Отговори
# 630
  • Stavanger,Norway/ Varna
За чашката, ето това е темата, от там се запалих http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452707.0. Прочетете и всичко ще ви се изясни. съвсем не съм ветеран, открих инфото когато бях бременна и сега си чакам чашката да видя дали ще ми хареса. Но като гледам 98% от ползващите са супер доволни  Peace. ПОръчах я от тук http://meluna.eu/menstruationsbecher.html, излезе ми 18 евро с доставката. Като се замисли човек, колко се спестява от тампони и превръзки, направо супер, а и е екологична. Следващото което ще си поръчам са айцата за тренировка на Госпожата, та да тренирам докато се върне мъжо, да видим дали ще остане доволен  Mr. Green

# 631
МартакЕли, аз нямах никакви симптоми. Дойде си ми изненадващо докато чаках за проф. преглед на 40-тия днес сл. раждането. Беше ми нормален, даже малко по-малко и по-кратък с 1 ден. Никакви болки, никакви неразположения. Peace А малкия от 3-тата седмица плаче като е на една страна и си спи по гръб.

Лурдес, същата работа сме. Къркорене, бълбукане ooooh! ooooh! . И много често заспива с ръка на коремчето. И като си махна ръката пак реев. Добре, че са само сутрин и вечер за по час-час и половина.

Ние бяхме на консултация. Наддали сме 700гр и вече е 5500гр и е 61см. Док каза, че сме идеални и да продължаваме така. Каза да давам по 3к. Деави ooooh! , че сме с показания за рахит, ама пусто като го забравям!  ooooh!
Сложиха ни и двете ваксинки и бебчо плака много малко! На мама героя! И сега е екстра. Тъкмо хапна, а аз чакам тати да се прибере с бинт, че да му направя компесчета с риванол. Док каза да чакаме до 38.2 Т в дупето и тогава да дадем Панадол.
Тази вечер няма да се къпем, но утре може, нали?

Утре сме на ортопед. Дано и там всичко да е ок. Не ми даде направление за офталмолог, та се чудя дали да ходя на частно? Иначе нямаме показани. Вие какво ще кажете?

# 632
Бобче не можах да ги открия тез "айца" за тренировка би ли разяснила,че и моя мъж трябва да е доволен... Mr. Green И не се шегувам ей! Hug

# 633
Хайли, Флъфи, ама какви перисталтики имат нашите, направо! Rolling Eyes А като запръцка моя юнак, то братче като голям човек, егати. Whistling

Хайли, аз не къпах 2 поредни вечери след ваксинацията, според мен и тая вечер пропусни. Peace Иначея моя на ваксинацията е орева света, просто откачих и аз.  Rolling Eyes А като му взимаха веднъж кръв от петата за билирубина, гък не издаде. Simple Smile Да го отчета и моят бебок - 5200 гр., 59 см, главичка 41 см.

Мамите с момчета, които са на около 2 месеца - кажете колко общо качихте от раждането като грамчета? Моят е качил общо 2 кг и малко.

# 634
  • София
Ей.. тази чашка издирвам и мисля да си купя:)
Бобче ще прочета темата мерсиии Hugсподели и за яйцата хахах Laughing hahaha

Мишанка,радвам се,че со останала доволна Hug Heart Eyes

# 635
  • У дома
Лурдес, Лъчко се роди 3,860 и на 2-а месеца бяхме 6,200.

Утре Кари няма да е на училище, имат коледно тържество и ще я водя в 10 часа, после ще пием кафенце с други мами. Дано младежа слушка, че като знам каква олелия ще бъде.

Отивам да чета за тези чашки  Mr. Green и ще чакам информация за "айцата" Mr. Green, голяма обмяна на опит му дръпваме.

Бобче, страхотни бонбони си спретнала, ще кажеш ли как ги правиш.

# 636
  • Stavanger,Norway/ Varna
За яйцата  Mr. Green- има повече инфо в следващата тема за дамската хигиена  Peace. Тива са яйца от нефрит в различни размери, коити се поствят във влагалището и мускулите там отначало трябва да ги задържиш, а като напреднеш да ги местиш нагоре надолу  Mr. Green. Това затяга, както и повишава чувствителността там долу, което води до по- качествени преживявания  Mr. Green Mr. Green

Позитив, това не са бонбони, сладки, моя измислица, вите е смес от меденки, заквасена сметана, масло и сини сливи. Опитах се да постигна вкуса на медените сърца, ама стана нещо още по- вкусно.  Crazy Peace  chef

# 637
  • София
Бобче,ясно Simple Smile ще прочета повечко по въпроса Wink Mr. Green

# 638
Здравейте и от мен, Ненаядна уж позаспа и да се вредя да се разпиша, че пак размахва ръце. Голяма ми е смешка, сега вече се разтяга и след малко ще ревне. Иначе при нас нищо ново, има сняг, голямо бедствие... Трябваше вчера да и бият ваксина, но и я отмених, че не мога да стигна до там.
  Тази чашка аз миналата година много и се бях зарибила, доста четох, но така и не си купих, но не е късно. В ибей има много и има доставки и до БГ http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1311&a … ee-All-Categories
  Ох, ревна ставам  Crazy

# 639
Бобче,ясно Simple Smile ще прочета повечко по въпроса Wink Mr. Green

Госпожо изумявате ме с 3 деца и за яйца четете  Mr. Green Шегувам се Simple Smile Hug

Иначе и чашката и яйцата са ми интересни и на мен Simple Smile ще ида и аз да прочета особено за яйцата,че засега чашка май няма да ми трябва  Mr. Green Mr. Green

Браво на порасналите мъници. Hug

# 640
  • В сърцето на моите съкровища...:)
ВЪПРОС КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ :

Решихме да се храним с младежа, когато усетих в лявата гърда твърдост, която не бях чувствала досега. Предположих, че може да е от повечето производство на кърма в гърдата и в резултат на това да е придобила това състояние. Но след като бебето се нахрани от нея, тя продължи да бъде по същия начин твърда в горния си ляв край , докато останалата част е мека... newsm78 Бихте ли ми казали на какво би могло да се дължи това явление и как евентуално да процедирам?
Предварително благодаря за отговора!

# 641
Мишанка, Hug Hug . Дано всичко е наред hug

Нещо Skype е сгънал...

Малко снимчици от нас

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 23:10 от hailie

# 642
Скайп е лекинко поумрял  hahaha ма ше живне  Hug (така пише у интернет-у )

това за яйцата е интересно, но не бих го приложила. нямам време, а и секса не ме интересува много вече - 2 пъти за две деца и стига толкова  Joy

Мишанка, сигурно си задържала мляко. Налагане на топли компреси преди кърмене, лек масаж по време на кърмене в посока надолу, предлагане първо на тази гърда (ако кърмиш и от двете на ядене), пиене на лецитин, повече течности. Аз така бих процедирала. Успех!!  Hug

# 643
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Мамита,
Справих се  Crazy   Party Изцедих малко гърдата, после си взех по-топъл душ и правих продължителен масаж, а най-хубавото е, че след това бебо хапна и вече е добре положението. Ако се опитам да си обясня случилото се, май стигам до извода ти didanka  Hug Добре, че веднага се ровнах в библиотеката на форума по кърмене... Hug Повод да отбележа колко е хубаво, че Ви има и колко е прекрасен факта, че споделяме трепетите, неволите и радостите си  Mr. Green  Flutter
А скайпа от доста време го няма.... newsm78
hailie л ма.кият ми идва да го гушкам гушкаммм  Hug  Hug Hug Много е готин!

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 23:27 от MISHANA13

# 644
  • София
Пуснах няколко предложения за заглавия за новата тема!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт