Отговори
# 615
tzzzvety , ако е наистина от кръвното- хапни нещо сладко, пийни кафенце, ако имаш възможност- полегни за малко и дано по-бързо мине.

# 616
  • София
Цвети,айранче с много сол,кола,шоколад и ако имаш възможност полегни малко дано ти разкара и да не е нещо сериозно! Praynig Hug

# 617
  • В сърцето на моите съкровища...:)
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥, не. Аз й се обадих преди да тръгнем от вкъщи и я попитах дали трябва да запишем предварително час, а тя като разбра, че става въпрос за 2месечно бебе каза-не, ще ви взема без да чакате.  Hug Peace И така и стана. Даже се майтапихме с мъжа ми, че в тази поликлиника явно само тази докторка работи. hahaha Пред кабинета беше неописуема опашка. Имаше поне 3 бебта, като нас. Направи ми впечатление, че е изключително внимателна и лъчезарна, в т.ч голям специалист-личи си. Началото на януари сме на вторичен преглед, да видим как се влияе младежа от лечението.  Peace
мамчета  моля ви помагайте !
много ми е зле  Tired вие ми се свят и ми е лошо. Ей така изведнъж както ми нямаше нищо и .. съм като пияна. На някой случвало ли му се е? Възможно ли е да е от преумора и недоспиване , да ми е паднало кръвното? Незнам какво да пия ?  ooooh!
и на мен ми се е случвало. Хапни нещо задължително!

# 618
  • Stavanger,Norway/ Varna
Цвети, кръвното е. На мен често ми става така, чак ми се гади. Айрян със сол, много вода, ама много и най- доброто е, една кратка дрямка, дори само 10 мин да са, дано имаш възможност.  Peace

Мартакели и аз имам едни такива усещания, все  едно всеки момент ще ми дойде. Дано се позабави, че си поръчах преди два дни менструална чашка и искам да пристигне преди да ми дойде, че да карам с нея.

# 619

Мартакели и аз имам едни такива усещания, все  едно всеки момент ще ми дойде. Дано се позабави, че си поръчах преди два дни менструална чашка и искам да пристигне преди да ми дойде, че да карам с нея.

Ей това ме уби Бобче  Shocked Би ли пояснила ?! Hug

# 620
Цвети,  и според мен е кръвното!! Бях така веднага след цикъла си. Айрян със сол, няколко парченца шоколад препоръчвам и аз. При пристъп на световъртеж клекни (или седни на ниско) с глава между краката и вдишай дълбоко през носа и издишвай бавно през устата!

# 621
Данитка , и аз така като теб за първи път чувам за тази менструална чашка Laughing, ама наистина! Та докато Бобчето отговори виж какво намерих: http://zdrave.rozali.com/saveti-zdrave/p12406.html- човек винаги има какво ново да научи Laughing

# 622
Данитка , и аз така като теб за първи път чувам за тази менструална чашка Laughing, ама наистина! Та докато Бобчето отговори виж какво намерих: http://zdrave.rozali.com/saveti-zdrave/p12406.html- човек винаги има какво ново да научи Laughing
Да и аз същото четох  Party

# 623
Благодаря ви милички  Hug хапнах шоколад, пих кола и айрян със сол си правих и сега съм по-добре   bouquet

# 624
Чела съм много добри отзиви за тази чашка, но... някак не си се представям с таквоз нещо...

# 625
MartakEly, аз го слагам малчо настрани, защото така обича да си заспива. После го намирам почти винаги вече по гръб, все повече шават мъниците! Simple Smile

Цвети, аз бях така вчера, и веднага ометох малко шоколад. Радвам се,че си по-добре Peace

Момичета, абе на моя много му къркорят червата непосредствено след хранене, и почва да се опъва, огъва, не може да стигне до другата гърда, чакама го да се успокои, за да посуче и от нея, иначе реве та се къса. Rolling Eyes Такова чудо е тези дни, а не съм променяла храненето си Thinking. Има ли и други такива бебета, така да им къркорят червата. Направо откачам вече от тия колики. ooooh! Tired

# 626
Да и аз същото четох  Party
хм нистина изглежда доста странно да си сложиш такова нещо . ама едно не разбрах - как така е резервоар за кръв , не я попива ами къде тогава отива тая кръв? събира се в чашката и после се изхвърля ли?  newsm78 и казват че била скъпа за някои жени ама никъде не видях цена

# 627
Лурдес, на моя син така му къркорят червата докато яде и си имаме големи проблеми с яденето вече повече от месец. Виках консултантка от ЛЛЛ у нас, пробвах всякакви прийоми и нищо, все е нервен като се храни. Май наистина от коликите ще да е и дано по-бързо да минава, че аз се нервя и детето и то още повече се нерви Sad

# 628
Нямам време да ви изчета, но за чашката прочетох. И на мен ми се вижда странно и как я махаш без да излееш течността?
Бобче, хайде като ветеран да се включиш  Mr. Green

Аз съм сама вече 3ти ден и сама си говоря...това мойто голямото не иска да си седи вкъщи. само ми съобщава - мамо излизам да карам колело и става и тръгва. а аз какво правя не го е грижа  Joy
вчера правихме опит за сладки. не станаха лоши искам и едни други да направя, но да видим
и най-накрая имам час за да си оправя веждите  Peace

# 629
Привет и от мен Simple Smile
От време на време ви чета, ама няма какво да пиша Simple Smile Много е интересно това за чашката, супер, Бобче!
Ние днес бяхме на консултация и пиша за отчет - добре сме, биха ни две ваксини, дано няма странични... иначе сме наддали 900 гр. за 1 мес. и сме 5,7 кг., но сме порастнали повече от нормата с цели 6 см. и вече сме 63 см. - на кого се е метнала такава висока госпожицата, ще видим Simple Smile
Хайде, момичета, пожелавам ви положителни емоции и топло коледно настроение на всички!!!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт