Отговори
# 675
Мерси за паролката, аз по-скоро все не се сещам за потребителското име.

Толкова отдавна не съм влизала  Embarassed
Загледах се в едни снимки на Мимозе и малката мимозка - сякаш в Рим бяха!  Simple Smile

На мен напоследък съботите са ми много тегави - нали вече и съм на работа и изглежда Моника си прави собствена революция - протест,  от сутринта мрънка и се противопоставя на всичко и така почти до края на деня. Много се изтощавам. С увещания се излиза на разходка, с увещания се прибираме, с молби и заплахи се ляга на обяд, не спи, което за мен е новост....и въобще ....В неделята вече е друго.

Кой има интерес към предложената от Духче среща на 12 април?  Simple Smile

# 676
Ane, честит ти втори племенник   bouquet
Как мина срещата?

# 677
  • София
 Срещата мина чудесно! Сияна всяка сутрин става и ме пита кога пак ще ходим в "морското" Laughing

Ане- благодаря ти още веднъж за добрата организация Hug Чакаме снимки Praynig

Блу- аз вече свикнах с тези мрънкания. Нищо не иска първоначално- не иска да става ,не иска да ляга ,не иска да яде, не да се къпе, после не иска да излезе от банята.За яденето - няма да коментирам Embarassed Няма никакъв интерес да се облече или съблече сама. Стои и чака като някоя примадона. Embarassed Но иначе е много по чистенето- давам и кърпичка , посочвам шкафчетата и през това време мога да си правя каквото си искам Mr. Green

# 678
Момичета, като говорител на Духче, искам да ви кажа, че други availble дати за среща с нея през април са 18-21 и 28 и 29.

Въпросите остават - има ли желаещи? Измежду желаещите - кое време ви е по-удобно: след работа (за рабтещи), т.е към 18.00 часа или пък по-късно (след като татковците се върнат от работа).За място предлагам да се обединим на нещо около СУ - преди бяхте в Кривото, ако не се лъжа, сега предлагам нещо от другата страна - примерно Дон Домат на Шести септември, там имаше още едно, но не помня какво, или Мачу-пикчо по Шишман, Джепето на Гурко, което пък вече отвори лятната си градина.....

# 679
  • София
Аз от сега си казвам, че съм мераклийка. Само съм изпуснала кога е била тук и не сме се събрали. Пиши ден два по-рано пак за да се уговорим.  Peace

# 680
  • В сънния Люлин, прибулен...
И аз съм там!  Peace

# 681
Аз мога да се заема с организацията, че предлагания район е точно до офиса. Но предпочитам да е вечер поне след 19 часа, за да може таткото да гледа малките. А за дата нямам предпочитания за сега, но като наближи може и да ми излезе някой ангажимент.

# 682
  • София
За среща без деца и аз съм нявита  Mr. Green

А за дата нямам предпочитания за сега, но като наближи може и да ми излезе някой ангажимент.

Това важи с пълна сила и за мен.

# 683
Eee, (по)събрахме се  Grinning

Значи остава периодично да се подпитваме за датата, а за часа - към 19. За място - нямам против да оставим на вещината на Никитали.

Ако някой, освен никитали се намира в района и през деня (зад хотел Радисън най-общо) да свирка за обедна подготвителна среща  Simple Smile

Искам да ви споделя и една добра практика на куклен театър Възраждане на Славейков - могат да ви запазят билети предварително, като ваша отговорност е, да ги купите поне час преди представлението или да ги откажете по телефон, ако нещо възникне, без финансова санкция.
Ние днес гледахме "Червената шапцица", а после отидохме при мечките на Св. Неделя, но вятърът беше твърди неприятен и не успяхме да разгледаме добре всичко.

Чух, че хубава постановка е "Бабината питка", но не е включена  в програмата за април.
На 16 април ще има "Спящата красавица", а на 30 - Снежанка. Някой водил ли е децата на някоя от последните две? Подходящи и интересни ли са?

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 17:33 от blueeyes

# 684
Добро утрооо Simple Smile
Гледам, не сте писали много в темичката...а аз си мислех, че след 7 дневно отсъствие ще има да четаааа  Rolling Eyes
Ние бяхме по София и Своге, но от понеделник нататък. Малката се побърка от возене в колата. Доста обикаляхме. Държах да я заведа в зоопарка, като мислех, че ще и е интересно, обаче такова бързо обикаляне на тази огромна територия направи това малкото човече  Crazy , единствено при мечката, която се беше заиграла с парче дърво се задържа за цели 5 мин.
Прибрахме се болни. Първо Миша с хрема и кашлица, после каката и аз, ама времето си беше доста променливо, а и смяната на климата предполагам даде отражение.
Радвам се, че срещата е минала страхотно Simple Smile

# 685
аа УТРЕ ще има има ли среща? мисля че е достатъчно близо Simple Smile
аз кърмя към 8-8 и нещо, така че бих могла да се присъединя към 9 някъде.

Светле, на нас зоопарка ни е любимо място, знае всяко животно къде се намира, даже сега зимата си разиграва сценки с ходене в зоопарка и разглеждане на животните, точно както са си Simple Smile но не се задържа да гледа някое животно, освен ако не го храним Simple Smile всъщност, храним основно зайчетата с листенца от дърветата наоколо, като внимаваме да не ни гризнат пръстчетата Simple Smile

# 686
Синеочке, щом и ти си наблизо предпочитам аз да не се занимавам с организацията на срещата. Нищо лично, но след срещата миналата седмица, на която 70% от хората не дойдоха ми се изпари желанието за организация  Mr. Green.
Иначе Никол гледа преди 2 седмици Снежанка и беше много впечатлена, но на моменти се е разстройвала доста. Като загасели осветлението и тръгнела страшна музика, а и като вещицата имала реплики се е плашела.

Никол ще участва в концерт по латино танци в зала Христо Ботев заедно с други дечица от още 4 Люлински градини в четвъртък и е много ентусиазирана. Дано обаче да не се стресне много от голямата сцена и многото хора и не се откаже от участието!

А в събота ще ги водим на цирк и се надявам Кати да не ни обърка програмата, а да се заинтересува и тя от представлянието.

Ние с половинката утре сме на театър и като гледам тази седмица се очертава културно-развлекателна за нашето семейство.

# 687
  • София
Никитали, имате стиснати палчета за четвъртък!  Hug Сигурно е страшно вълнуващо за всички ви! И да разкажеш после как е минало участието й! Heart Eyes

И да похваля безстрашното си момиче - Ивана вчера беше на зъболекар и вече си имаме една пломба.  Peace Държала се е много смело и даже изобщо не е мрънкала и хленчила, което ми е трудно да го повярвам, но е факт. Без никакви увещания е седнала на стола, отваряла е уста и е изтърпяла цялата процедура. Накрая са й дали Грамота за храброст и кутийката от пломбата, с която се фукаше цял ден.  Grinning
Сега смятам и на очен лекар да я заведа. Не че имаме някакви оплаквания, но някъде бях чела, че около 3 год. е хубаво да се направи профилактичен преглед на очетата.

# 688
  • София
Никитали- сигурна съм ,че ще се представите добре. Hug

Мирка - браво на Ивана. Може ли да ми дадеш инфо за зъболекаря - гледам от известно време едни кафяви петънца и все си мисля ,че са кариеси. А не знам къде да я зъведа. Вашият сигурно има подход към децата Hug

# 689
Браво на Ивана! Голямо геройче е тя! Hug

А на Никол - успех в четвъртък! Peace

И браво, че направихте срещата на януарчетата! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт