Отговори
# 660
  • София
Зимна -  Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава , все така лъчезарна и много щастлива! Hug Hug  bouquet  bouquet

За менюто - аз съм съгласна и с пицата и с тортата. Най- вероятно и двете аз ще ям  Laughing, но е хубаво да има опции.

Светулче- може пък да отпадне командировката Hug

Ние също събираме камъни и пръчки, откъдето минем. Камъните пускаме в легени с вода, вързваме конци на пръчките и ловим риба.  Laughing

Полускъпоценните камъни и ние събираме, но Сияна си хареса в случая кутията и там нарежда свещички и сапунчета- нали това ни е другата страст. Sunglasses

# 661
Честит Рожден Ден, Зимна приказка  Hug Бъди много здрава и щастлива   bouquet

Ние вчера ходихме в Природонаучния музей и много ми хареса, не бях ходила от ученичка. Стефчо беше силно впечатлен. Казахме му, че животните спят, за да му е по лесно да ги види. Милия, чудеше се кое по напред да види. Андреа само пищя, вика бау, мяу, папа, бръм, искаше да удря по стъклата  Whistling, накрая при буболечките играха на гоненица  Joy Решихме, че са още малки за такива мероприятие, но като цяло им хареса  Mr. Green
От днес го пуснахме и на градина, да видим до кога...напоследък през седмица ходи...да става вече топло  Tired

# 662
Светулче- може пък да отпадне командировката Hug

Ами съмнявам се, но пък човек никога не знае...А много ми се искаше да се запозная  с вас най-накрая  Heart Eyes

# 663
Зимна, напатерица, но от сърце-Честит рожден ден!
Да си здрава и все така специална! Hug

# 664
Здравейте,
НАПОМНЯМ че, живот и здраве на 02.04.2011г. - събота в 11ч. - 13ч. вече имаме капарирана зала за среща на ЯНУАРСКИТЕ ДЕЦА В МАЛКО МОРСКО, надявам се не само от София. Който може да присъства е добре дошъл!
Залата за 10 деца е 125 лева, поръчах и 5 бр. пици като те ще се разделят на парчета, за да има за повече дечица и сокчета към пицата. Майките която каквото иска, а за торта се отказвам защото не знам колко сме, като бройка. Засега сметката е около 15лв. на дете но предполагам това ще се промени в зависимост от броя на присъстващите деца. МОЛЯ ДА ПРЕДАДЕТЕ НА МАЙКИТЕ С КОИТО ПОДДЪРЖАТЕ ВРЪЗКА, ЗА ДА СТИГНЕ ИНФОТО ДО ВСИЧКИ!

# 665
  • София
Влязох за да видя точно това, какво става със срещата за Събота.  Grinning
Дано се съберем повече майки.

# 666
Най важната ми новина за деня е, че ДНЕС МОЯТА СЕСТРА РОДИ ВТОРО ДЕНТЕНЦЕ - МОМЧЕ КОЕТО Е С МЕРКИ 4.500КГ. И 54СМ. Раждането е било нормално и даже без упойка.  

Дама, рдвам се че следиш инфото, надявам се да е стигнало до повече майки! И да напомня за тези дето не четат назад, че утре 02.04.2011г. децата и майките, може и татковците и по-големите и малки братчета и сестричета имат среща в клубче "Малко Морско" във времето от 11-13ч.  

Как да стигнете:
С метро-слизате на спирка Г.М.Димитров и тръгвате в посока зоологическата градина от дясната страна на булеварда. На около 200 метра в дясно има пътче преди дългия блок с многото магазини, пътя продълава и по стълби се слиза до успореден път на булеварда. тръгвате нагоре и ще видите клубчето от лявата страна в нова кооперация.

Ако сте с кола, завивате покрай ШЕЛ и се спускате по улицата успоредна на булеварда, сградата е нова със сива долна част и бежова нагоре, първо ще видите фитнес а после и клубчето, то се пада в края на блока.

