ФУТБОЛНИ фенове - (тема 7)

• 18 436
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Аз може да не пиша често, ама около срещи се обаждам (нищо, че не винаги мога да дойда  Mr. Green). Принципно и на мен към края на седмицата ще ми е по-удобно.
ПП: Сарки, чакай да ти кажа, докато съм се сетила - намерих книгата "Дъщерята на генерала" и ако я искаш, ще ти я донеса  Hug.

Не стига, че се срещате, не стига, че по гости си ходите, ами и книги разнасяте. Е-й-й-й, това е дискриминация към провинцията ... Laughing

# 646
  • под дъгата
Здравейте!
Аз може да не пиша често, ама около срещи се обаждам (нищо, че не винаги мога да дойда  Mr. Green). Принципно и на мен към края на седмицата ще ми е по-удобно.
ПП: Сарки, чакай да ти кажа, докато съм се сетила - намерих книгата "Дъщерята на генерала" и ако я искаш, ще ти я донеса  Hug.

Не стига, че се срещате, не стига, че по гости си ходите, ами и книги разнасяте. Е-й-й-й, това е дискриминация към провинцията ... Laughing
Ееееееееееееее-Уляхте се бре!Бири-мири,шоколадови фантазии и книги!Срама нямате!
Сядам да роптая до Герцата! #2gunfire
Ама Геро ако искаш да не крещим много,че ей сега ще ни наберат...

# 647
  • София
ГлЮпости, няма да ви набираме  Laughing! Даже, ако някой иска книга, колко му е да се възползваме от услугите на Български пощи  Wink.

# 648
  • Варна
 Crossing Arms, и аз искаам бири-мири, кафе-мафе, фантазия-мантазия, ааамаха  Crossing Arms

п.п.
Видич: Много сме зле, не заслужаваме да сме първи  Mr. Green
Дрогба: Играчите на Челси са нещастни

p.p.p. днес има мач  Mr. Green
22:00    Манчестър Юнайтед - Стоук Сити

# 649
  • Ænima/Albuquerque
Еее Шами извади оферта!
Браво, навита съм!  Mr. Green

Вени, искам, искааам.   Hug bouquet
Само трябва да ми кажеш аз какво да ти нося.  Heart Eyes
Гери, Буби, а за НГ на Хасково добре ли ви беше, докато аз тъпеех у Софията?  hahaha

# 650
  • София
Сарки, има един лаф - квот дадеш, все е кяр, та и аз така - каквото ти е свободно и налично  Grinning  Hug!

# 651
Гери, Буби, а за НГ на Хасково добре ли ви беше, докато аз тъпеех у Софията?  hahaha
Е-й-й-й, трудно забравяш!!!  Joy Joy Joy

# 652
  • Ænima/Albuquerque
Вени, Дексьо 1 и 2?  Mr. Green
(Втората книга малката я поля с кола-лайт и е в неприятно състояние откъм корицата и първите 2-3 страници, направо боледувам!  #Cussing out )

Е-й-й-й, трудно забравяш!!!  Joy Joy Joy

Не забравям въобще!  hahaha

# 653
Да почерпя днес имаме бебе - роди се един голям мъж името не се знае още ама да е жив и здрав )))))))))))))))))))))))))))

Офертата е валидна бе Сарк! Пуснете анкета кога да е и заповядайте у нас )))))))

# 654
  • Ænima/Albuquerque
Честит мъж, Шами!
Да е жив и здрав!  Hug
Ама раздуй на кой е, какво е, що е?!?  hahaha
Да давам предложения за име?  Mr. Green

*Анкета май няма да трябва, си мисля, ама ако искате да се изместим на лични, да не спамим тук?
Иначе на мен ми е все тая, само кажете, аз съм с малката при всички положения и нямам претенции.

# 655
Добър ден ,с това обновяване чак сега успях да вляза.Честит малък мъж,ще чакаме името.Направо ви завиждам за срещата ,но като живея далеч от София ще чакам разкази за събитието.

# 656
  • Варна
ехх, че хубаво, таз година от началото много бебета  Crazy
Шами, да е жив и здрав, тоз голям мъж  Crazy Hug

# 657
Ехооооооооо.....здравейте!!!!!! Направих една фейс група на темата...Моля, който иска да се включи да ми пише или на мен, или на Рали, или на Сарк, или на Анели, или на Све, или на Поци........

Дано се включа по-късно по-качествено.....

# 658
Ехооооооооо.....здравейте!!!!!! Направих една фейс група на темата...Моля, който иска да се включи да ми пише или на мен, или на Рали, или на Сарк, или на Анели, или на Све, или на Поци........

Дано се включа по-късно по-качествено.....

Супер работа си свършила. Вече се повеселих и там...

# 659
  • Ænima/Albuquerque
Да, много яка, мерси Маме!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт