Castle

• 63 721
  • 678
  •   1
Отговори
# 675

Да сега видях. Мой пропуск. След като видях как умират и двамата и взех да превъртам  Joy

# 676
Не бях изгледала последните 3 епизода и чак сега през отпуската ги изтеглих.  Embarassed  
Тъжно ми е, че няма да има повече, щеше да е хубаво още един сезон да направят, макар че добре свърши сериала-разплетоха мистерията около Локсат (наистина не очаквах това да е Локсат Shocked ), наредиха се нещата.  Наистина ми хареса! Simple Smile Вярно, че финалната сцена беше като закърпена към останалото, някак си много набързо го показаха, но пък какъв хубав край! Позитивен! Simple Smile

Досега не бях харесвала толкова сериал от този тип. Онзи с Хорейшио не можах да го изтърпя и след няколко серии го зарязах, същото и с други подобни сериали, но този го чаках с нетърпение! Едва дочаквах новите епизоди да ги качат и да ги изгледам!  Grinning  Всеки сезон градеше и градеше историята и (поне за мен) ставаше все по-интересно! Сега ми е толкова тъжно, че няма да има повече Касъл, когото да гледам с удоволствие-Нейтън Филиън е толкова надарен актьор, вдъхна живот на един интересен герой, но така, както го изигра, действително остава запомнящ се герой!
Другите герои също ми бяха интересни. Дъщеричката на Кевин колко е пораснала! Кога беше, когато се роди, и в сериала го показаха.
Хейли също, макар да я видяхме само в един сезон, и тя изгради силен образ!
Ще ми липсват рижавите глави Laughing на Марта и  Алексис!
Оле, в момента чувстам такава празнина, сериала наистина много ще ми липсва! Blush
Явно често ще си пускам по някоя серия  Grinning

П.П.: Ще ме извините, че написах такъв сантиментален коментар, обаче... рядко харесвам сериали, и то дотолкова, че да стана такъв запален фен на сериала, че просто не можех да мина с 1-2 изречения. Mr. Green

# 677
Харесвам сериала много, с нетърпение изгледах последните епизоди, преди няколко дни намерих време, но останах разочарована от края.

Снимката в замунда от където теглих сериите е с Касъл, Бекет и бебе...много сладка снимка. Та до края на сериала, чаках ли чаках...Бекет да каже, че е бременна, да я видим с корем, Касъл как се притеснява, обгрижва я, не и дава нищо да прави, само да си почива...емоцията от раждането...щастливите родители след раждането при виждането на детенцето си...и евентуално после можеше покажат кадъра след 7 години, където имат още 2,3 общи деца...

А така не ми хареса изобщо...изпозастреляха се, стиснаха се за ръце... след 7 години маса с деца и щастливи хора и финални надписи... аз също отначало се зачудих сън ли е, мечта ли е, реалност ли е...

Жалко че няма да има 9 сезон...макар че то какво повече да покажат...Касъл и Бекет се разделяха, събираха, живяха заедно, отделно, криха връзката си, работиха заедно, отделно, спасяваха се един друг, имаха тайни един от друг, ожениха се... и сега като показаха последната сцена набързо вече родени и поотраснали децата...та съвсем няма какво ново да покажат в отношенията помежду им...

# 678
Е, можеха да разбулят мистерията около изчезването на Касъл и защо точно Кейт ще умре, ако Касъл си спомни. В още един сезон можеше това да се разбере и да покажат грижите на Касъл за бременната Кейт, както ти си го описала. Точно още един сезон беше необходим за край на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт