Всичките са за теб!!!!! Скорошно възстановяване!!!!!!!!!!
Браво!!!! Аз съм малко непостоянна в това отношение, особено момчето като си е у дома ме домързява да спортувам активно, но сега съм си обещала да съм по-постоянна и да не се предавам току-така на мързела.
.
.
, хайде да минават успешно нещата на 22 и ако не за Коледа, то за Нова година да си у дома!

и по Ино айранчИ да ни сЪ лъЗга по лекУ бюречИтУ 

БатЮ го оставам да палува у дома със ракийка и винцИ. Няма само той да палува навънка със колеги я 
Чоп от бюречето и сръъб от айрянчето-Делти
Хели,мила,
Тук напича едно слънце,ама да го гледаш от в къщи!Навън е -3.Делти.да си изкараш мн.хубаво!Моята голяма мацка се върна в четвъртък от Варна-взела е изпитите до тук!
По-късно ще излизаме и трите.Пожелавам ви един ден пълен с мн.усмивки и положителни емоции!
Днес и аз пообикалях навън. Освен това реших да си разчистя автомобила и да го припаля. Първото успях, но за припалването-нъцццц. Като задавено магаре се пънеше. Оттам се прехвърлих на колата на майка ми-нали живее през един вход. Само нейната кола не я припалвах. Утре пак ще пробвам с моята, ако не запали, идва номера с щипките. Добре че майка ми е бойна мацка и знае как става номера, та и аз да се понауча. винаги мъжо като замине и има некакъв екшън 
Препоръчани теми