ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 118 836
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Цветно ли сънувате,з-то много често чувам,че се сънувало в черно-бяло...а моите сънища са винаги цветни,дори на сън усещам и аромати,миризми....
Всичко е трик на подсъзнанието, все пак ние мислим, че сънуваме с часове, а то се оказват секунди! Аз си спомням сънищата си цветни, но нищо чудно, ако в действителност са черно бели.

# 556
И аз да си споделя съня. Сънувах,че съм в родната си къща в която вече никой не живее. И покойния ми дядо лежи болен,всички близки са там и се мъчим да го лекуваме. Той милия иска само с ракия да го разтриваме. Притеснява ме и това ,че и другите ми покойни близки бяха там, баща ми,леля,баба...Много стресиращ сън беше!
Ако имаш възможност да ги посетиш, направи го. Аз това бих сторила на твоя страна. Ако е обичал да си пийва човека, знам ли? Занеси му малко ракия... Ракията сгрява, значи му е било студено по някакъв начин... Само това ми идва на идея.

An...
И според мен ти е мъчно, а може би и на него. Чувате ли се редовно? Може да страда за нещо...

an4e21
Сънят е такъв, какъвто ти го приемеш. За едни змията е дявол, за други - основател на живота. Никога не приемай буквално какво пише в съновници, защото всеки символ има различно значение за всеки човек.

Обичам да тълкувам сънища. Взех един курс с тази цел. Не твърдя, че разбирам много, и въобще нещо, но ми е много интересно. Ако нямате против ще следя темата. Давам ви съвет - дръжте тефтерче и химикалка на нощното шкафче, така че като се събудите да напишете веднага какво помните. Често ми се случва да сънувам по 5 сънища в една нощ. Нормално е. Винаги търся значението им за мен, никога не чета съновниците. Никога не взимам сън на лошо, най-много - като предупреждение. Ако сънувате често едно и също нещо, замислете се много дълбоко с какво може да го свържете, защото със сигурност е съобщение / предупреждение.
В това вярвам аз. Също вярвам, че ако преди да си легнете, си мислите за това какво искате да сънувате, шансът точно то да е в сънищата ви е голям. Все пак нашето подсъзнание се влияе от всичко, което гледаме или чуваме през деня.

Абсолютно си права PeaceОсвен това има значение не само самия сън, а и събитията в реалния живот, но тълкуването е много, много трудно. Поне за мен. Имам един сън на повече от три години е и ако  имаш желание да се позанимаваш, ще ти го разкажа. Аз вече 3 години не успявам да го разтълувам, а би ми се искало, мисля, че не е без значение, но...не ми се отдава досега. Ако имаш желание, ще пиша.... Simple Smile

# 557
здравейте!
помогнете ми за моя сън-сънувах много зловещ сън..със смърт и т.н автобуси катастрофи...и накрая плачех и стисках детето си и влязохме в една закусвалня и ми дадоха една вкусно ухаеща  и голяма питка/закуска която обаче не изглеждаше много хубава на външен вид...

# 558
  • Пловдив
здравейте!
помогнете ми за моя сън-сънувах много зловещ сън..със смърт и т.н автобуси катастрофи...и накрая плачех и стисках детето си и влязохме в една закусвалня и ми дадоха една вкусно ухаеща  и голяма питка/закуска която обаче не изглеждаше много хубава на външен вид...

Съня ви е хубав ...когато се сънува смърт ....ще видиш жив човек с който много време не сте се срещали ...хляба също е хубаво на берекет и благополучие. Peace

# 559
unadaptable, с удоволствие! Много обичам да се занимавам с това Simple Smile

Кажи също веднъж ли си го сънувала, повтарял ли се е?
Ако искаш давай на лични, както ти е удобно Simple Smile

hay baby
За мен е нещо като ново начало, символ на любовта ти към детето. Може би нещо се е случило, което ти е доказало, че то е единственото същество, на което можеш да имаш пълно доверие, което винаги ще те обича безрезервно, и винаги ще бъде до теб...

-------------------------------

Относно моите сънища: Имам сънища, които много добре знам, че просто са повлияни от какво съм гледала/ слушала през предния ден, и нямат конкретно значение за мен. Имам сънища, от които извличам някакво заключение, и сънища, които знам, че ще се случат дословно. Мисля, че с малко практика, всеки може да ги разграничи.

Сън, от преди няколко години:
Нямах никакви сведения за един човек с месеци - никакви контакти, нито телефони, нито нищо. Човекът ми е много близък. Бях се уплашила, че повече няма да го видя/чуя. Сънувах една нощ как той ми звъни, за да изгладим отношенията по между си. Щом се събудих на другия ден, си казах на глас ( Аз вярвам, че ако сънят се каже на глас преди 12:00, той ще се сбъдне ) : " Ако го сънувам 3 вечери подред, знам, че след последния сън, ще имам новини за него ". Сънувах го на следващата нощ, и на третата нощ. Събудих се от обаждане, на една моя приятелка. Съобщи ми, че го е видяла. Това беше достатъчно за мен да повярвам, и сметнах, че е краят на историята. Но, същия този ден, получих обаждане от моят любим човек,  който звънна да ме чуе, и да си изгладим отношенията.
Не преувеличавам, дори може да съм забравила някой детайл.
Това за мен бе предостатъчно да повярвам в силата на сънищата.

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 17:29 от pureadoration

# 560
Момичета, сънувах една съседка която почина лятото. Сънувах я като жива и говорих с нея. Търсих в съновника и открих това - Ако сънуваш възкръснал човек, значи ще се развиваш професионално. Аз кандидатствах за работа която ми харесва, и цяла седмица чакам отговор - но не съм получила и много се притеснявам че ще е отрицателен. Възможно ли е да са свързани нещата, и отговора за работата да е положителен. Или е нещо друго.

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 08:28 от mama na iv

# 561
Аз сънувах много подтискащ сън. Събуждах се и заспивах и няколко пъти го сънувах подобен с малки разлики. Сънувах, че съм отново студентка. Обаче зная, че е трябвало вече да съм завършила, а аз се мотая. Сънувах, че съм много дебела и страня от колегите, сядам все някъде на старани, прибирам се и се чувствам зле. Не мога да повярвам как се стигна до тук - да съм още в университета, да съм толкова дебела и пасивна и се хващам за косата от яд. Обаче ми остават кичури в ръцете. Казвам си това е толкова ужасно, че не може да истина и пак захващам коса и пак ми остава в ръката, а на главата голи петна. Усещам, че ми прималява и падам на земята и си казвам, че ми е паднала кръвната захар /аз реално го имам този проблем/ и лежа на земята почти неподвижна и се опитвам да извикам мъжа си да ми донесе нещо сладко. Обаче нямам сили и тихо викам, той уж ме чува, гледа ме и заспива. Седя и си мисля какъв глупав живот и как сега ще си умра и нищо не мога да направя. Толкова е смотано, че не може да е истина, трябва да е сън, ще пробвам да се събудя да видя дали ще се окаже, че е сън и се събудих. После заспах пак и така още веднъж и три пъти сънувах подобен сън. Нещо не ми харесват тези работи.

# 562
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз сънувах много подтискащ сън. Събуждах се и заспивах и няколко пъти го сънувах подобен с малки разлики. Сънувах, че съм отново студентка. Обаче зная, че е трябвало вече да съм завършила, а аз се мотая. Сънувах, че съм много дебела и страня от колегите, сядам все някъде на старани, прибирам се и се чувствам зле. Не мога да повярвам как се стигна до тук - да съм още в университета, да съм толкова дебела и пасивна и се хващам за косата от яд. Обаче ми остават кичури в ръцете. Казвам си това е толкова ужасно, че не може да истина и пак захващам коса и пак ми остава в ръката, а на главата голи петна. Усещам, че ми прималява и падам на земята и си казвам, че ми е паднала кръвната захар /аз реално го имам този проблем/ и лежа на земята почти неподвижна и се опитвам да извикам мъжа си да ми донесе нещо сладко. Обаче нямам сили и тихо викам, той уж ме чува, гледа ме и заспива. Седя и си мисля какъв глупав живот и как сега ще си умра и нищо не мога да направя. Толкова е смотано, че не може да е истина, трябва да е сън, ще пробвам да се събудя да видя дали ще се окаже, че е сън и се събудих. После заспах пак и така още веднъж и три пъти сънувах подобен сън. Нещо не ми харесват тези работи.

Според мен имаш страхове от тези неща в съня си ,от това да си дебела ,от това да не ти стане лошо и да няма кой да ти помогне, а студентството ти е свързано с това , заради страха си да не станеш дебела и да се чустваш не на мястото си.
Вземи си избий тези притеснения, ако трябва си лей коршум ...всичко е от стрес  Peace

# 563
smileme
Ако сънуваш няколко пъти един и същи сън, то той със сигурност има голямо значение за теб, и трябва да го вземеш на предвид.
Помисли малко, как минаха студентските ти години? Имаше ли проблеми? Беше ли срамежлива? Отбягваше ли колегите си?
Сега бягаш ли от нещо в реалността, примерно задължения? Има ли нещо, което да те стресира? Нещо, за което да си говорила в деня, преди да сънуваш този сън? Според мен е свързано със здравословния ти проблем. Може би всичко, което ти се случва в съня, начинът по който изглеждаш, фактът, че ти пада косата, а ти припадаш, може да е вследствие на ниската кръвна захар.
Като се събуди, как се чувстваше здравословно..? Беше ли отпаднала? Внимавай със здравето си.

mama na iv

Знам, че пишеш в темата за емоционална подкрепа. Но явно смяташ, че ще получиш отрицателен отговор, независимо от тази подкрепа. Не трябва да е така. Според мен си сънувала този сън, за да можеш после, като провериш в съновника, да покачиш настроението си, и да се увериш, че трябва да мислиш позитивно. Един вид, този сън ти натяква да промениш отношението си, и мисленето си към въпроса - винаги позитивно! Може би на твоето подсъзнание му е било ясно, че това е единствения начин да се добере до теб, защото ти ще прочетеш в съновника значението на съня си.
Мисли позитивно, започни да слушаш интуицията и подсъзнанието си! Сигурна съм, че ако го направиш, ще получиш всичко, за което копнееш.

# 564
Бях си нормална студентка, може би малко по-активна от останалите. Сега като съм в майчинство понякога имам чувството, че изоставам и си мисля като се върна ще съм забравила някои неща, много неща са се променили и трябва да наваксам, може и от това да е. Но най-много ме притесни това, че в ръцете ми оставаха кичури коса и това, че не се развивах, а животът ми протичаше нелепо и бях по-назад от останалите.

# 565
Единственото, което ми идва на ум, е че е изцяло свързано със здравето - може би е намек, да си го пазиш...
Поздрави Simple Smile

# 566
  • Кьолн
Момичета,пак влизам с молба за разтълкуване на сън. Сънувах ,че ме гони едно малко змийче. Аз бягах,но то ме настигна и ме ухапа. Много ме заболя. Предварително ви благодаря!

# 567
Момичета,пак влизам с молба за разтълкуване на сън. Сънувах ,че ме гони едно малко змийче. Аз бягах,но то ме настигна и ме ухапа. Много ме заболя. Предварително ви благодаря!

Змията в някои религии е основател-а на света, в други - дявола. В книгата, която чета в момента, се споменава, че при тълкуването на един сън, трябва да приемем, че ние сме всичко в него ( освен разбира се, хора, които разпознаваме ).
Да кажем, че змията си ти, и в същото време бягаш от себе си. Има ли нещо, от което се опитваш да избягаш, но все остава част от живота ти ( тъй като в крайна сметка, ти биваш ухапана от тази змия)?

Друго, туко що си припомних, че повтарящите се сънища спират единствено, когато посланието им е достигнало до нас, и ние сме го разтълкували правилно.

# 568
тази нощ сънувах хляб,нищо конкретно не правен.единствения ми спомен от съня ми е че видях хляб.бял беше тип селски хляб.какво може да означава това?

# 569
  • при Дядо Коледа
тази нощ сънувах хляб,нищо конкретно не правен.единствения ми спомен от съня ми е че видях хляб.бял беше тип селски хляб.какво може да означава това?

Не съм много по тълкуването,но ето това намерих :

Хляб
Символ на единението, на тайнството и на способността ти да споделяш радости и мъки.
Ако видиш хляб, ще имаш устойчиво материално положение.
Ако сънуваш, ще имаш устойчиво материално положение, богатство и чест.
Ако е бял, винаги ще успяваш да изкараш прехраната си.
- вкусен, означава, че имаш верни приятели.
- готов, опечен, на трудещите се предрича добро, а на празноскитащите - зло.
- ечемичен, ти предрича здраве и веселие.
- сух или плесенясал, ще получиш неочаквана помощ от чужди хора.
- топъл, означава, че надеждата ти все още не е угаснала.
- черен, ще имаш някаква печалба.
Ако даваш някому, ще постигнеш богатство и добър ред.

Общи условия

Активация на акаунт