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 23:00 от Ane

# 667
Ане,честит ти племенник, да ви е жив и здрав!
Много съжелявам,че няма да мога да ви видя, на клубчето ,но съм в София само през делничните дни и то не всички. Мога да ви поканя на по бира или кафе ако някой има възможност да излиза през седмицата.
Да се похваля,че моят човек е приет на градина, дано му хареса. Толкова ми е неприятно,че повечето градини са с  циментови дворове. Скоро бях в Унгария,останаха ми очите в техните детски градини.

# 668
Духче, и аз съжалявам но за вечерна срещичка със удоволствие и без това в последно време съм от най-примерните работа, детска, вкъщи и съм луднала. Зора ми уж попривърши и ще мога!

Момичета, никой не качва новия колаж на първа страница! Кой ни е администратора на форумчето нещо се отпуснахме мнго !!! newsm78

# 669
Ане, да ви е жив и здрав малкия голям мъж  bouquet Чудесни мерки! Сестра ти е герой, поздрави я Hug

Духче, честито за градината  bouquet Ще му хареса на Боби сигурна съм Hug

Ние сме добре Simple Smile До вчера си имах помощници, двете баби се изредиха да помагат откакто Вики се роди, но вече сме самички и ми е гадно, но ще свикна, няма къде да ходя Rolling Eyes От 4-ти живот и здраве Боби ще тръгва на ясла след едномесечна ваканция заради Вики и дано да е здрав, че много ме е страх да не носи вируси Praynig Praynig Praynig

Весело изкарване на срещата и чакаме снимки Hug

# 670
  • Варна
Момичета, никой не качва новия колаж на първа страница! Кой ни е администратора на форумчето нещо се отпуснахме мнго !!! newsm78
Няма кой да го качи, защото паролата не е тази, която беше и която знаем повечето. Няколко пъти питаха момичетата, но...без отговор.

# 671
Няма кой да го качи, защото паролата не е тази, която беше и която знаем повечето. Няколко пъти питаха момичетата, но...без отговор.
Не може ли да се създаде друг профил с нова парола и всичко да се копира вътре?
За срещата на бира примерно съм свободна на 12.04 ,ако има желаещи да ми пишат на лични да ви звънна да се разберем. Ако не ви харесва 12, ще напиша и други дати.

# 672
  • Бургас
Аne, честито Ви момченце!   bouquet Да е жив и  здрав и да станат големи приятели с батко му Саши! Сестра ти е герой  Peace

Духче, честито Ви приемане! bouquet Кога тръгва? Как приема факта?

matza83, ще се справиш и още как! Hug Пусни снимки на братчетата да ги видим  Heart Eyes

Мацки, как мина срещата днес на малките и големите? Раскажете де  Crossing Arms

За профила и паролите - ще пуснем новата тема от нов профил и готово, още няколко странички ни остават тук.

# 673
Не знам коя парола коментирате, но бих искала някой да ми прати на лични потербителското име и паролата за общото албумче. Мерси.

# 674
Катёнок, решили сме да го пуснем от септември, за мой късмет ще са заедно с негово приятелче и се надявам това да помогне. Смятам постепенно да го подготвя, като посещаваме градината, говорим за нея и го водим да играе в двора. Иначе засега не е очарован.
Вчера в къщи имаше революция. В един магазин за обувки си хареса едно камионче и аз се запънах,че няма да му го купя и настана драма каквато не съм виждала вече цяла година,тръшкане по земята, ритници,добре поне,че го правеше безшумно. Накрая стигнахме до консенсус, че ще си събере всичките играчки от къщи и ще ги пратим на децата в Африка и ако изкара един ден без играчки,ще му го купя. За около час изрина сам цялата къща в 2 кашона пред вратата, включително най-любимите си колички и патето дето спи с него, колелото си и тротинетката. След 2 часа вече се чудехме  дали да тръгваме да ги изнасяме и той взе да размисля и след още 2 часа реши,че все пак не го иска това камионче. Голяма драма беше.

Общи условия

Активация на акаунт