С прежди зимни се захващаме, плетки коледни подхващаме

• 129 706
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
На това му се вика претенции Peace Учудвам се искрено как може да не харесат тези шапки Rolling Eyes
Много хубави неща видях  bouquet И пак не запомних кое на кого е, че бях изтървала доста страници назад Embarassed

# 526

А по Коледа моите шапки всички се харесаха,с изключение на свеки,която все много е претенциозна  Mr. Green И явно ще остане захвърлена в някой ъгъл  Crossing Arms http://elizabethmartin.snimka.bg/children/pletkite-na-mama.543306.21832403.big#  

Ако шапката е снимана на твоята глава, съвет от мен - носи си я, че ти стои много добре  Peace

Кати - не е само при теб това положение. Аз дето се похвалих, че големия ми син си харесва и си носи шапката/явно не е искал да ме обиди и сигурно като излезе от нас си я е свалял   Joy /, да уточня, че вече шапката е на малкия. Добре, че той завалията поне носи всичко, дето му изплета и се радва даже  Laughing  - все още.

maxell - сладка туника си спретнала за приятелката ти.

# 527
SunshineMery, аз затова се въздържам да плета на свеки. Важното е, че моят мъж ми харесва всичко, което направя!  Flutter Изплетох му преди време два пуловера - един черен и един винено червен, но те се разтегнаха още след второто пране. Черният го разплетох, добавих един кат от тази тънката прежда ИНА и го изплетох отново. Стана страхотен и не е мръднал. За винения все не намирам време да отида да взема прежда  Embarassed и преди няколко дни ме пита кога ще му оправя пуловера...  Whistling Май ще трябва да си поръчам да ми доставят накрая и това е... Naughty
zoo , благодаря! Чакам я тези дни да дойде да си я вземе и ще я снимам като я пробва... Hug

# 528
zoo ,мерси,моята глава е на снимката  Blush Ама е дадена вече за подарък,жалко за старанието ми,ама то така...когато най се старая да направя нещо,все не се харесва Confused
maxell_m ,чудесно е,че поне мъжа ти оценява по достойнство нещата,които правиш с толкова старание и любов Heart Eyes Моя изобщо не харесва плетени неща и откакто се захванах да плета тотално отказва да му направя каквото и да е  Naughty  Затова пък детенце си харесва нещата и си ги носи с радост Wink Аз също си харесвам почти всичко и продължавам смело напред сред всички вас да събирам опит и прекрасни идеи  Hug  bouquet
О,и туниката ти е страхотна Hug Пропуснах да отбележа Embarassed Предполагам,че и гривната ще стане супер Wink

# 529
Кати АБВ шапката е много хубава и е доста трудоемка като гледам, жалко че е останала недооценена. Аз може ли да помоля за някаква схема или обяснение на страната, която не е ентерлак
И аз най-накрая разнищих този английски ластик в два цвята Мислех да оплета цял шал така, но толкова трудоемко ми се стори, че се отказах. Ще го плета на една кука кято е готово ще покажа

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 00:09 от Raq_

# 530
Здравейте мили плетачки smile3525Страхотни сте майсторки  smile3501 261uuРедовно ви следя във форума, но не плета много . Имам една молба към вас, ако някой има модели на бебешки терлички или на пелена моля да ми изпратите линк. Благодаря предварително  love001

# 531
# 532
  • София

Последното нещо за новогодишен подарък тази година - мьобиусов шал:

Мн. ми харесва двуцветният шал, ще взема да направя някой път...

Обяснението на не-ентерлаковата част на шапката е просто - ластик 2X2, който, обаче, на всеки кръг се разминава с 1 бримка. Но по някое време ми се стори твърде тясно, та увеличих по бримка м/у всеки 2 и известно време вървеше като 3X3.

# 533
Кати благодаря ти на теория ми стана ясно остава да го докарам и на практика като се хвана  Laughing

# 534
Една шапка между другото, от остатъци от преждите.

# 535
  • София
Мн. ми харесва спиралите.

# 536
Здравейте  Grinning  Може ли някой да преведе това https://docs.google.com/Doc?docid=0Ach1JXV00FA7ZGc0dHp4ZG1fMmZzZDgzcGc2&hl=en  . Уж знам немски ,но нещо не успявам . Купих си и една книга за бебешки обувчици на немски ,но пак не мога да си ги преведа . Ще се радвам ако има някой с перфектен немски  и се съгласи да преведе няколко модела . Аз ще снимам някой и ще ги публикувам. Така ще могат повече  хора да ги видят и да  ги изплетат. Само нека се намери някой желаещ да преведе текста  Grinning

# 537
Много благодаря "мама на АНИ"  Моделите са страхотни и след празниците се надявам да успея да направя някои от тях.         

# 538
На всички,весело посрещане на Новата 2011г.Желая  много здраве на вас и семействата ви и много нови плетки!И нещо за празничната трапеза:D

# 539
Момичета,  Весело посрещане на Новата Година !  С пожелание за здраве и много парички ,с вашите златни ръчички  !   Hug

Много сте ми скъпи!  -ама вие си го знаете... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт