ФУТБОЛНИ фенове - (тема 7)

• 18 435
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Ænima/Albuquerque
Шами, аре са зелев сок, ще предаваш фронта ли?!?  Shocked

# 631
имаме си нов облик на форума  Crazy
Гледам мача Хетафе-Реал и току що играч от Реал  даден под наем на Хетафе такъв гол ни вкара... #Crazy В този мач лозунга Сааамо наште важи в пълна сила  Whistling

# 632
Брейййй, с нов облик сме, а?

# 633
  • София
Нова година, нов форум  Crazy
Сарк, аз съм онлайн, когато кажете. По-удобно ми е през седмицата около обед   Peace

# 634
  • Ænima/Albuquerque
Брееей, да, Гериhahaha
Ел, става, ама на обяд-бира...

# 635
  • София
Абе не е задължително, по-важното е да се видим, бира-мира, кой каквото си поръча тва ще консумира  Wink

# 636
  • Ænima/Albuquerque
И рима извади!  hahaha

# 637
  • София
м'че къ  Mr. Green

# 638
  • Ænima/Albuquerque
Айде да видим Шамчо какво ще каже по въпроса, кафе или бира ще смучем?!?  hahaha

# 639
  • София
Абе, къде са ми децата  Shocked Новият форум ми ги изгуби някъде...Вие виждате ли деца в подписа ми??? Само котката е на линия  hahaha

# 640
  • Ænima/Albuquerque
Ох, не мога, не могааа!

Само котката е!

# 641
  • София
Котка, котка, а ич  Mr. Green

Разбрах какъв е проблема, утре ще го оправят.

# 642
  • Ænima/Albuquerque
Абе от новата визия е, ама от хилеж по котката и липсата на децата, не можах да ти го напиша!

# 643
Добро утро мацки)))) Аз взех да се Оспивам след тия празници. Сина ми идва да ме буди да го оправям за градина  #Crazy

Имам едно предложение за пиенето. Мъж ми заминава за лагер тия дни и оставам сама с децата. Ще ми е трудно с организацията за излизане трябва да е петък или събота. Но ако решите елате в къщи пък и аз имам пиенЬe)))))))))))))))))) а Сарки ще направи шоколадовата фантазия Praynig

# 644
  • София
Здравейте!
Аз може да не пиша често, ама около срещи се обаждам (нищо, че не винаги мога да дойда  Mr. Green). Принципно и на мен към края на седмицата ще ми е по-удобно.
ПП: Сарки, чакай да ти кажа, докато съм се сетила - намерих книгата "Дъщерята на генерала" и ако я искаш, ще ти я донеса  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт