Извинявай, Киара, страдам от дефицит на внимание и затова като удавник за сламка...

Простете ми, не очаквах наистина, че ще се пише толкова и момичетата ще ме чакат. Срамувам се наистина
Все сверяват кой какво направил от групата и го стиковат.

Кой знае каква пързалка ни чака отвънка, а за утрЯ да не говорим. То следващия ден е по гаден, че вече е отъпкано доста и почват екшъните.
Вървя, като мравчица
аз сега чета. Но ако си съма и няма кой една ръка да ти подаде, те разбирам. Но хронично да се чувстваш зле психически, недей така. Предаваш го и на детето. За теб самата хич не е хубаво. Влизай тука, когато имаш време да си кажеш какво ти тежи ако искаш и да се похилим. Тука има доста русалки със чувство за хумор и все ще те разведрим
Пиши тука как е минала консултацията. Как е бебенцето, как се чувстваш ти самата. Пиша и във една друга тема, където имаме три бременелки и трите споделят, снимки на бебенцата показват, които още не са се родили
А и на тебе ще ти е наистина по леко.
Ама момичетата си заслужават. Само да не счупя някой кокал 

те са по-важни от така мечтаната стройна фигура

. Докато отида до работа паднах 2 пъти
.
. Опитвай се да си доставяш малки удоволствия, прави неща, които те радват - хубава книга, интересен филм, пазаруване за бебо, любими ястия и ще видиш как съвсем скоро ще гледаш по друг начин на нещата
.
Но и ако спра да спортувам, пак лошо, тогава казаха, че сЮФсем ще се обездвижа. Така, че по добре да ходя да подскачам, че това ми е на душа и сърце.
Благодаря