Неуморно АВГУСТинче от скука вкъщи вика, навън от студ пък дзинзирика.-тема № 25

• 28 578
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Мариелка,специално за Алекс: http://www.youtube.com/watch?v=KMIxU5YQYBA   Heart Eyes

Данииии,един ден не писах и ме търсиш вече  Laughing

Определено са много разтапящи дечицата като станат такива гальовни  Two Hearts

# 721
Благодаря ви, миличка за хубавите думи и пожелания!
Алегория, дано СПА-то ви се отрази добре, а за откашлянето защо не даваш Тартефедрил, хомеопатично е а и откашля, давам на Павел, сега систъра ми е направила и едно сиропче от борови връхчета и то помага също.
Славенче, затова сме си заедно, да си отпуснеш душичката. Много ми е тъжно, когато на някои му се е случило нещо лошо и ако мога да помогна с нещо, винаги го правя.
Едно мамче сутринта дойде до вкъщи, тя е самичка с детенце и като ми обясни, че ципът на якето й се е скъсал й подарих едно мое, дадох й пуловери, обувки, дънки, миличката и тя няма на кой, а за бебчо на сестра й нададох дрешки, столче за кола, акт. гимнастика, да са живи и здрави.
Поли, стискаме палци много много и дано това умуване за правописа е съпътствано от желаните резултати.

Вчера на сестра ми най-добрата приятелка е родила момиченце, Хрисияна, 3600, 51см, да им е живо и здраво, че докато стане минаха през много трудни моменти, загубиха близначета инвитро забременяла, в 5-ия месец. Много късмет!

Мариелка как се смях на Алекс, като пее песничката по ваву тв, представям си какъв сладурчо. Спокойно, като се почувства сигурен, сам ще прояви желание да не го държиш.

Лиде, браво за витаминките за Макси, много хубаво!

# 722
  • Бургас
Абе я дай да понапиша още нещо  Mr. Green

Бисквитената торта стана чудна-с мъжа ми си я изядохме.А Марти го гоних цял ден,не поиска и да вкуси  Crossing Arms Днес направих тиквата с яйца и мляко-да видим дали ще я одобри като стане.

Пепе,честит рожден ден и от мен с малко закъснение  nbirthday

Хари,едно време имаше една поредица книги „Преживяно”,като в няколко от тях се разказваше за мюсюлманки в Близкия Изток.Потресаващо е ,че в 21 век все още има такива обичаи,но е факт  Cry
А предаването по БТВ не съм го гледала,но напоследък дават толкова тежки неща,че да ти се отще да гледаш ТВ.Затова един от любимите моменти в деня ми е като си лягам и Марти спи до мен-да погледна спокойното му личице,да хвана ръчичката му и да се почувствам щастлива,дори и нещо да ми е било криво.

Трейси,разбирам те напълно.Мартин самоинициативно спря да суче след 3-ия месец,много криво ми беше.

Славена,горе главата.Но и аз смятам,че ти трябва някаква промяна.Щом не ти я дават,трябва сама да я изискаш.Повярвай си,че можеш  Wink

Марги, Hug

Алегория,хубаво си направила за резервацията във Велинград-хем каляване,хем почивка.А лятото нали знаеш-трябва и море    welcome

Поли,понеделник е-кажи какво стана.Всички чакат  EFP

# 723
  • Sofia
Марги, най-силната прегръдка, която мога да ти дам  Hug  Hug  Hug Дано Господ винаги бди над дечицата ни!!!  Praynig  Praynig  Praynig

Фликс, много си права - каквото и да ми се е случило, откакто имам София на този свят, нищо друго не ме интересува. И ако всичко с нея е наред, значи и аз съм добре и съм щастлива и спокойна. Няма нещо, което може да ме разстрои до такава степен, че като погледна сладкото личице на дъщеря ми, да не се успокоя....  Heart Eyes Тя е моята сила и Чудото в живота ми, заради което дълго се борих, но най-накрая го имам до себе си! 

# 724
Привет на всички!
Ходих днес на лекар.Възпалено ми е цялото гърло - гълтача, трахеята - всичко.Ще си пия сегашните лекарства и новите, които ми предписаха и ще ми мине.
Марги, и аз те прегръщам много  Hug Hug Hug
Фликс, и аз знам,че нещо трябва да се промени.Обмислям сега какво да е то.
Алегория, забравих да ти пожелая пълноценна почивка във Велинград.Simple Smile
 А Валентин да ви кажа как ме целува - с облизване.  Joy Joy Като му кажа ела да цункаш мама и два изплезил език и почва да ме гъделичка по бузата с него...Много е сладък. Heart Eyes И батко си така целува.Само на татко му му дразни брадата и там не е повторил целувката. Laughing
МАриелка, певец ще става твоето слънчице. Hug
Любимата песен на Валентин е Палатка на трио БИК  Joy Joy ( Тия, които слушат поп фолк ще ме разберат) . Като почне да повтаря па-па и трябва да се сетя да му я пусна.Може да я слуша цял ден без да спре.
А тази baby tv на кой кабелен оператор е? Или е по цифрова телевизия?Не я намирам при нас... newsm78
Целувки и лека вечер на всички.Аз гледам филма по бтв и след малко ще приспивам малкия. Hug

# 725
  • Кърджали
Привет и от мен.
Тази вечер да имам свестне нет и да няма с ког ода си побъбря в скайпа...Ей това се вика късмет....
Свате, приятна почивка. Да ти се отрази добре и на Теди, та скоро да не се налага да пие гадорийки.
Поли, стискам едни силни палци...
Славенче,бързо оздравяване. Гадно е да имаш такива дни, в които да се чувстваш пренебрегнат.Но Алегория е права в едно, трябва да се опитваш да бъдеш силна, да очакваш по - хубавото. И на мен ми се е случвало, особено откак сме на село, да изпадам в едни черни дупки, но гледам бързо бързо да излизам от тях. Няма друг начин. Като ми дойде в повече си спомням едни думи на един мой приятел... И си повтарям, че винаги може да е и по - зле...
Като казах по - зле, не знам дали изобщо има смисъл да ви разказвам, ама ако знаете какво се случва тука два дена...  ooooh! Тържествено се заклех, скоро да не се оплаквам,че  ми е скучно...
Значи в събота седим с мъжлето и гледаме телевизия, беше късно...Чу се едно чукане от вратата, ама на пожар.А тук принципно врати не заключваме...Краси скочи да види какво става, то си е да се стресне човек. Излезнах и аз...Едно момиче ...То направо си беше влезнала... Уплашено започна да обяснява, че мъжа и искал да и направи нещо, абе ... Как да е, прибрахме я в къщи, Краси се опита да я успокои, да и обясни, че тук е в безопасност.Момичето направо беше неадакватно.Не говори, задаваш и въпроси, от 10 въпроса на един ти отговори нещо. Решихме, че мъжът и е посегнал, не е невъзможно.Отиде у тях да види какво става, звънна на кмета на селото, да дойде да види какво може да направи… Накрая момичето, съпруга и кмета тръгнаха по болници.
Как да е …. Снощи пак си седим. И случката отново се повтаря. Момичето пак дойде, повтаря, че мъжът и искал да и направи нещо, да я убие. Хайде пак отново я прибрахме. Момичето пак същото неадекватно, пак не отговаря на въпроси, или ако отговори на някой, то всеки път дава различен отговор.То били ходили на лекар снощи, то искали да я оставят в психиатрията, след пет минути – не искали. Накрая съвсем ни ошашави, като се изплаши от котето ни. То верно, ако си суеверен, си е малко страшно – черна котка да обикаля около теб.. Като скочи момичето…Обясняваме и, че котето е домашно, че си е наше, че детето си играе с него, не… Накрая вика, аз си тръгвам, те и тука ще ме намерят. Ха де… Краси пак отиде у тях с нея, изчакали да дойде линейка. Та подразбрал, че момичето е в някаква следродилна депресия, но не иска да си пие лекарствата, защото се страхувала, че мъжът и иска да я убие с тях… Мъжът и принципно не е читав човек, злоупотребява с алкохола, но Краси казваше, че точно тогава и грам не изглеждало да е пил…
Най – гадното е, че имат детенце, на един месец. Гледат го в една мизерия, най – жал ми става за него…Доколкото разбрах, преди време са имали още едно дете, но починало на годинка от някаква болест…
Кофти случка….
Краси днес цял ден ме пита, дали е идвала пак. Предупреди все пак да заключим вратите, то и да дойде – първо че у тях никой нищо не и прави, освен да я кара да си пие лекарствата…Поне това се вижда де…Второ и да и отворим, нищо не може да направим…
Та снощи си мислех, че колкото и да ни е трудно в последно време, трябва да сме благодарни за това, което имаме… И да се грижим един за друг..И да чукаме на дърво да нямаме подобни проблеми…

Съжалявам, не знам защо изобщо ви го разказах…
Иначе Кати е добре…. Дивее си с пълна сила, да има как и нощем  да е навън, ще е най – щастлива.

# 726
Свате - Именно!! Много ми хареса поуката ти! И малко ме хвана шубето - и за теб и за снахичката. Такива хорица с разклатена психика са си опасни!

Маги - почнах да пиша веднага след поста ти, но....незнам какво да кажа. Наистина едно силно гуш и от мен. Това за мен е огромен страх. Просто ми настръхва косата. Човек в такива моменти разбира колко малко му трябва да е щастлив.

Славенка - днес звучиш много по-ведро. Да ти кажа - при мен действа точно това. Незнам дали съм ти помогнала, но при мен само това действа, когато ми е кофти. Някой да ме сръчка, че съм мрънкало или нещо от сорта и аз "Кой аз ли" и веднага се вдигам на крака да докажа, че не е вярно. Бързо да се оправяте всички!

# 727
  • Кърджали
Какво да ти кажа, и мен леко си ме хвана  шубето снощи... Не заради друго, ами заради това, че Краси си е на работа... А ако случката се повтори, то ще е потретване, аз какво мога да направя... А не мога и да я изгоня...
Като казах, че си спомням думите на един приятел... Спомням си, че преди време се бях затръшкала  пред този приятел за нещо /сега ми се струва чак глупава причината, ма тогава .../. Той ми разказа за един негов разговор с някакъв възрастен човек, неук дядо от село... Та и момчето се е оплаквало, че му е трудно, че не знае какво да прави /имал е доста неприятен момент/ а дядото му е отвърнал само едно..."Абе синко, ти знаеш ли какво е онова нещо, дето никой лекар не ще да види?" Нашия мислил, мислил, не можгал да отговори.Та отговора на дядото бил "правата линия /на сърцето/...Тези думи съм ги запомнила, и често като ми е гадно си ги припомням...
Тия дни ми става нещо...Едно ми е уморено, все едно съм прекопала  всички ниви у селото. Два - три дена подред оставям Кати долу и се качвам още да спя... Това ми се е случвало само като бях бременна, ма не съм със сигурност.. 

# 728
Благодаря за прегръдките!
Както вече писах, че съм силна до толкова, че да мога да вървя напред и да се справям със всичко което ме очаква в бъдещето. Подобно нещо никога не се преживява и остава за винаги в душата и в съзнанието ни, но трябва да гледаме напред и то най вече в името на детето ни. За тези моменти съм, най благодарна на съпругът си и на семейството си,за подкрепата а тогава най много имах нужда аз от нея. И в този момент, не че съм се съмнявала някога, но тогава най-силно осъзнах колко се обичаме и колко сме силни, заедно ръка за ръка. Сега се наслаждавам с пълни шепи на прекрастното ни дете което Бог ни изпрати и се моля само живо и здраво да си ни е.

Славенче браво на твоя малък мъж, и на теб бързо оздравяване.

Александра мале какво сте преживели само, аз каквато съм страхлива щях да съм нон стоп заключена.

Pepejeаns много благородно от твоя страна, поздравявам те.

Хариелка и за мен така , няма нищо по важно от детето ми, а погледна ли го, все едно съм се преродила и се чувствам най-щастлива на света.

Мариелка браво на детенцето, може пък певец да стане, знае ли се.

Алегория да си изкарате много добре и да си починеш.

Лека нощ!

# 729
Само вижте колко е часа, а аз съм будна! Shocked Моето диване се събуди ревейки и не можах да го успокоя в леглото.Мъжа ми го взе и го занесе в другата стая уж да го успокои, а той се разиграл...И в резултата сега мъжа ми спи че е на работа утре,а аз кукуригам....А така ми се спи.....
Александра, направо ме стресна ти с твоя разказ.Дано това момиче се оправи и превъзмогне тоя гаден момен....Права си, най-важното е да сме здрави ние и децата ни пък другото вятър...
Чесно не знам какво да го правя като се събуди така по нощите...АН мен сърцето м испи, нито м исе играе, нито нищо...
Дано вие се наспите.

# 730
  • В друго измерение
Хайде и аз да се разпиша на последната страница! Simple Smile

Пепе - честит РД и от мен на патерици! Да си жива и здрава, все така позитивна, много радост и прекрасни моменти със семейството ти!

Марги - добре дошла, направо не мога да ти опиша какво изпитах, докато четях предпоследният ти постинг... Sad

Славенче
- както и преди съм казвала, горе главата. Заставам зад Алегория и Ганушка, малко по-ведро трябва да гледаш на живота и нещата. Хората усещат аурата ти, ако тя е негативна, те респективно се отнасят по такъв начин към теб. Спри да се впрягаш само какво еди си кой казал, направил и т.н. Дразнители и коментатори винаги ще има, номера е ти да се научиш да не им обръщаш внимание и да не се ядосваш. На мен хич не ми пука, такова перде съм, че гледам аз, мъжът ми и детето (най-вече) да сме добре, живи, здрави и нахранени, усмихвам се и така! Simple Smile

Трейси - шаловете слингове са най-удобни, както Поли е казала, могат да се носят по много начини. На ю тюб има доста видеа, които показват как. Прочетох за приятелката ти, жал ми стана, но не мога да се начудя как трето дете носи от този мъж...но предполагам и тя си има своите причини...

Фликс
- много ми е сладък Иш на снимката на аватара ти. Hug Много пораснал и разхубавен, едно малко, сладко човече! Simple Smile И на мен ми е много приятно вечер с детето, като заспи до мен, само я галя, целувам, тя милата спи, не се буди, защото знае, че съм аз и ме гушка, гушка...

Гануше
-  Hug юни-юли ще е, ще ти пиша на лични, много се надявам да стигна до Варна и да се запознаем. Прати ми, моля те снимка на моята любимка, а и на теб, нещо разбрах май си руса Simple Smile  Hug Wink

Лиде
- не мога да ти опиша колко много се радвам за Макси!!!!!!!  Hug И за ходенето, и за пиенето на сокчета! Непременно искам да видя видео на ходещи крачета! За прощъпулникът - когато аз се ровех, пишеше, че най-добрите дни са вторник и неделя...мисля, че така беше. Много ми е мъчно за теб, на какъв огън се печеш, не е истина, нищо чудно, че лимфните ти възли са се възпалили! Hug Но пък чувството ти за хумор остава impeccable Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Поли - какво стана, позитивен ли е теста? Simple Smile Айде, казвай, че ми побеляха палците от стискане!

Дани - много си готина, страхотни снимки, купон и т.н. Мерси, че ги сложи и тук! Това всички жени на Обзор накуп ли са? Simple Smile Simple Smile

Мариелче
-много се радвам, че сте оздравяли!  Hug Много ми стана смешно за пеенето на Алекс, представям си го колко е сладък!

На Ивуша бисерите не съм чела отдавна, къде ли е?

Александра - много тъжна история разказа...аз по принцип се заключвам и не отварям на  непознати.

С тия бутер банички така ме раздразнихте, че сега се чудя какво да правя. И аз преди в Бг много правех, но тук май не съм виждала бутер тесто...Хайде, приятна седмица, с усмивки и положителни емоции! До скоро!

П.С. Ооо да, и едни страхотно хубави снимки на Трейси видях! Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 05:17 от -‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-

# 731
  • На плажа
Никой не е писа все още Shocked да няма нова тема и аз да си пиша тук  newsm78
Амбишъс почти всички жени Mr. Green
Александра много ми стана мъчно за тази женица и най-вече за детенцето и.Не ,че то разбира сега какво става,ама все си представям лош край за жената Confused да не ме чуе дявола,дано да се оправи Praynig
Полиииииии къде си бе жена  Grinning
Марги прегръдки и от мен  Hug Наистина не мога да си представя,как се преодолява такава трагедия.Късметлиика си с такова семейство Peace
Славенче да не е от лекарствата ,някакъв страничен ефект,това будуване newsm78 На Ники като започнах да му давам сироп Димекс го превъзбуждаше и две вечери ми се кокореше по нощите.Добре,че не ставаше ами си лежеше само.Та започнах да го давам до 3-4 часа максимум и всичко се нормализира  Peace
Днес при нас не спира да вали сняг,още от снощи.Обачи Ники не се търпи в къщи цял ден и страх не страх...опаковах го,сложих дебелия чувал и дъждобрана и бегом до кухнята,после на пазар и се прибрахме.Бузките му бяха топлички,както и крачетата,а навън си е –2 градуса  cold

# 732
Дани, той е вече добре и лекарства не пие.Нещо се стресна явно,но не можах да го успокоя.Сега спи и ще използвам да свърша нещо в кухнята,че е много студено там за него...

# 733
  • София
  Здравейте,мами,
  включвам се набързо докато Ники още спи.Тя е по-добре уж,но от вчера пак започна да кашля.Вярно,че и спрях и инахалациите.Та в петък ходих до личната на контролен,бележка на врата,че  няма.Снощи с мъжо пак ходихме-имаше 100 човека.Почакахме 1 час,но като видяхме,че няма да успее да види всички си тръгнахме. Crossing ArmsДнес сутринта пак отидохме,вече се бях настройла да чакам 2 часа-е,нямаше никой  Shocked и минахме точно за 10 минути.Гърлото й е  още малко червено,но поне ще спрем АБ вече.Започвам да й давам Изопринозин като имуностимулант.Аз съм го пила преди няколко години,защото имах ужасен здравословен проблем,от който се лекувах близо 5 месеца безуспешно и тогава наистина много ми помогна.

Марги,много тъжно ми стана като прочетох през какво сте минали.Не знам аз дали бих го преживяла. Cry Колкото и грозно да звучи,може и да е по-дибре,че е станало така.За мен няма нищо по-тъжно и лошо от това да отглеждаш дете с увреждане. Важното е,че сега детенцето ти е живо и здраво!

Леле,Александра,това което ви се  е случило е като от някакъв филм. ShockedКакви ужасии стават....Дано да не идва у вас отново. Rolling Eyes

Това е засега от нас.До скоро!

# 734
Здраво! Изпратихме гостите и лудницата с майсторите моментално пак е на 6. Иначе бяхме на СПА в 'нашия' си хотел във Велинград (в който си ходим всяка година откакто се оженихме Simple Smile ). Макар само за ден и половина, беше страхотно!  Heart Eyes Чужденците много се накефиха. После се разходихме и в Пловдив. Милата бразилка искаше сняг, ама беше забравила, че той върви със зима и Joy и постоянно дзиндзирикаше.

И аз много ревах на Бтв репортерите в неделя (точно като бяхме на почивката). По принцип гледам да избягвам такива предавания, защот психически не издържам, но ... гледах го и ... не ми се коментира.

В тази връзка, МарГито, мила... какво да кажа. Само много много много  Hug и наистина е прекрасно, че Господ ви е дарил с друго здраво, невероятно детенце!  Hug

Славенка, наистина винаги звучиш много отчаяна от живота и това е ужасно тъжно. Sad Страшно ми е мъчно за теб, но отдавна вече не знам какво да казвам, как бих могла да те успокоя или пък посъветвам и за това просто премълчавам. Sad Но май или трябва да промениш нещо кардинално или просто наистина някак да се опиташ да промениш нагласата си към живота. Hug

Дани, страхотно сте си изкарали, браво!МАле, наистина не мога да си пердставя какво е да си на купон със 100жени.  #Crazy Joy

Александра, леле леле, това човек като изтрещи е много страшно нещо! Sad Егати случката, точно все едно чета сценарий на филм!

Фликс, ама наистина нещо ме игорваш.  newsm78 Последно питах тортата все пак за вас или за детенце я прави? Не за друго, а ако е за Марти исках да питам как си я направила.

Алегорийке, ехаа все пак и вие на СПА, наааай-накрая!  Grinning Не разбрах в кой хотел и в цената има и масажи ли включени? Хайде ще пишеш подробности на скайп. Супер, че ще сте с Теди. Аз определено следващия път си взимам и Андреа.  Whistling Би било страхотно разнообразие за нея! А и страшноп ми липсва, дори и ден да не сме заедно.  Heart Eyes  Hug

Нещо ми се губи Смайлчетоnewsm78

Хубава вечер на всички!

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 17:19 от Бърборанка

Общи условия

Активация на акаунт