ФУТБОЛНИ фенове - (тема 7)

• 18 514
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
НАЙ-НАКРАЯ ПОБЕДАААААААААААААААААААА   newsm68

# 571

ЧЕСТИТО може пък да ви тръгне играта

# 572
Блу, честито!!!!!!!! И наздраве!!!!! Пък вземи почерпи за победата, че другия път пак да биете!!!!!!Наздраве!

# 573
  • Манчестър
A така, стой на топло и викай за нашите. Mr. Green

Улвс повеждат на Ливъпрул.

Не само повеждат,ама и бият...Рои маи е пътник...а и според клюката Рафа не е напуснал имението си в Ливърпул..

# 574
Ако Рафа се върне, аз се отказвам от Ливърпул докато не си тръгне отново.

ПП Само после да не върнат пак Рой...  ooooh!

# 575
  • Манчестър
Може ли някои да ме светне , кои е починал,че играха с черни ленти?

# 576
Ави Коен бивш играч на Ливърпул, а сина му сега играе в Болтън-Тамир

# 577
  • Манчестър
Ави Коен бивш играч на Ливърпул, а сина му сега играе в Болтън-Тамир

аха..мерси...

# 578

Играч, който е загинал при автомобилна катастрофа, но забравих името.

Преди време се питах саркастично какво ли е сега, да си фен на Ливърпул, сигурно е много гадно Simple Smile Та тука в последния месец се чувствам точно като фен на Пуул Simple Smile На време дойде тая победа. В момент на разочарование прежалих титлата, но все още не е късно, едва Декември е. Нивата е дълга Simple Smile А и Юнайтед едва ли ще повторят периода на Арсенал с цял сезон без загуба. Сега Януари дано вземем свежа кръв, но се съмнявам да вземем някой именит. Много добре ми дойде тая победа, крайно време беше. Този месец и половина все едно не гледах Челси... не си спомням кога и дали съм ги виждала по-слаби. Дори при Сколари по-добре бяхме.
И аз чух това за Рафа, а и много фенове искат той да се върне отново. То като няма риба и рака е риба  Laughing

Маме, черпя от сърце

# 579
По-лош вариант от Рафа би бил  само Мъри или Гьоре. Добре, че единият вече е в Анортозис. Wink

# 580
По-лош вариант от Рафа би бил  само Мъри или Гьоре. Добре, че единият вече е в Анортозис. Wink

Според мен всичко тръгна надолу в Ливърпу след продажбата на Алонсо. Както Челси не могат без Лапмард. А и Торес се оказа много чуплив, през месец-два е контузен или поне с травма. Пък само с един Джерард не става работата.
Все пак едва ли някой ще забрави финала на ШЛ 2005 г. в Истанбул Simple Smile И като стана въпрос, не знам дали сте гледали клипчета от филма "15 min that shook the world" Simple Smile
За тези, които не си спомнят, на финала Милан - Ливърпул, 1вото полувреме италианците повеждат с 3:0, 2рото - Ливърпул изравнява до 3:3 , след което спечелват купата след дузпи. Та ето какво се е случило през тези 15 минути почивка  Laughing

Песента на Рафа в съблекалнята    Laughing много добре са го докарали
Реакцията на Фъргюсън и феновете на Евертън
Много са смешни всичките клипчета, целият филм не съм го гледала, обаче.

# 581
  • Манчестър

Според мен всичко тръгна надолу в Ливърпу след продажбата на Алонсо. Както Челси не могат без Лапмард. А и Торес се оказа много чуплив, през месец-два е контузен или поне с травма. Пък само с един Джерард не става работата.
Все пак едва ли някой ще забрави финала на ШЛ 2005 г. в Истанбул Simple Smile И като стана въпрос, не знам дали сте гледали клипчета от филма "15 min that shook the world" Simple Smile
За тези, които не си спомнят, на финала Милан - Ливърпул, 1вото полувреме италианците повеждат с 3:0, 2рото - Ливърпул изравнява до 3:3 , след което спечелват купата след дузпи. Та ето какво се е случило през тези 15 минути почивка  Laughing

Песента на Рафа в съблекалнята    Laughing много добре са го докарали
Реакцията на Фъргюсън и феновете на Евертън
Много са смешни всичките клипчета, целият филм не съм го гледала, обаче.

Този финал специално абсолютно никога няма да го забравя и заема челно място в моя календар. 25/05/2005 ( датата на финала) ми беше и термина на раждането и аз всячески се молех да свърши финала , пък каквото има да става , да става след това. Ми свърши финала, изгледах всички пресконференции в къщи и......15 мин по късно сина ми се роди, 5 мин след полунощ ( 26/05)....имам за спомен един вестник от тази дата с Ливърпул на първа страница. сигурна съм ,че след 100 г ще е ценна атракция на някои аукцион на Сотби напр..

Иначе Ливърпул са далече от това което бяха навремето....по времето на Далглиш, Гробелар, Хансен, Ръш, Барнс и тн....и въпреки всичко ЦСКА ги би в София през 1982 година.....избягах от училище за да ги гледам и се разминах само с намалено поведение...17ti Maрт 1982 година...как се забравят такива неща....моя мъж само ме бъзика,че си допълвам футболното СВ..

# 582
# 583
  • София
ooooh! Shocked Crossing Arms
Сега футболът ни съвсем ще стане чалгаджийски  Mr. Green!

# 584

Аз казах ли ви за Матеус,че ще го разведем тук????????? Мамини сладки гълъбчета, кат се лИбят младите......Дали от лИбоФ ще остане време за футбол се питам аз обаче........

Общи условия

Активация на акаунт