Отговори
# 525
  • Пловдив
Честита Баба Марта!
Да са здрави и засмени всички дечица  Hug

Пипи, имуностимуланти за теб не мога да ти препоръчам, но при болки в гърлото на мен само Тантрум Верде спрей ми помага. Но незнам дали е съвместимо с кърменето ... Иначе за смучене става Прополки  Peace

Момичета, чийто деца годят на градина, а не в ясла - септември месец пак ли ще бъдат първа група или ще вървят до край с предния набор? Вие ли решавате това или градината?

# 526
Ханна, този въпрос и мен ме интересува косвено, в смисъл, че сега съм спряла Моника заради боледуваниците. При нас директорката самосиндикално реши да я премести в първа група още от септември, на което аз не възразих. Така че от този септември би следвало да е втора. Сега се чудя дали да искам да повтаря първа група вече с набора си. Единственото, което ме спира, е че сме попаднали на добри педагози (така се говори), но от друга страна тя нищо не разбра от обучението досега, така че ....какво от това...

Пипи, ако не е противопоказно - за гърло специално за мен много добри са  и Хексоралетен за смучене (за спрея не мога да кажа същото). Вечер преди лягане си лапвам едно и на практика ми действа в гърлото почти през цялата нощ.

# 527
  • София

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
МНОГО ЗДРАВЕ,
ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ,
РУМЕНИ, ЧЕРВЕНИ!

# 528
  • Бургас
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!Добро утро!
Пипи, аз съм като теб вече почти месец. Кърменето ли ми срина имунитета така, не знам? При мен е прекалено рано да мисля за отбиване, за това ще пробвам рецептата на Зимна!
Зимна, парижките снимки не успях да ги видя, но по коментарите после разбрах, че са приказни. Ще чакам холандските  Heart Eyes
Ханна, в Бургас е строго и 2008 набор ще са първа група отново. Дори връзкарите  Laughing
Маце, леко раждане и от мен.
Момичета, който помни паролата на общия ни профил тук, напишете ми го на лични Praynig Искам да поправя нещо, а не мога да се сетя ooooh!

# 529
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ, ЗДРАВИ И С КЪСМЕТ ДА СТЕ ВСИЧКИ!!!

За срещата и аз съм ЗА, само да не си правя отсега планове, дано сме здрави, за да дойдем  Praynig

# 530
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ , С БЕЛИ ЗЪБКИ И РУМЕНИ БУЗКИ!!!

# 531
Честита Баба Марта!

# 532
Благодаря ви момичета Hug
И аз чакам вече с нетърпение Големия ден Heart Eyes
Днес Боби има тържество в яслата с родители и нямам търпение да стане 17ч. и да си го гледам Heart Eyes, дано бебчо не реши нещо друго дотогава Simple Smile

Честита Баба Марта на всички!
Да сме бели и засмени, румени и червени като мартеничките Hug

# 533
  • София
Честита Баба Марта!!! Да сте румени и засмени, здрави и щастливи!!!

Маце, ихааа, ще си имате тържество!  Laughing Дано бате Боби се представи добре, а бебчо да изчака търпеливо! Късмет в предстоящото Голямо събитие! Hug
Ивана ще имат тържество чак май месец, но отсега още учат стихчета. Тя ще е пчеличка.  Simple Smile
Пипи, Катёноче, според мен не е проблема в кърменето. Аз от 2007 г съм ту бременна, ту кърмачка, но такова чудо като тази зима не е било - постоянно я гърлото ме дращи, я хремичка, дори на 2 пъти и с температура бях, което от много години не се е случвало. И около мен постоянно всички много се оплакват от болести - и малки и големи. Какви вируси изпонапускаха последните месеци не знам, но ситуацията е ужасна.
Аз пък го позакъсах нещо със зъбите.  Sad  Почти всичките са развалени и ще се наложи да се правят освен пломби и доста коронки.    ooooh! Последно през лятото уж ги позакърпих и сега само няколко месеца по-късно са толкова разрушени, че направо не мога да повярвам. След раждането на Ивана почти нямах щети, но сега Никола ми е издърпал доста калций. Да ми е жив и здрав, едни зъби ще ги прежаля.  Simple Smile

# 534
Честита Баба Марта!
Нашият татко уж сега след работа ще ходи да подава документите за градината. Попълних  2-те заявления...и за почасово Simple Smile . Аз даже съм май повече за почасовото- да се наиграе детето и да си го вземам. Така съм си свикнала с малкото диваче вкъщи  Rolling Eyes

# 535
Темата дали да повтаряме групата и при мен е актуална. Саши започна с 2007, тогава директорката ми каза, че набор 2008 има яслена група, която влиза в първа група и за останалите деца приема ще е труден, малко бройки, това надделя дали да го запиша. Сега вече свикна с големите. Една от учителките нещо спомена за местене говорих с директорката и уж засега детето остава в същата група но кое е по-добре! Да повтаря ли нещо или да върви с по-големите! Много се чудя!!!

# 536
Зимна, весело изкарване, чакаме снимки  Heart Eyes Hug
Маце  Hug

Уви, и 2те градини, които съм харесала нямат хубави "допълнителни критерии" и нямаме много бонус точки, а са единствените  и нямам избор. Лошото е, че са малко отдалечени от градината на Стефан, 1 година ще се мъчим, ако изобщо я приемат... Tired
Стефчо си е с набора, така че си остава, доволна съм и от лелите и от градината. Мислех да го местя в по близка до нас, но така и не се освобождава място, а и сигурно ще се притесни от такава промяна, така че се отказах.

Днес ходих да подавам документи за детските, изискват служебна бележка от личната докторка за преминати профилактични прегледи и ваксини - за който не е разбрал като мен  Mr. Green да знае, за да не ви върнат...аз утре пак ще се пробвам  Whistling

# 537
Здравейте Simple Smile
Днес  успяхме да си подадем документите за градина. Заявлението ни пък за почасово се оказа първо. Не бяха много наясно за почасовото, засега се знае че ще е 1.30 на час.
То уж ни е късметлийче...ама да видим...както дойде  Simple Smile

# 538
Здравейте,
Клубче Фъни - НДК, можем да ползваме на 12-ти от 10-12ч. след това децата могат да се преместят в залата за непушачи при мамите!
До 6-ти ще пазят часа и датата без капаро, до тогава за да е запазена залата трябва да платя 200лв. капаро. После от тях се приспадат парите от сметката и разликата се връща!
Молбата ми към Вас е да ми кажете удобно ли е мястото и харесва ли Ви това клубче. Поне по предварително заявения интерес разбирам, че със сигурност 10-ина деца се събират така, че парите няма да се окажат проблем като ги разделим на присъстващите!

# 539
  • Бургас
Ane, да знаеш, много Ви мислех с това славейче, обаче нищо не ми идва и не намирам като идея ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт