Castle

• 63 781
  • 678
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
А аз се чудя кой всъщност ги е писал тия книги Simple Smile

# 121
неофициално се предполага че е Tom Straw, може и други предположения да има, но не съм видяла...единствената подсказка от издателството е, че се е появявал в сериала и така са го навързали. Навсякъде обаче- даже и в Амазон си е Касъл автор, а Нейтън си ходи на автографски сбирки в книжарниците Peace

# 122
  • Пловдив
Е, анджък де, аз четох разсъжденията на феновете. Ама черно на бяло - нищо Simple Smile

# 123
  • Разпиляна във въображението
Стана ми много интересно на щанда. Все едно бях в сериала Laughing

# 124
  • Срещу планината:)
Ама то реално и книги ли има?

# 125

Мда, но за Ники Хийт от Ричард Касъл. Със снимката на актьора на гърба Laughing и преставяне. Хвърлих един поглед, но Ники си сътрудничи май с журналист.

# 126
  • Пловдив
Аз на български имам "Жега" . Мисля и другите ще издадат.

# 127
Мириел, аз по принцип съм повече фен на книги отколкото на филми и просто немога да си представя щом филма толкова ме впечатлява, книгата как ще ме отнесе Laughing а то в Бг мисля само първата е издадена? Heat Wave предполагам, щото много скоро разбрах че са ги пуснали в Хеликон. Може след празниците, като няма толкова много хора по магазините да се навия да обиколя, че с детенце не ми се блъска по бацило-събиращи помещения Laughing та да поразгърна и аз да видя дали ще ми хареса как звучи Embarassed другия вариант е да изчакам още някой месец да заредят в библиотеката Blush

# 128
Аз я гледах в Кауфланд, в магазинче за сладки неща, списания, книги и цигари, но извън касите, но в същата сграда /ама че го обясних Embarassed/

# 129

Мда, но за Ники Хийт от Ричард Касъл. Със снимката на актьора на гърба Laughing и преставяне. Хвърлих един поглед, но Ники си сътрудничи май с журналист.

журналист е да Laughing

# 130
Мириел, сещам се за къде говориш- пишем едновременно, затова няма да се редактирам, че ще си изтървем мисълта...въобще не се сетих че и по Пикадили и Карфур сигурно ще я има...въх, книга не съм купувала откак бях студентка- и то купувах учебници Laughing от тогаз намразих да давам пари за книги, щото като ги прочета и само бърша прахоляци или ги раздавам и забравям да си ги прибера hahaha най- ми е хубаво на библиотека, ама пък като нищо да се изкуша за Касъл...

ПП а той е отзад, защото е абсолютно реалистично пресъздадено, макар да си казва, че няма нищо общо с писаното, той си ходи на представяния и тн, аз май казах вече...

# 131
  • Срещу планината:)
Ще проверя като посетим Панаира на книгата -ще преценя дали си заслужава да я купя Simple Smile

# 132
айде народе, докато Нейтън си почива коледно, фъргайте по един глас за него ей тука на: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692309.0

# 133
  • Варна
дайте да гласуваме и за People's Choice Awards ,там поне ще спечели награда човека  Mr. Green

http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp

Категориите в които Касъл е номиниран:
Favourite TV Crime Drama - Castle
Favourite Dramatic TV Actor - Nathan Fillion
Favourite Dramatic TV Actress - Stana Katic

не се изисква регистрация,просто цъкаш,може да се гласува многократно!  bowuu

# 134
  • Варна
гледам за книгите говорите - хубави са,чела съм 3 от тях,на английски поне много хубаво са написани,не знам нашите дали са ги превели хубаво  Laughing сега трябва да си намеря четвъртата в нета,не ми се чака за превод,нямам търпение  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт