОДОБРЯВАТЕ ЩЕ ГОВОРЯ С ТЯХ ЗА ВАРИАНТИ.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 15:11 от Ane

# 552
КЛУБЧЕ МИКИ МАУС - СВОБОДНИ ЧАСОВЕ НА 13-ТИ ОТ 18.30-20.30Ч.
НА 19-ТИ ОТ 10-12, И 12-14.30. И 27 ОТ 10-12Ч.
ПРЕДЛАГАМ 19-ТИ ОТ 12-14.30Ч.

# 553
  • София
Честит син Маце! Да ви е жив и здрав Виктор! Да порастне силен, красив и умен и да бъде победител във всичко!   bouquet

Габи, как е Крис?  Hug
Дамче, честита придобивка!  Grinning За да си по-спокойна, слагай по един стол допрян до леглото, за да не пада.
Ивана пак ми е вкъщи, този път са само сополи, но много я мъчат милата. Не може да спи, кашля, даже сама си търси спрея за нос, да се отпушва. Снощи и Никола потече, та в нас е весело. Поне утре  ще си е вкъщи за празника, да си го отбележим по женски. Смятам да излезем следобед някъде само двете и да се почерпим по повода. Дано само не е много студено. Че още помня миналата година какъв сняг валя точно за 8 март.

# 554
Честит втори син на мама Маца83! Да расте здраво и жизнерадостно дете и да бъде гордост за мама, тате и бате!

Ани, новото клубче Мики маус не е в Люлин, а е някъде из центъра на адрес: ул. "Братя Миладинови" № 16. Това в Люлин е на 8 години, но аз нямам нищо против да сме в нашия район  Laughing. Късните вечерни часове на нас не са ни удобни, че ние в 20,30 вече сме по леглата.

Нищо не казвате само за мамешка среща  newsm78. Или нея ще я бистрим като се видим с децата.

Общи условия

Активация на акаунт