Хайде юруш на селяните

• 3 392
  • 31
  •   1
Отговори
# 1
 ooooh!
Много смислено проучване. Невероятно! Кипял е, отново, безсмислен труд.  Crazy

# 2
Нямам думи.

# 3
Бреййй, голямо мерене е паднало.

# 4
Мхм, голямо мерене, голямо напърчване като цяло. Само дето не знам на дядовците по селата ли са го измерили тоз среден размер от 17 см.

# 5
Юруш на селяните!
Едва ли не въпросът е само да дойдете на село, и ще ви застържем.

# 6
  • София
Че това са деца!
На възраст 0-19 години!
И на възраст 12-16 години са им мерили пишките. Блях, това звучи извратено.
Кой родител би дал съгласие за такова изследване?
Кой педиатър?
Безумие някакво и стъкмистика отново!

# 7
Цитат
Към момента на достигате на полова зрялост - 19 години, средната дължина на пениса при гражданите е 15,7 см, а при селяните - 17 см.
19 годишни са си мерили пишките. Но както и да е, все е простотия.   Crazy

# 8
Малко офф-топик, но ми изникна един спомен. Навремето като ученици някъде около 3- 4 клас преди да отидем на лагер ни извършваха някакъв медицински преглед като ни караха да си събуваме гащите и ни питаха нас момичетата, дали вече имаме цикъл. Тогава ми се стори доста унизително това, ...сега  ми се струва извратено.

# 9
Ако под достигане до полова зрялост имат предвид зоофилията.... Wink

# 10
  • Italia
Интересно как се пишат новините  Joy
Докторите изследват половото съзряване на момчета. Един от изводите е:
Цитат
Results  Testes did not show any increase in size until the onset of puberty at age 11 years... Significant differences between urban and rural populations regarding penile length were also noticed.
/Резултати: Не беше отчетено нарастване на тестисите до началото на пубертета през 11-тата година... Значителни разлики в дължината на пениса между деца, живеещи в града и деца, живеещи по селата също бяха забелязани/
източник: http://archpedi.ama-assn.org/cgi/content/abstract/164/12/1152
Цитат
The researchers report that by the time the subjects turned 19 (considered the age of full maturity) the country population had a mean length of 9.7 centimeters while the men from the city measured 9.3 centimeters.
/Проучването докладва че по това време, момчетата навършили 19 години (смятано за възраст на пълно съзряване) - момчетата, живеещи в селата имали средна дължина 9.7 см, а момчетата, живеещи в градовете - 9.3 см/

източник - http://www.scienceagogo.com/news/20101109195429data_trunc_sys.shtml
и да стигнем до
Цитат
Към момента на достигате на полова зрялост - 19 години, средната дължина на пениса при гражданите е 15,7 см, а при селяните - 17 см.
източник - http://curious.actualno.com/news_327560.html

П.П - пак от първия линк
Цитат
Setting  Schools, kindergartens, and child care centers in different parts of Bulgaria.
Sick

# 11

Няма нужда на село да ходиш, за да се убедиш. Отиди в Студентски град.
Там, освен че ще се насладиш на  съкровищницата на бг акценти и диалекти,  ще можеш и лесно да направиш емипирично изследване как стои въпроса в различни краища на страната.

buttinsky,и у мен извади подобен спомен. Rolling Eyes

# 12
  • София
А на Дядо Коледа с каква дължина е, че е замазано и не се вижда?

# 13
Ами той е гражданин, затова. Притеснява се:)

# 14
  • София
Ааа, от някакво село в Лапландия беше. По размера ще се ориентираш. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт