Със здраве
Габи !

). Вечер съм правила експерименти - слагала съм я в 21ч. - веднага заспива, слагала съм я в 21.30ч - също, в 22ч - също веднага. Буденето сутринта е все по същото време. Мисля че между 21 и 21.30 е разумно време, при положение, че все не ни стига времето след работа да се наиграем, а и особено лятото, когато е светло навън.
По едно време заспиваше след 12. Става в 7.30-8 сутрин. Не иска да спи на обяд, ако случайно заспи спи по 3 часа.
Ако някой и повоши тон, веднага се връцва и отива в другата стая сърдита. Не стига ,че е виновна , но и трябва да ходиш да я увещаваш да се успокои.

Преди няколко дни реших да и го махам и вечер, но тя категорично ми отказа - Вечер се спяло с памперс и не си го дава. 

Герой 

качи още малко, ако можеш 
Бея беше ли с вас? Не я видях на снимките. Но са много красиви, не знам с какво сте снимали 

Има значинтелен напредък все пак, като се има пред вид, че октомври, ноември , декември и януари ходеше само по 6-7 дни в месеца на градина, а през останалото време беше болна. Не знам дали клеевата тинктура помага, но се надявам да е така