Castle

• 63 738
  • 678
  •   1
Отговори
# 660
Ами например тук: http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/castle-canceled-eight-seasons-891313
Като напишеш в Гугъл Castle is canceled, излизат много източници с новината отпреди няколо часа.  Peace
Мисля, че още няма официално съобщение от телевизията, но и гост-актьор го съобщава на фейсбук страницата си - https://www.facebook.com/officialgillesmarini/?fref=nf
В един от сайтовете четох, че ABC и CBS имат нови шефове и в момента се правят сериозни промени в програмната им схема. На друго място пък пишеха, че CBS прави бюджетни промени и договорът на Стана е прекратен, заради тях. Тя нали май се води и продуцент на сериала? Та в началото са мислили да го продължат без нея, но след рязката реакция на феновете, са решили да го прекратят. Финалът щял да бъде отворен, точно с цел евентуално продължение. Поне така пише.
Също ще прекратяват и Нешвил.

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 09:56 от Смърфиетка

# 661
  • Be realistic - plan for a miracle.
За Nashville вече ми се реве, честно...  Sad Tired Най-най-най-любимия ми сериал към момента...

Castle му е време, особено ако се маха Стана не мисля, че има какво и накъде да развият. Точно дни преди да излезе официално, че го спират,си мислех, че ще е адски тъпо да я убият героинята, само и само за да продължи още сезон или два...

# 662
Вече не знам как да реагирам Sad Как ще спират и Nashville?! Там има още толкова много от историята, което да се развива!  При Castle също.

# 663
  • Be realistic - plan for a miracle.
За Nashville има слаба надежда, че ще го "предлагат" за закупуване на други ТВ мрежи/компании. Ето инфо. Съгласна съм, че има какво да се развие още, а и музиката... МУЗИКАТА, баси не знам как ще живея без нея, честно  Crossing Arms Tired

# 664
Ако е някакво успокоение, все още няма официално потвърждение от телевизията! Peace
За мен лично, "Касъл" без Бекет няма да е същото и не бих го гледала, особено пък и ако убият Бекет... Последните три серии не съм ги гледала, чакат да ми се освободи малко време. Може пък и да са само слухове, да видят реакцията на зрителите? newsm78 Разбрали са каква е, ако няма Бекет, сега да видят каква ще е, ако въобще няма сериал.  Wink

# 665
О, да-каква музика само! Досега не бях слушала кънтри, но няма песен от сериала, която да не ми е харесала!

# 666
  • Вестерос
Ама как така и Касъл и Нашвил, айде Касъл ок, ама Нашвил??????  #Cussing out #Cussing out

# 667
Ето тук са датите, на които телевизиите ще обявят официлно програмите си за следващия сезон:

During Upfronts Week, the broadcast networks take turns announcing and touting their shows and stars for the fall and midseason. NBC and Fox are up first, delivering their respective morning and afternoon presentations on Monday, May 16, followed by ABC (on Tuesday, May 17), CBS (Wednesday, May 18) and The CW (Thursday, May 19).

Дотогава всичко ще бъде само слухове.  Wink

# 668
  • UK
Не са само слухове, потвърдени са си, на тези дати обявяват програмните схеми, но всичко, излязло досега като подновявания и прекратявания си е реално и потвърдено, никакви слухове не са.

# 669
  • Вестерос
Гледахте ли???  Heart Eyes Heart Eyes Много хубава край. Личи си , че са добавили обаче последната минута като са разбрали, че са прекратени,че иначе преди това като видях "края" и изпаднах в шок как може така да свърши

# 670
  • Свищов
И на мен ми се видя като пришито допълнително, но ме радва...Е, четох, че са имали 2 варианта за край, добре че са сложили този, че предходната сцена беше майко, мила. Любим сериал, но не съжалявам, че свърши. Доста голяма боза стана напоследък.

# 671
  • Вестерос
На мен си ми харесваше дори и боза.

# 672
  • Свищов
Е, и аз гледах редовно...но просто не бих гледала последните 2 сезона повторно...за разлика от първите...

# 673
А аз що си мисля, че умряха и двамата и това там с щастливото семейство с децата си беше като сън направено или мечта?  newsm78

Касъл ми беше един от любимите сериали за гледане. От първи епизод на първи сезон ме грабна и го теглех веднага след като го качат всяка седмица. Много тъп край с това двойно убийство..... А това за мен последното с децата край масата си беше сън/мечта.

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 23:35 от Caballero

# 674
  • Вестерос
Пишеше след 7 години

Общи условия

Активация на акаунт