Данииии,един ден не писах и ме търсиш вече
Определено са много разтапящи дечицата като станат такива гальовни

Днес направих тиквата с яйца и мляко-да видим дали ще я одобри като стане.

Дано Господ винаги бди над дечицата ни!!!

Тя е моята сила и Чудото в живота ми, заради което дълго се борих, но най-накрая го имам до себе си!

Като му кажа ела да цункаш мама и два изплезил език и почва да ме гъделичка по бузата с него...Много е сладък.
И батко си така целува.Само на татко му му дразни брадата и там не е повторил целувката. 
( Тия, които слушат поп фолк ще ме разберат) . Като почне да повтаря па-па и трябва да се сетя да му я пусна.Може да я слуша цял ден без да спре.
Тържествено се заклех, скоро да не се оплаквам,че ми е скучно... 

Много пораснал и разхубавен, едно малко, сладко човече!
И на мен ми е много приятно вечер с детето, като заспи до мен, само я галя, целувам, тя милата спи, не се буди, защото знае, че съм аз и ме гушка, гушка...
юни-юли ще е, ще ти пиша на лични, много се надявам да стигна до Варна и да се запознаем. Прати ми, моля те снимка на моята любимка, а и на теб, нещо разбрах май си руса

И за ходенето, и за пиенето на сокчета! Непременно искам да видя видео на ходещи крачета! За прощъпулникът - когато аз се ровех, пишеше, че най-добрите дни са вторник и неделя...мисля, че така беше. Много ми е мъчно за теб, на какъв огън се печеш, не е истина, нищо чудно, че лимфните ти възли са се възпалили!
Но пък чувството ти за хумор остава impeccable

Айде, казвай, че ми побеляха палците от стискане!

Много ми стана смешно за пеенето на Алекс, представям си го колко е сладък!

Наистина не мога да си представя,как се преодолява такава трагедия.Късметлиика си с такова семейство 
На Ники като започнах да му давам сироп Димекс го превъзбуждаше и две вечери ми се кокореше по нощите.Добре,че не ставаше ами си лежеше само.Та започнах да го давам до 3-4 часа максимум и всичко се нормализира 
Днес сутринта пак отидохме,вече се бях настройла да чакам 2 часа-е,нямаше никой
Колкото и грозно да звучи,може и да е по-дибре,че е станало така.За мен няма нищо по-тъжно и лошо от това да отглеждаш дете с увреждане. Важното е,че сега детенцето ти е живо и здраво!
). Макар само за ден и половина, беше страхотно!
Чужденците много се накефиха. После се разходихме и в Пловдив. Милата бразилка искаше сняг, ама беше забравила, че той върви със зима и
и постоянно дзиндзирикаше.
и наистина е прекрасно, че Господ ви е дарил с друго здраво, невероятно детенце! 
Страшно ми е мъчно за теб, но отдавна вече не знам какво да казвам, как бих могла да те успокоя или пък посъветвам и за това просто премълчавам.
Но май или трябва да промениш нещо кардинално или просто наистина някак да се опиташ да промениш нагласата си към живота. 

Егати случката, точно все едно чета сценарий на филм!
Последно питах тортата все пак за вас или за детенце я прави? Не за друго, а ако е за Марти исках да питам как си я направила.
Не разбрах в кой хотел и в цената има и масажи ли включени? Хайде ще пишеш подробности на скайп. Супер, че ще сте с Теди. Аз определено следващия път си взимам и Андреа.
Би било страхотно разнообразие за нея! А и страшноп ми липсва, дори и ден да не сме заедно.