Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря модел за елече за бебе на 6 месеца?
Как мога да намеря схема за плетене на листенце с две куки?
Как да плета детски шапки на 2 игли за момчета и момичета на около 4-5 години?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря модел за елече за бебе на 6 месеца?
-
Как мога да намеря схема за плетене на листенце с две куки?
-
Как да плета детски шапки на 2 игли за момчета и момичета на около 4-5 години?
За да плетете детски шапки на 2 игли за момчета и момичета на около 4-5 години, можете да потърсите прости модели в онлайн източници или да попитате опитни плетачи във форуми за плетене. Освен това можете да разгледате списания за детско плетено облекло, където често се предлагат проекти, подходящи за различни възрастови групи.
-
Как да плета лицев жакард?
-
Как да плета обримчване по края на блузата?
Учудвам се искрено как може да не харесат тези шапки
И пак не запомних кое на кого е, че бях изтървала доста страници назад
/, да уточня, че вече шапката е на малкия. Добре, че той завалията поне носи всичко, дето му изплета и се радва даже
Изплетох му преди време два пуловера - един черен и един винено червен, но те се разтегнаха още след второто пране. Черният го разплетох, добавих един кат от тази тънката прежда ИНА и го изплетох отново. Стана страхотен и не е мръднал. За винения все не намирам време да отида да взема прежда
Май ще трябва да си поръчам да ми доставят накрая и това е... 
Ама е дадена вече за подарък,жалко за старанието ми,ама то така...когато най се старая да направя нещо,все не се харесва
Моя изобщо не харесва плетени неща и откакто се захванах да плета тотално отказва да му направя каквото и да е
Аз също си харесвам почти всичко и продължавам смело напред сред всички вас да събирам опит и прекрасни идеи
Страхотни сте майсторки
Редовно ви следя във форума, но не плета много . Имам една молба към вас, ако някой има модели на бебешки терлички или на пелена моля да ми изпратите линк. Благодаря предварително

Може ли някой да преведе това
Много сте ми скъпи! -ама вие си го знаете...