ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 118 777
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Когато сънуваш жив човек, умрял, ти му вдъхваш живот, осигуряваш му по-дълъг живот. Това е, което аз знам за такива сънища. Хризантемата е символ и на щастие, и на тъга. Няма начин сънят ти да не е свързан със загубата на този добър прадядо, направил е много мил жест. Детската на сина ти е направена в неговата стая, така ли?  А и ти не си видяла какво има в кашона в действителност. Във всеки случай, не приемай съня си лошо. Според мен, е породен от събитията в твоя живот напоследък. Поздрави Simple Smile  Hug

# 601
Във всеки случай, не приемай съня си лошо. Според мен, е породен от събитията в твоя живот напоследък. Поздрави Simple Smile  Hug
И аз мисля така  Peace Не мисля, че имаш за какво да се притесняваш Hug

# 602
  • У дома !
Благодаря за отговорите!  bouquet
Настръхнах като ги четох......въпреки,че са хубави Rolling Eyes
Поздрави и се радвам,че ви има момичета във форума Hug

# 603
  • UK
Здравейте, чета ви от известно време и постепенно навлизам във форума.  Mr. Green Тази ми е една от най-интересните теми... и сега ако може да ви споделя какво сънувах напоследък.
Преди няколко дни сънувах нещо много странно - погребението на прадядо ми, който почина преди 7 години. По стечение на обстоятелствата тогава не можах да отида, а ето че онзи ден сънувах всичко с най-големи подробности, с разликата, че всичко бе зелено и пълно с цветя, беше пролет, слънце печеше и като цяло работата изобщо не изглеждаше на погребение, докато не започнаха да пускат ковчега. По време на самото пускане някак си се пренесох като в ретроспекция в предишен момент и той ми каза нещо, но нито разбрах какво, нито го запомних. Спомням си единствено дрехите му... Също така, когато той почина беше много студен февруари и се съмнявам да е било така, както в съня ми. Нищо не разбрах от него. Никога не съм го сънувала...

Тази вечер пък сънувах няколко неща.
Първо сънувах пак прадядо, само че този път бе съвсем неясен силует, каза ми нещо, ама не мога да го разбера какво.  Cry

Вторият ми сън вече беше по-динамичен.
Бягах в някаква гора, имаше нещо като състезание на живот и смърт, трябваше да се събират някакви неща, докато в един момент, в една от отсечките не се появи огромна змия. Беше кобра, супер голяма, а аз бях с още един човек, който тръгна да бяга. Някак си на сън реших, че ако побягна и аз, змията ще усети движението ми и ще ме нападне, затова спрях на място и седнах на някакъв ствол. Змията просветна в оранжево, след което се приближи до мен. Аз не мърдах, докато тя изглежда ме душеше (?) усещах езика й по крака си (общо взето се стресирах много  Mr. Green ) и в един момент тя надигна глава към мен. Тогава вече не ми издържаха нервите и май я убих с някакво острие  Thinking Не съм сигурна дали я убих или само мислех да го направя, но нещо се случи и тя изчезна.
Много мразя да сънувам змии. Принципно нямам нищо против тях, ама в сънищата ми...  Sick

# 604
И аз да се запиша в темичката,че честичко сънувам.Почти винаги цветно.Когато споделих за първи път с милото ,ми каза ,че ако сънуваш цветно, било признак на шизофрения. #CrazyНаправо ме разби. Според мен е голяма глупост.
Преди 40 дни почина баба. На 9 ден я сънувах. Беше млада, стоеше си в стаята и говореше по телефона.Гледаше ме.Аз като я видях и се уплаших, започнах да викам и да плача. Понеже знаех ,че е умряла.
 Слезе един мъж по стълбите и ме прегърна да ме утеши.После се събудих.

Ще се върна да ви изчета.
Лека вечер на всички и само хубави неща да сънувате. Hug

# 605
Я някой веднага да казва, на 9ия ден правеше ли се нещо?

# 606
Записче от мен....

# 607
Ами майка ми и баща ми са ходили на църкав.Живеят в провинцията.
А аз улисана в ежедневието покрай децата, даже бях забравила. Cry
Сигурно затова съм я сънувала.

# 608
  • в сърцето на държавата
Снощи сънувах , че гледам един  огромен  басейн с прозрачно чиста вода, после един по-малък  -пак  с чиста вода , но около  зелена  трева   - и едни хора тръгнаха към басейна и по ходилата им има полепнала трева и аз си мисло-ооооооо   ,сега тази трева ще замърси водата и гледам  на повърхността на водата се носят   тревички и сено...  Ако някой може да разтълкува съня-ще съм  много заинтересувана!

# 609
Хайде и аз да се запиша. Сънувах че се постригвам - сама.

# 610
Ами майка ми и баща ми са ходили на църкав.Живеят в провинцията.
А аз улисана в ежедневието покрай децата, даже бях забравила. Cry
Сигурно затова съм я сънувала.
Значи на 9ия ден точно се ходи на църква, така ли да го разбирам? Знам, че преди 40 да се изнесат, имаше и други "ритуали", но не мога да кажа точно на кои дни. Ако е било 9ия, то това е причината и според мен, да я сънуваш точно тогава.

# 611
  • в сърцето на държавата
Снощи сънувах , че гледам един  огромен  басейн с прозрачно чиста вода, после един по-малък  -пак  с чиста вода , но около  зелена  трева   - и едни хора тръгнаха към басейна и по ходилата им има полепнала трева и аз си мисло-ооооооо   ,сега тази трева ще замърси водата и гледам  на повърхността на водата се носят   тревички и сено...  Ако някой може да разтълкува съня-ще съм  много заинтересувана!

Някой от знаещите няма ли да разтълкува съня?

# 612
di_t Писах ти още вчера, когато го прати на лични. Не си ли получила? Или търсиш и друго тълкуване? Peace

# 613
  • в сърцето на държавата
аха търся и друго разбиране по съня

# 614
а ако сънувам често много дрехи,разхварляни?какво може да значи това?

Общи условия

Активация на акаунт