ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 118 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Правя ги тези неща, така или иначе, обаче сънят периодично си се появява.

# 706
Няма да разказвам целият сън,защото не го помня.С две думи накрая на съня се прибирах към нас и трябваше да избера по коя от двете улици да мина.Избрах тази по която нямаше вероятност да видя една неприятна позната.В един двор  покрай който трябваше да мина има лошо куче.Отдалече видях,че вратата е отворена и то свирепо лае към мен.Изплаших се и реших,че няма как,трябва да мина по улицата с познатата,но точно преди да се върна назад по улицата видях,че кучето е много овързано отвсякъде,и да иска не може да дойде при мен.И това ми е интересно-какво значеше това овързано куче?Краката му бяха вързани,между двете челюсти също минаваше въже.Та върнах се по улицата с неприятната позната,но преди това седнах на едни маси на кафе,сякаш за да обмисля.Като минах по улицата,тази,която не исках да видя я нямаше.Ще съм ви много благодарна,ако някой си каже мнението.

# 707
Няма да разказвам целият сън,защото не го помня.С две думи накрая на съня се прибирах към нас и трябваше да избера по коя от двете улици да мина.Избрах тази по която нямаше вероятност да видя една неприятна позната.В един двор  покрай който трябваше да мина има лошо куче.Отдалече видях,че вратата е отворена и то свирепо лае към мен.Изплаших се и реших,че няма как,трябва да мина по улицата с познатата,но точно преди да се върна назад по улицата видях,че кучето е много овързано отвсякъде,и да иска не може да дойде при мен.И това ми е интересно-какво значеше това овързано куче?Краката му бяха вързани,между двете челюсти също минаваше въже.Та върнах се по улицата с неприятната позната,но преди това седнах на едни маси на кафе,сякаш за да обмисля.Като минах по улицата,тази,която не исках да видя я нямаше.Ще съм ви много благодарна,ако някой си каже мнението.

А защо не опиташ сама? Ето ти опорни точки: имаш две еднотипни ситуации-гадна позната и зло куче. И две еднотипни разрешения-кучето и овързано здраво и гадната позната не си е у дома. Ти очевидно си избрала в съня си, но всъщност от избор не е имало нужда.

# 708
Да,така излиза-не съм имала нужда от избор.Благодаря за коментара.

# 709
  • Sofia
Тази нощ имах кошмарен сън...и много плаках...Сънувах,че ми пада косата.По точно аз си я скубя,а тя пада без много усилия,останах с много къса обезформена коса и тръгнах да си търся перука...Целият ден ми беше тягостен...

# 710
Здравейте, момичета  Hug
Аз рядко сънувам нещо символично, често е нещо свързано с преживяванията ми през деня.
Но периодично ми се случва да сънувам змии, сънувам, че са около мен, мен не ме е страх от тях, а те са много и малки, усещам някакво безпокойство, че са навсякъде, но те не ме закачат и аз само ги наблюдавам  Thinking
Често сънувам и че летя, е така се рея над земята и наблюдавам какво става  Thinking
Ако някой може да разтълкува ще съм му благодарна  Hug

# 711
  • Стара Загора
Тази нощ имах кошмарен сън...и много плаках...Сънувах,че ми пада косата.По точно аз си я скубя,а тя пада без много усилия,останах с много къса обезформена коса и тръгнах да си търся перука...Целият ден ми беше тягостен...

По принцип косата се свързва пряко със самочувствието. Дългите хубави коси винаги са повод за гордост. Косата също така е сила /да не забравяме прослувутата библейска притча за Самсон и Далила/. Помисли си на кой даваш силата си или на кой позволяваш да ти я отнеме, а също така и кое в момента е причина за евентуален срив в самочувствието ти.  thumbsup

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 16:00 от Евва

# 712
  • Стара Загора
Здравейте, момичета  Hug
Аз рядко сънувам нещо символично, често е нещо свързано с преживяванията ми през деня.
Но периодично ми се случва да сънувам змии, сънувам, че са около мен, мен не ме е страх от тях, а те са много и малки, усещам някакво безпокойство, че са навсякъде, но те не ме закачат и аз само ги наблюдавам  Thinking
Често сънувам и че летя, е така се рея над земята и наблюдавам какво става  Thinking
Ако някой може да разтълкува ще съм му благодарна  Hug

Аз имам много лош опит със сън за змии. Но понеже твоите змии са малки, явно и проблемите ти ще са малки. От опит знам, че това, че не те закачат, не означава нищо. Лош е самия факт, че са там. А иначе за летенето, нещата са ясни. Всеки сън е пътуване в астрала. Твоето летене отразява точно така.

# 713
Какво означава пътуване в астрала? Преди в продължение на години сънувах много често два варианта. Единият беше, че както бягам и изведнъж летя и се нося на метър над земята, особено стълбища редовно прелитах. Другият вариант беше, че бягам и искам да се движа бързо, а все едно бягам във вода и много бавно се придвижвам. От две, три години не сънувам такива сънища.

# 714
Зелен Дух, според мен по онова време е имало нещо голямо, което тепърва е щяло да ти се случи. Върни се назад и помисли, дали си преживяла някое важно събитие тогава.  Peace

purko2
Интересно ми е тези седмици как вървят нещата с тази твоя избраница? За да не отсичам пак нещо, ще кажа просто, че май само тя ти е в главата.  Peace

# 715
  • Бургас
Някой ще разтълкува ли и моя сън/на предната страница писах/ Sad

# 716
Някой ще разтълкува ли и моя сън/на предната страница писах/ Sad

Ами в съня ти няма нищо притеснително или страшно. Сватба, веселие, танци, страх, убийство, смърт, кръв....това са просто картини. Картини от живота. Точно такъв е, хубавите и лошите неща се редуват, нищо необичайно. Наблюдаваш живота и участваш в него. Simple Smile

# 717
  • Бургас
Благодаря,притеснявах се да не е нещо лошо.  bouquet

# 718
  • Варна
Здравейте,за първи път се включвам,предната нощ сънувах баба ми,която е починала преди доста време,за първи път я сънувах,седнала до мен на едно диванче,всичко е светло и хубаво около нас,тя ми държи ръцете и ми се усмихва,казва ми"Дай ми две бучки сирене,ама ми ги сложи в кутията,друго не си спомням,на следващия ден подадох на трима души,бихте ли ми казали,означава ли нещо този сън Praynig Peace

# 719
Здравейте! Много често сънувам например че се женя за някого, че отивам на среща с някой мъж или имам нов приятел, като мъжете в сънищата ми са все различни и непознати за мен мъже. А аз имам приятел, но не него сънувам. Какво мислите, че означава, дали сънищата ми подсказват нещо...???

Общи условия

Активация на акаунт