Отговори
# 510
Предлагам Ви на 12 или 13.03.2011г. варианти от 10-12 или от 11-13ч. да си организираме събиране на деца и мами а може и торта за да е и импровизирано празнуване на РД -то на децата, дори и малко позакъсняло. Клубчето е Funy - НДК http://funnybg.com/
Чакам мнения, за ден и час за да запазя към средата на седмицата!
Ане, аз съм ЗА Peace По-удобно ми е на 12-ти, но става и на 13-ти.

Пипи, браво на Емо Hug

# 511
Здравейте,

Предлагам Ви на 12 или 13.03.2011г. варианти от 10-12 или от 11-13ч. да си организираме събиране на деца и мами а може и торта за да е и импровизирано празнуване на РД -то на децата, дори и малко позакъсняло. Клубчето е Funy - НДК http://funnybg.com/

Ане, много хубаво предложение. Аз съм за 12-ти от 11.00 до 13.00 часа, защото на 13-ти съм на работа. Но и другия час ме устройва, ако мнозинството реши тогава.

# 512
  • София
Нямам претенции момичета. Стига да сме здрави. По късния час е по-добре. Аз ще съм обаче и с двамата.  Grinning Ще се възползвам да се забавляват заедно, че в къщи това и без това не им се удава много. Laughing

# 513
Досега разглеждах албумчето, децата са толкова красиви, пораснали  Heart Eyes А Стела каква коса има, уааааууу, голяма е сладурана  Flutter
Мари същата работа, хареса ли едно филмче, 2 дни само него въртим. Може да не го гледа, но да е пуснато. Скоро лудна по "Принцесата и жабока", сменя с "Уоли" и "Проклетникът Аз"  Mr. Green
Стефан го пускам понякога 2 дни с едни и същи дрехи на градина, ако са чисти, Иначе всеки ден го преобличам, ако не, сменям само бельо и чорапки.

Аз съм в кандидат-ясленска треска за Андреа, моля, стискайте ни палци  Praynig Heart Eyes засега шансовете са обнадеждаващи, но е много рано да се каже  ooooh!

# 514
ние няма да можем следващия уикенд.

и Емо си пуска едни и същи филмчета - Мики Маус, Мечо Пух, Майстор Мани, Колите, Шрек - май това ни е основния репртоар. знае ги наизуст! тия дни взима една моя книга и чете - разгръща страниците, гледа в буквите и разказва някое филмче.

# 515
  • до една звездичка
И аз съм в треска. Само че пред-градинска Simple Smile Утре е нашият ден - ще ходя да записвам Стела за детска градина. И, живот и здраве - от септември ще е ученичка.

# 516
Само да сме здрави и сме на линия за парти. И аз ще съм с две, че и двете все ме питат кога ще ходим на клуб. Че малкото и то - кога стана циганче, кога му почерня дупето.

Пипи, и аз я карам таз диета, че ако подкарам нещо драстично се разболявам, завършвам с АВ. Засега съм  -4,5 килца, но това са трупнатите ми отгоре от "бременеенето" ми миналия месец  Blush

Пу, и аз загледах косата на Стела - разкошна е, как я поддържате не искам и да питам. Ако е като при моята Въша, не е лесно.

Люси, не мисля, че трябва да се терзаеш. При нас Яна даде доп. точка на Нини и тя влезе в яслата, после пък Нини даде точка на сестра си и успяхме да ги съберем в една и съща градина. (Тази, която мама желаеше Blush).

Днес останах втрещена - професионален психотест ме изкара добродушен, разговорлив, комуникативен и социален тип с наклонности към командване, налагане и инатлък.  Mr. GreenБах маа му, да му мисли половинчо  Whistling smile3508 той още ме смята за скромна, мила и добричка, въпреки че напоследък мнението му се разклаща като млечен зъб на ухилен първолак  Joy

# 517
теди, за колко време ги свали тез 4.5 килца?

аз днес леееко се ядосах на градините #Cussing out градината на Емо са си сложили допълнителен критерий, който дава бонус 0.1 точка - месторабота в района. местоживеенето не се зачита. ние живеем в района, ама работим другаде; демек бонуса, който дава Емо на Дара, се компенсира с местоработата и най-вероятно пак ще сме на томбола... ще видим, де. ама този критерий сега са го измислили, миналата година го нямаше.

хора, кажете някакви имуностимуланти, моля ви. за мен. пия 4 хапчета сутрин - вит. Ц (голям хап), витамини за кърмачки, биозин мама и цитросепт и успях да издържа около 6 дена без да ме боли гърло Confused ама това ми е рекорд за последните 5-6 седмици. чудя се дали да не спра кърменето, то освен че съм все скапана, ми и децата заразявам, даже градината не мога да обвиня Rolling Eyes

# 518
 Hug

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 10:00 от Зимна приказка ♥

# 519
  • В сънния Люлин, прибулен...
Честита Баба Марта!
Желая здраве, радост и благоденствие!

[/b]

# 520
  • до една звездичка
Пу, и аз загледах косата на Стела - разкошна е, как я поддържате не искам и да питам.

Не се оплаквам, да ви кажа. Като цяло, лесно се справям с нея. В повечето случаи не се дърпа и ми дава да я "обработвам". Имаме си ритуал - сяда на своето си столче, пръскам косата със спрей за лесно разресване и действам. В повечето случаи и слагам само фиби от двете страни, но понякога й правя и опашки, "рогчета" и други финтифлюшки. Засега я подстригвам сама.

Днес я записах в детската градина! И това притеснение ми отпадна! Надявам се да се получи и да ни приемат там, където искаме.

И накрая - но не по важност - Честита баба Марта на всички! Бъдете здрави!!!

# 521
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ!

За партито ще звънна и ще пиша, имаха един РД за тази дата, ако не е възможно там ще търсим друго място в центъра! 12 от 11 или 12 ч. за два часа, така мисля, че е добре!

Миленче, може мъжа ти да доведе Боби, но ако не става средващия път с двете мишки! Важното е да сте ок и при теб всичко да мине леко и без проблемно  Hug

# 522
Честита Баба Марта!
Пипи, към посочените вече имуно...бла-бла, аз откакто се върнах на работа миналия месец започнах да прилагам върху себе си и бонбони за смучене с черен бъз, а така също изпих едно шише имуно-съпорт. Да чукна на дърво, тази зима гърло ме боли много по-рядко от миналата, когато усетя, че нещо започва да се случва увеличавам много цитросепта. По ирония на съдбата, аз, която ужасно мразя кихащи и кашлящи хора, които не си стоят у дома, още на втора седмица се сблъсках с един такъв колега в стаята – кашля и подсмърча седмица и половина на съседното бюро, добре че от днес е в командировка. Най-тъпото е, че такова поведение не е от любов към работата, а за да не се загубят 100тина лева от болничния примерно...Така че аз, за да не занеса вкъщи вирус от него, или от някой друг, дадох сигурно почти същата сума без да съм болна ....

Matza, на теб леко раждане!

# 523
Пипи, аз си намерих едно сиропче, което купих за Саши но той не го иска и го почнах аз.
RЕD BERRY с витамини А, С и Е започнах да се разболявам и реших с нещо да си помогна по 1 с.л. 3 пъти на ден. Да чукна на дърво се разминах с настинката, а преди това хреми и настинки при всяко вирусче или излизане навън.  Разпрстранява се от дистрибутори на Vivasan. От друг техен продук обаче ми се обложи езика и стана на пъпчици, някаква реакция си спретнах, но това е добро. Да добавя, че сестра ми е бременна и също го пие, вероятно е подходящо и за кърмещи мами, уж е натурално!

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 09:46 от Ane

# 524
Честита Баба Марта! Hug

Маце, леко раждане ти желая! Heart Eyes

Приказке, а на теб незабравими спомени от Холандско! Hug

Общи условия

Активация на акаунт