Castle

• 63 732
  • 678
  •   1
Отговори
# 645
Хееей, някой все още да гледа сериала?!
Аз си го гледам редовно Laughing
Добре, след като Стана може да напусне сериала, явно Хейли ще я замести като главната женска фигура. Гадното е, че историята с Касъл ще се наруши, а аз много мразя такива неща Laughing, но, учудващо защо, нямам против.
Между другото името на актрисата, която играе Хейли, е Токс. Много странно име Rolling Eyes

# 646
  • Вестерос
Гледам го аз  Sunglasses

# 647
Вярно ли е, че Стана Катич и Нейтън Филиън се мразели? Малко не ми се вярва чак да се мразят, като съм гледала bloopers на предни сезони, голяма забава пада по време на снимките. А и филма е лежерен и комедиен и отстрани изглежда, че актьорите каквито са във филма, такива са и в живота, и никога не бих предположила, че Кейт и Ричард не се понасят.

# 648
  • Вестерос
За мразене не знам, ама четох,,че се скарали.

# 649
Това, което аз знам са по-скоро клюки, но да-наистина се карат от доста време. Имали са връзка (която и до днес не я потвърждават, но е публична тайна). Нейтън доста се е застъпил за нея, тя да получи ролята на Кейт Бекет. Следва романс, който не завършва много добре, но на снимки се държат добре един с друг без да се отбягват, но пък точно в последните сезони връзката между Касъл и Бекет стана и интимна, а по това време те вече са били разделени и снимането на тези сцени е било неловко за тях. Но пък нали са добри актьори, винаги играят, дори и да не снимат, дори и да е в bloopers. 
Сега пак казвам, че това е четено в разни клюкарски статии, но пък покрай клюката е и истината.  Peace

# 650
  • Be realistic - plan for a miracle.
Нейтън Филиън си пада малко diva Wink От много време се говори, че има проблем с количеството време, отделено на епизод съответно на Касъл и Бекет - стигал дотам , че броял кадрите и вдигал скандал, ако нейните са повече. Има и една доста известна негова реплика, която обиколи интернет преди време - “The show is called Castle, not Beckett” - точно заради екранното време.
Като цяло в тези среди се знае, че той прави драма за такива неща. Оттам нататък е нормално да се развалят отношенията - най-малкото не е колегиално.

# 651
  • Вестерос
Не знаех, че е такъв, а много го харесвам  Laughing

# 652
И аз много го харесвам, страхотен актьор е, но нали за сметка на таланта трябва да дойде и нещо негативно Peace Не знаех, че бил толкова заядлив, но пък колко жени смени-щом като една не може да задържи, това е ясен показател, че не е лесен характер.

# 653
  • Вестерос
Кои е сменил?

# 654
След Стана беше с 3-4 официално, а имаше и няколко, за които не е потвърдено.  Сега е с някаква бивша на Клуни.
Виж тук, ако искаш, но не всички връзки са вписани

http://m.whosdatedwho.com/dating/nathan-fillion

# 655
  • Вестерос
Не знаех, че е бил със Стана , че и 3 години ехааа а има ли деца? Аз го харесвам откакто игра в сериала Mis Match  с Алисия Силвърстоун, после във Файрфлай ме спечели

# 656
Не, няма деца. Вече е на 46г., но явно ергенския живот е по-сладък. Пък може и да няма късмет човека, но като гледам какви ги подбира ooooh! Сегашната му е на неговата възраст; в днешно време може и на тази възраст да родиш де, но...не е същото. Аз искам няколко малки Касълчета да има Laughing
Със Стана май беше on-and-off връзката, та въпреки че е била 3 години, май не беше сериозна.

# 657
  • Вестерос
За мен си ходят визуално, жалко

# 658
Новината от последните часове е, че Касъл е прекратен тоест няма да има 9-ти сезон.

# 659
Новината от последните часове е, че Касъл е прекратен тоест няма да има 9-ти сезон.
Shocked невъзможно. Откъде е информацията?

Общи условия

Активация на акаунт