препоръчайте ми козметик в Бургас-център

• 1 800
  • 8
  •   1
Отговори
търся добър козметик за лице и кола маска в Бургас-центъра, препоръчаха ми Бени, но не й знам телефона, някой може ли да ми го даде? Sad

# 1
Ако става въпрос за Бени, която работи в салон Джи Джи (до парфюмерията) - 0897701846. Аз много си я харесвам и си ходя при нея от 2-3 години. Препоръчвам с две ръце  Peace

# 2
Здравейте, мили дами и мили мами Simple Smile Във връзка с темата искам и аз да се включа, за да изкажа моята препоръка към вас и съм убедена, че няма да има разочаровани. Вчера посетих един новооткрит Салон за красота в Бургас и искам да ви кажа, че до сега толкова доволна не помня да съм била при посещението си при козметик. Първо ще уточня, че салона се намира на улица "Вардар" 30, до фризьорско студио "Късо Дълго". Заговорихме се с козметичката и разбрах, че тя всъщност се е преместила скоро във Бургас. Преди това е работила в салон "Визия" във Варна. И така да премина към същество. Първо ми почисти лицето с комедоночистач, за което много се зарадвах, понеже съм случвала и на такива, които ти го почистват с ръце. Мацката беше изключително внимателна. Поразпитах я за другите процедури, които предлага и разбрах, че прави кола маска без ленти. Много се зарадвах и веднага си записах час за понеделник, защото знам, че с кола маска без ленти не боли толкова и от известно време и аз търся козметик, който да я предлага. В понеделник след процедурата мога да ви кажа как е минало и това:) Записах час на приятелят си за почистване на вежди, който беше тази сутрин в 10 часа. Когато се върна сподели, че е много доволен. Не го е боляло защото с някакво тампонче му е намазала веждите  и не е усещал толкова болката. Останах с много добри впечатления и смятам това да е бъдещата ми козметичка! Simple Smile Просто жената си разбира от работата и това си личеше. Казвам го с абсолютна сигурност и наистина, ако някой желае може да се увери лично!

# 3
И се регистрира само за да ни споделиш?! Tired

# 4
Следях този сайт без да съм регистрирана. И до сега не съм изказвала мнение за нищо. Реших да го направя! Не съм се регистрирала специално затова. Грешка ли е, че изказах мнението си? Нали за това е този сайт?! Simple Smile

# 5
Гршка е да се правят реклами  и то нескопосани Wink

# 6
Значи всички, които изказват положително мнение правят реклами, така ли? Нескопосано??? Изказвам мнение, трябва ли да е квалифицирано? Не очаквах да срещна това, след като изкажа мнение за нещо. Мисля, че пиша точно върху темата, не видях на някого да е направена забележка как е изказал мнение. Явно, ако мога да се включа някъде, не трябва изобщо да го правя, за да не правя лошо впечатление.

Последна редакция: пт, 05 юли 2013, 10:44 от nikoleta_joro

# 7
Извинявайте, че съм нова и незнам явно как да напиша коментар по дадена тема, без да се приема така негативно!

# 8
търся добър козметик за лице и кола маска в Бургас-центъра, препоръчаха ми Бени, но не й знам телефона, някой може ли да ми го даде? Sad

Здравей,аз също търсих козметик и вчера мисля,че намерих най-добрата в бс.Прави ми почистване на лице и останах много доволна,лицето ми не беше грам зачервено и ми прави процедура около час и половина.Горещо препоръчвам студио за красота Красиви и щастливи!Работят на нормални цени,намира се на улица Цар Симеон1 54!

Общи условия

Активация на акаунт