Михаела - едно здраво и смело дете се прибира у дома!

• 21 687
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
Бижу, във фирмата в която работим ( няма да я споменавам ) работят много хора. Мисля, че доста от тях биха имали желание да подпомогнат малката Михаелка и нейното семейство. Почти съм сигурна обаче че не знаят, за набирането на средства. Предлагам да помислим как да стане това.

# 76
Rose red, това касае наша вътрешнофирмена организация и снощи говорих с човек от см.А по този въпрос. Мъжът ти е в Г, аз поемам В, някой от вас да вземе редовната и така ще информираме всички.  Peace
Онзи ден колежка разпечата съобщения и раздаде по цехове, така че вече всички знаят. Освен това на оперативка са уведомени началник-цеховете, а те са информирали своите хора.
От тук нататък нещата вече не зависят от незнание. Но да, трябва да стиковаме организацията при нас, за да е максимално ефективна. Hug

За едно си права. Sad Не можем да накараме насила всички да се включат, защото това зависи от човека. Надявам се, че повечето от колегите ни са Хора.

# 77
Бижу,наистина има ваши колеги които не знаят за събирането на средства.Съпругът ми каза,че би било хубаво да се разлепят още листовки,защото вчера е говорил с хора които не знаят за акцията.

# 78
Добре, ще напиша още съобщения и ще раздам по всички работни места! Утре съм на работа и няма да мога(събота е и само една смяна е на работа, за тези които се чудят защо да не може, щом съм на работа, а смяната ще уведомя лично), но в понеделник ще напиша, и ще разпечатам в Офис1, защото принтера ми у дома не се ползва.

Да обясня сега за PayPal:

Има два начина за плащане - обща и personal. Когато се отиде на бутон send money, се пише имейла до който се изпраща сумата. Под него има още два бутона, натиска се PERSONAL, там се чекира AS A GIFT. Така таксата е минимална за изпращащата страна, а получателя получава цялата изпратена сума.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 16:48 от Бижy

# 79
Бижу, за нашата централа мисля че няма проблем.  Мисълта ми беше за колегите от другите централи, как да се информират и тях. Все пак фирмата е една. Предлагам в понеделник на всички райони и в управлението по факса да се изпрати това съобщение. Може  и там да съберат някаква сума. Съгласни ли сте с това предложение. Ако да, аз ще ги пратя.

# 80
Разбира се! Hug

# 81
  • Canada
Бижу, преведох малко пари през PayPal - обяснението ти много ми помогна! Таксата наистина е смешно малка.
Дано да минава всичко бързо и мама и тате да се радват отново на своята принцеса с двете очички - звездички!

# 82
rosist, току що ги видях мила! Благодаря ти! Heart Eyes Hug

А в момента правим с помощта на newli Premium account в PayPal, за да мога да прехвърлям повече от 500Е месечно, дай Боже да се събират. Praynig

# 83
Копирам съобщенията на дарителите, които са превели пари в PayPal за лечението на Михаела:

Mili hora, gore glavata. Кoleda e i chudesa se sluchvat! Spokoini praznici i mnogo zdrave!

Zdraveite, Bih iskala i az da pomogna s neshto. Parite ne sa mnogo, no sa ot surce. Dano uspeete da suberete neobhodimite sredstva!!!

Za malkata Mihaela, Bog da q pazi i suvsem skoro da napulno zdravi4ka!

Dano deteto se opravi. Pozdravi ot Montreal!

Здрасти, аз съм Бамбиномио от форум бг мама. Изпаращам малка сума за сега,ще пусна разни неща за продаване в ибеи и се надявам да мога да изпратя още една малка сума скоро. Имам бебе на 5 месеца и не мога да си представя дори какво трябва да изживее малката душичка. Моля се с цялото си сърце и душа!

Благодаря ви, мили момичета, за това, че въпреки толкова далече, в другия край на света, имахте добрината да отделите от собствените си средства за лечението на едно мъничко детенце, което е подложено на голямо изпитание и за да помогнете на нейните родители!
Heart Eyes Hug  bouquet

# 84
Преди малко получих превод от 100Е в PayPal! Благодаря, благодаря, благодаря! Hug  bouquet

# 85
Здравей Бижу!
Б смяна също са се организирали и доколкото разбрах повечето колеги ще се включат кой с колкото може.
Бижу,предстои банкет на цялата фирма-от всички централи и дирекцията.Защо не организирате събиране на средства и на самия банкет?Знам,че може би ще бъде малко грубо(хората са отишли да се веселят),но пък така повече хора ще разберат и ще могат да се включат.Не знам колко добър манипулатор си oops,но това е едно добро място да се извлече максимална помощ от дирекцията.Нали все пак са шефове? smile3508
А на този банкет ще има колеги и от другите централи-това е чудесен шанс да се разбере за акцията.

# 86
Бижу,предстои банкет на цялата фирма-от всички централи и дирекцията.Защо не организирате събиране на средства и на самия банкет?Знам,че може би ще бъде малко грубо(хората са отишли да се веселят),но пък така повече хора ще разберат и ще могат да се включат.Не знам колко добър манипулатор си oops,но това е едно добро място да се извлече максимална помощ от дирекцията.Нали все пак са шефове? smile3508
А на този банкет ще има колеги и от другите централи-това е чудесен шанс да се разбере за акцията.
Няма да ходя на това събитие,  на 23-ти съм нощна смяна... Ще видим кой ще ходи, аз също се сетих за това.

Забравих да кажа, че в магазина, където работи сина ми, не са му разрешили да сложи кутия за средства. Sad

# 87
Здравейте! Hug
Преди малко говорих с родителите на Мишето. Малката вчера е била на преглед в болницата и Проф.Пеер категорично отхвърля възможността за лечение с брахитерапия поради неприятния факт, че образуванията в дясното око са четири, а не едно, което са видяли при прегледа с пълна упойка. Тази терапия се прилага единствено, ако ретинобластомът е един Sad На нашето детенце са открили четири. Само за три дни в болницата са платени 5000Е... - прегледа, операцията за поставяне на порта(централният източник, през който се извършват вливанията), хоспитализацията за един ден в болницата и самата химиотерапия.
Това, от което всички се страхувахме, че цената ще се окаже съвсем друга, се случи. Cry

# 88
Какво предлагат сега лекарите като терапия? Операция или нещо друго? Колкото и да са парите, ще се съберат, само да предложат какво лечение изискват тези образувания.

# 89
За сега предлагат само химиотерапия. Ще бъдат направени на първо време 3 вливания през 28 дни, като през това време детето ще бъде следено за общото му състояние. След третото вливане ще бъде подложена на обстоен преглед, за да установят как се повлияват образуванията. Ако се наложи ще има още вливания. Sad

Общи условия

Активация на акаунт