Надявам се да ме извините,че просто прелитам, но е неимоверно приятно да си говоря два пъти в деня с Хондурас
Чудесна страна, с чудесни хора, на котва за няколко дни там.Прегръщам ви всички, прекрасни!!

Чудесна страна, с чудесни хора, на котва за няколко дни там.
,
Днес се чух за добро утро с момчето и утре трябва да пристигнат там, дано да успеем да се видим 
Тайфата......наздраве бе
Навъртях 300 км с колата.
Е, е, те доста постудуваха-три месеца не бе Украйна, Литва, Канада, та сега им е много добре 

аз да взема да ви събудя, кО шИ каЙтИ
На мене също ми е неприятно, по това време да ходя и да пробвам и напълно те разбирам. Но преди седмица и нещо ходих уж да купя клин...ама красив клин със вид за да го нося със блузон. Е не немарих...обаче се нахендрих във едно магазинче където никога не съм влизала и все съм го подминавала. Нещо ме провокира да вляза и да хвърля едно очо...не съм и предполагала, че там ще има клин. Зяпам, зяпам...виждам една поличка хубава, втора хубава....че панталон....ама като не ми се пробва беееее
и както не ми се пробваше взех, че преодолях мързела въпреки студа. И накрая се сдобих със две поли и един панталон. Шито всичко това във РУсИтУ за една италианска фирма Лаура Незнам коя...не си спомням. Че и намаление имаше яко.
.А пък аз след обед съм на зъболекар
Трябваше предната седмица да ходя,но си отстъпих часа на сина ми.Като ходил да му заверяват книжката ,докторката видяла,че има малко кариесче(той до сега нямаше пломби из устата си),но подписала и казала,че ще го оправя като се върне .А до тогава ще минат 4-5 месеца,не знаеш какво ще се случи,море е.Защо изобщо БМФ им плаща на тези доктори по договор
Та отиде при нашата си докторка и за 20 мин беше готов - 40 лв.
. Вече дори нямам ресурс да се ядосвам и го ударирих на смях- обичам термина фрустрация, но да не ме упрекнат в преднамелено натягане на езика