Отговори
# 600
# 601
  • У дома
Ох, изчетох ви, пак ви изпуснах дирите с тези разходки навън, днес пак ще има, времето е приказка.

Подаръците за децата вече са купени, на малкия взехме пеещо меченце, в много нежни цветове, да видим дали ще му хареса, на каката една занимателна игра, много рекламирана и хвалена ще дам отзиви след Коледа.
Снощи с мъжо си направихме коледни подаръци, по един екип и съм като младо гадже в него  Mr. Green, да идва пролетта и в парка на разходки.
Трябва да измисля нещо на майка ми, мисля си един хубав шал. Няма на кого друг да купуваме подаръци, нямам свекъри, сестричката ми е далече и май скоро няма да си дойдат  Cry

Гледам меденки правите, аз изобщо не умея да меся и направо отбягвам такива рецепти, трябва да се престраша един път, но няма да е сега.

Честити месечинки на всички бебчовци, на болничките бързо оздравяване.

Чакам малчо да се събуди, нахранваме се и хайде, разходкаааааа.

# 602
Ние се събудихме в 2.00 да хапнем и преди секунди заспа! Раздава усмивки, яде и малко се погушкахме.
Момичета какво ще подарите на свекървите и осраналите домашни?

на бабите и дядовците съм направила колажи със снимки на Алекс и надпис, във голяма рамка.Туй то.сигурна съм 4е ще ги зарадваме.
Из4езваме на разходка.Софиянки каква мугла бе , тука яко пе4е слънце.

# 603
Привет!

brasto - честита трета месечинка на Еми   bouquet
Коледните ви сладки са много красиви, а предполагам - също толкова вкусни. Браво на всички, които дерзаят в тази насока!

Дано скоро се дигне мъглата за да излезем с Йони на разходка.
Иначе тези дни много се забавлявам с малката - ръчичките й все по-често са с разтворени пръстчета, а не на юмручета, скръства ги много сладко пред коремчето и си играе с пръстчетата, прави опити да си хване играчките, много им говори, усмихва им се, от време на време им се смее  Heart Eyes До скоро използваше предимно лявата ръка за игра, сега вече и двете са в акция  Laughing Лежането по корем не й е любимо, но много стабилно си държи главата изправена, вдига се на ръчички, повдигайки торса и прави опити да сгъва крачетата за пълзене.  А в банята май скоро ще се налага да влизаме с татито по бански, че така ритка щастливо с крачета бебешорката, че започна да пръска вода встрани  Joy hahaha Ей, ако сам не си похвалиш гарджето кой друг ще го направи  hahaha Joy
Колкото до подаръците за роднините - тази година ще получат дигитални рамки със снимки на Йони, плюс по една чаша с образа на мама(тати) и бебка - едното за Коледа, другото за НГ. За таткото обмислям календар, но нещо не ми допадат като качество тези, които съм видяла до момента, та ще видим.

# 604
  • Stavanger,Norway/ Varna
за календарите- всяка година поръчвам от тук http://www.vistaprint.no/vp/ns/my_account/doc_view.aspx?doc_id=1 … mp;xnav=MyAccount незнам дали се вижда календара.Много съм доволна, вече са пуснали и доставка до България, тази година директно пратих един на нашите  Peace

Ето и на английски http://www.vistaprint.co.uk/vp/ns/default.aspx?xnav=NavBar&G … 4272705&GNF=0.Постоянно имат промоции и винаги  успявам да поръчам продукта безплатно,като плащам само за доставката. Щампите на тениските им са супер, толкова години пране, не са мръднали снимките  Peace

# 605
Pashic, виждам аз, че не пишеш много и се чудех къде си зачезнала:) Нани нещо и тя се губи, дано малчото им се кротне, за да има повече време да пише и тя Simple Smile Да ти кажа и на мен ми беше харесал този сайт със смешните дрешки, но все не се решавах да поръчам нещо. Ти ще споделиш ли какви са материите на тези дрешки, а дали печатът е качествен? newsm78, аз имам малко резерви към тези щампи...

За кърменето - присъединявам се към въпроса ти към КОНСУЛТАНТИТЕ. И аз не мога да разбера кога кърмата в гърдата ми "свършва" и кога да го преместя на другата? Макар и омекнала като стисна от нея тече мляко. И още един въпрос: знам ,че е много индивидуално, но долу-горе в какво количество е първата кърма преди да слезе задната?

иринополис, стачка е и още как! Ти за стачки мене питай, моя изстачкува сума ти стачки вече  hahaha Аз пробвам да кърмя легнала (т.е. да не е в скута ти, че се огъва много там ooooh!), или пък го залъгвам надвесена над шезлонга и после си го взимам в скута. Понякога помага и да кърмиш разхождайки се или в полусънено състояние. Дано премине за 2-3 дни.
Мммм бобче, много хубаво сайтче  Hug
Мамита, ползвах един подарен бебешки шампоан и на малкия му излязоха крусти, пфууу  Crossing Arms Още не са се излющили, но доста е набъбнала кожата му на главата. Докато ползвах олио и шампоанче на СЕБАМЕД такова нещо не е имало!!

# 606
Здравейте и от мен! Честита ви месечинка, брасто!
При нас мъглата е ужасна Sad Грее слънце, но н е се раздига значиии!!!
При нас нешата поеха в по-нормална посока. От вчера детенцето ми пак си е слънчицето на мама Heart EyesИЗведнъж сръдните спряха, започна да поспива през деня, вече не търси само да е на ръце и стои в шезлонга, докато с татито обядваме...Снощи след къпането заспа и най-после вечерях нормално, че напоследък все с него в ръце ядях.Дано нещата да са отминали Praynig
Моя приятелка от Ирландия каза, че на сипмтоми като нашите, при тях се водели teething. Т.е. венците се подготвят за  бъдещите зъби(не е поникването, а предхождащо явление) Случвало се на около 2-2,5 месец.
АЗ на родителите подарявах няколко години календари със снимки на племеника, сега ще е колаж на двамата братовчеди Laughing
Ох, дано да се раздигне пустата мъгла, че се канех тока да платя по време на разходката. И понеже отворих дума, нашият ток скочи двойно от оявата на бебо насам.

# 607
Привет
нямам време да ви изчета съжалявам, но бебока нещо е крив след као му сложиха тея 2 ваксини  ooooh! няма температура, но се криви много .Неиска да спи , все на ръце иска.
Иначе е натдал 1.100 и е 5600 , 59 см. Оставаме само на кърма.
Аз направих за бабите и дядовците календар със бебока , ще го снимам тези дни и ще ви го покажа.
Утре мисля да ходя да пазаря за празниците ама като си помисля какв алудница ще е направоо ми с отщява ама няма как.
Ох аз мисля да излезна малко навън, поне за 30 мин. че Габриел много мрънка
Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 608
 santa2
Съни, наистина ли така те е заблудила старата госпожа?!  Grinning
Нямаше да се оплаквам толкова, ама такова силно кръвотечение...  ooooh! Кръвното ми е паднало много и снощи ми се виеше свят, едва не се строполих. И днес ми е едно неадекватно, не мога да се освестя. Много обилно бе!  Sick
Да ви кажа ли моята подготовка за Бъдни вечер каква ще е?! Поръчали сме питка и щрудел от една готина пекарна в центъра и мъжа ми ще ги вземе на 24-ти на обяд, свеки ще приготви постни сърмички и боб /тя ги готви уникално, уникално/ и мъжа ми ще ходи да вземе и от тях. Ще си направим зелева салатка и картофена и готово. Хич няма да се моря в кухнята, а масата ще е отрупана с постни вкусотийки. Grinning Какво да правя като не си падам по кулинарията?!  Rolling Eyes Embarassed
От тази нощ Ев пак е със сополи. Едва дишаше през нощта, на няколко пъти не може дъх да си поеме, плаши се и после плаче неудържимо. Какво стана с това дете не знам. Добре, че не й биха ваксини. Сега щях да съм много притеснена. Вероятно се е заразила вчера на консултацията. Там какви ли не болни обикалят, хем отидохме и веднага влязохме в кабинета.
legeo, супер. При нас е обратното.

# 609
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Привет и от мен,

Pashic, радвам се, че ти е харесал сайта. Има един, който е американски и там са просто уникалнииии. Eто линк - http://www.zazzle.com/funny+baby+tshirts
Nad1_Nad1 , би ли споделила каква е процедурата с подаването на документите за детски?

Иначе ние сега се прибрахме от кожния лекар. Потвърди ни се диагнозата за дерматита  ooooh! и сега ще се мажем с разни мехлемчета. Доки каза никакво мокрене на главичката. По този повод искам да кажа още веднъж мерси на Димяни за препоръката  Hug Имаше сигурно 30 човека пред кабинета...ужас  ooooh!
Утре с младежа сме на рожден ден на една сладка госпожица, която ще празнува 1 год.  Mr. Green Та, във тази връзка взехме за подарък музикалния плейър на Фишер. Просто е невероятен!  Peace Музикалните ключове също са много хубави. http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 224c16a51cc6fefb5

А за мъглата да кажа, че беше ужасна...На моста за аерогарата имаше верижна катастрофа от сигурно 100 коли... #Crazy

# 610
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ние се събудихме в 2.00 да хапнем и преди секунди заспа! Раздава усмивки, яде и малко се погушкахме.
Момичета какво ще подарите на свекървите и осраналите домашни?

на бабите и дядовците съм направила колажи със снимки на Алекс и надпис, във голяма рамка.Туй то.сигурна съм 4е ще ги зарадваме.
Из4езваме на разходка.Софиянки каква мугла бе , тука яко пе4е слънце.

Ха-ха и ние така! Само, че още не сме решили окончателно дали така, или албум. Предполагам едните ще получат рамка, другите албум. Ако не им харесва да се благодарят, че не се разминават само с по 1 гола снимка  Mr. Green

# 611
  • София
Мише,чакахте ли ги всичките тези хора?
ТАм винаги има хора защото е специалист голям!
Какво и каза?

# 612
Здравейте и от мен!

Ние днес сме си вкъщи, че мъглата е доста гъста тук и вместо да се разсее май става все повече... Confused

Нашите баби също ще получат снимки на внучето за Коледа Joy, календар е също много добра идея, ама да се бях сетила по-рано, че то няма много време до Коледа. Нищо, ще остане като идея за догодина.
Моята калпазанка и тя май е в период на скок в растежа- не стига, че през деня яде на 2 часа, ами и снощи като заспа в 9 после става в 1, 3, 5, 6...голямо ядене беше, дано да отмине бързо този период, че днес едвам гледам. А сутринта от както е станала в 8.30 и досега няма заспиване ooooh!А така ми се искаше да опъна за малко да поспя...

Имам въпрос към тези от вас, които вече се сдобиха с цикъл Crazy : имахте ли някакви симптоми преди това или ви изненада( ама и аз как пък го зададох въпроса)- защото мен от десетина дни сигурно вече ме наболява корема като преди цикъл, все едно всеки момент ще ми дойде newsm78, но засега няма нищо.

Ние на нашата калпазанка сме намислили за Коледа да й вземем от тези музикални прожектори, дето ги хвалите- то по-скоро ще е май подарък за нас, ако наистина така заспива по-лесно Laughing

докато пиша мъглата навън станала двойно по-гъста, не виждам дори блока отсреща, а ни дели само една пресечка...

Момичета, вие слагате ли все още бебетата да спят на една страна вечер. Аз на Йоана до скоро и подпирам гръбчето, но тя така се върти през нощта, че все я намирам по гръбче и вече спрях да я слагам на една страна.

Pashic, bob4enka , MISHANA13 ,  страхотни сайтове! Peace

Това е за сега, като имам време пак ще пиша. Нашият тати сега е в отпуск и си е вкъщи повечето време, но вместо да си почивам повече, аз съм по-уморена и от преди. Той сега е малко болен и гледа да стои по-далече от малката да не я зарази, дано се оправи по-бързо и да помага, че все пак празници идват и трябва да се подготвяме.

# 613
мамчета  моля ви помагайте !
много ми е зле  Tired вие ми се свят и ми е лошо. Ей така изведнъж както ми нямаше нищо и .. съм като пияна. На някой случвало ли му се е? Възможно ли е да е от преумора и недоспиване , да ми е паднало кръвното? Незнам какво да пия ?  ooooh!

# 614
tzzzvety , ако е ниско кръвно - айрян със сол

Общи условия

Активация на акаунт