Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са мненията на участниците относно предсказването на пола на бебето?
Какви са мненията на участниците относно избора на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са мненията на участниците относно предсказването на пола на бебето?
-
Какви са мненията на участниците относно избора на болница за раждане?
-
Какви са мненията на участниците относно курсовете за подготовка за раждане?
-
Какви са мненията за различните болници и лекари по отношение на раждането?
НО наистина е много по-важно да има нужната апаратура, а не толкова дали ще ми предложат капучино с или без каймак (което няма да откажа разбира се
Винаги това се явява най-мъчителният момент за мен, понеже спя на много ниска, каквато никога, никъде няма. Приготвила съм си едно сакче за спешни случаи и сега ще пъхна набързо една възглавничка. В болниците просто не мога да мигна, някакви възглавници, които ми държат на високо и непоносимо твърдо главата и направо ми спират дишането. Дори на море, като ходя си взимам възглавничката. Аз вече почти всичко съм си набавила за болница, в последните месеци, ще купя вече и нещата за бебето. Но сега си стоя с един сак в готовност, че последния път бях много неподготвена и е много гадно друг да ти носи нещата, никога не са всички налични.
Задължително си слагам и икона, като тръгна. В болницата си я слагам в стаята, най-забавно ми е , като влезне някой лекар и за секунди си замразява погледа, точно върху нея, забравяйки ума и дума, някак ги дразни, както дяволът - тамяна, обаче не ми дреме, от Бог чакам помощ, не толкова от тях, така, че си нося с мен винаги иконка.